Şimdi Ara

Dunyamin basima yikildigi su an (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
2
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küvezde bir yumruk büyüklüğünde sana güvenen sana inanan bir insan evladı kardeş veya ne dersen de gördükten sonra hayatının değiştiğini anlarsın.İnan bana gereksiz kaygıların var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak mısın kardeşim kardeş gibisi yok şu Dünya'da.Annen baban ölünce yanında bir tek o olacak.onla sarılıp ağlayacaksınız.yardıma ihtiyacın olduğunda ilk o koşacak.yani ergenleşmeden otur düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seninle aynı yaştayken aynı yaşta kız kardeşim varken benim de bir kardeşim daha olmuştu, bu kadar sinirlenecek durum yok, aksine güzel bir duygu
  • Aynı şey şu an bizde var. 23 yasimdayim 8 yasinda kardeşim var. Haber verdiklerinde de kiskanmadim cunku lise 2 deydim eşek kadar adamsın sonuçta. Hicbir sıkıntı olmuyor merak etme. Simdi kiskaniyosun ama senden daha iyi imkanlara sahip olsun diye kendin biseyler yapmaya calisirken bulursan şaşırma :) kardeş her zaman güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

quote:

Arkadaslar demin annem geldi hamileyim dedi inanamadim yasim 16 saka fwlan dedim gercekmis telefonu duvara firlattim bagirdim cagirdim bayagi babam da bana bagirdi nedir bu simdi 13 yasinda kizkardesim var onu zor idare ediyoruz oturmus duzen her sey tum hayatim degisecek bu saatten sonra kendilerinede eziyet anlamadim bu isi insallah bebk duser diye dua ediyorum gunah olsa da istemiyorum bu nedir ya bi ton sikinti arasinda.

Tam bir ergensin. Tek derdin bu olsun. Laflara hareketlere bak.

Kardes normalde yasitlarima gore agirbasliyimdir sadece ani olaylarda ofke problemim var konuyo gelecek olursak su anda duydugum uzuntuyu sen duysan daha kotusunu yapardin.

Annene artık iyi davransan iyi olur. Kadın hormonal değişiklikler yaşayacak.

Siz ailesi olarak destek olmazsanız çöker gider. Katili olmuş olursunuz.

Kendi bedeni, bırakın o karar versin.

• Kardeşim gecen sene aynen senin yaşındayken ben de annemin hamile olduğunu öğrendim ama senin gibi tepkiler vermedim.Sevindim hatta düşünsene seneler sonra bi kardeşim olacaktı(diğer kardeşim benden 19 ay kücük).Velhasıl kelam ilk doğduğu zamanlar falan biraz yadırgayabiliyosun ya da nasıl diym alışamıyorsun ama biraz büyüsün çok güzei oluyo çok.Ve benim kardeşimin ilk söylediği şey abiydi nasıl mutlu olmuştum anlatamam.Sana tavsiyem bunca zaman sonra Allah ın size verdiği bir mucizeye kin besleyip nefret etmektense onu çok sev hatta herkesten daha çok.Çünkü büyüdüklerinde onların sana ihtiyacı olacak unutma ;)

• Arkadaslar bi ayeti kelime yazdım alay etmenin bi anlamı yok saçma sapan yorum atıp durmayın.sincap yazan adam senden 10 yaş büyük biri var senin karşında biraz saygılı ol gelip buraya yorum yazıp başlık açma saçma sapan forum burası.biz iyilik moral olsun diye yazdık saçmalamayın.

• İnsan gerçekten hayret ediyor...

• Senin ben cibiliyetini

Fındık kadar kafa yok şu tepkilere hareketlere bak
    bende istemiyorum suan için çünkü 2 çocuk Ünv okuyoruz zar zor ama annem gelse bana de se oğlum ben hamileyim destek olurum gider hem çalışır hem okurum ne olcak yeni kardeşime daha bilinçli abilik yaparım

• Kac yasinda baban

• quote:

Arkadaslar demin annem geldi hamileyim dedi inanamadim yasim 16 saka fwlan dedim gercekmis telefonu duvara firlattim bagirdim cagirdim bayagi babam da bana bagirdi nedir bu simdi 13 yasinda kizkardesim var onu zor idare ediyoruz oturmus duzen her sey tum hayatim degisecek bu saatten sonra kendilerinede eziyet anlamadim bu isi istemiyorum bu nedir ya bi ton sikinti arasinda.

sen kimsin ? sana mı sorcaklar ? Fazla yüz vermişler bence sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Kac yasinda baban

40
  • Simdi kardeşim olacakti yumuk yumuk elleri pamuk gibi yanaklari. Yav ne severdim var ya. Neyse ki bi tane daha yeğen oluyor onu severim artık.Benim anlamadigim neden bu kadar tepki verdin? İnsan nasıl istemez bir tane daha kardeşinin olmasını.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Öncelikle düşüncenden dolayı seni esefle kınıyorum ayrıca konuya dönersek nasıl bir düzenin var ki bozacak ? Kardeşin sana ne çektirdi ki ? 13 yaşında bir çocuk elinden geleni yapsa ne olur yapmasa ne olur ? Sınavlara çalışmamak için neden mi arıyorsun ? Yada 9 ay sonra olacak bir kardeş şimdiden nasıl oluyor da düzenini bozuyor ? Çocugun Allahın izniyle sağlıklı oldugunu farz edersek büyük ihtimalle annenle babanın yanında yatak odasında kalacak. Hem de uzun bir müddet böyle olacak. Peki ya sonra ne olacak ? Çocuk birazcık gelişmiş olacak ve ağlama zırlama olayı geceleri oldukça fazla azalacak. Okuldan eve geldiğinde seni güldürmeye başlayacak. O örümceğin üstünde saçma salak hareketler yapacak. İlk adımını atacak. 16 yaşında birini bunların hangisi alakadar ediyor ? Ananla baban sana mı yükleyecek kardeşinin masraflarını ? Annenin ev hanımı oldugu kanısına vardım. Büyük ihtimalle bez değiştirme işlemini bile kırk yılda bir yapacaksın. Ve evet üniversite zamanın yaklaşacak okuldan yorulmuş sıkkın bıkkın döneceksin kapıyı açacaksın üstüne doğru koşan bir çocuk bunun mutluluğu neyle kıyaslanır ? Çocuk 7-8 yaşına gelinceye kadar sen üniversiteyi bitireceksin. Bunların arasında eğer düzgün bir abide olursan sen o çocuk için tanrı modeli bile olabilirsin (Mecaz). Demek ki önceki kardeşinden çektiysen kendinde de var hata. Yalan söylemiyorum kız kardeşimle aramda 4 yaş var ve ergenlik zamanlarımız tam denk geldi zamanında bir birimizi sözle yer dururduk çocuk benden soğumaya başladı benim ergenlik bittiğinde napıyorum ben yaptım. Uzun zamandır bir dediğini iki etmiyorum tabiki bazı ölçüler çerçevesinde şuanda bana anlatmadıgı şey yok üniversitedeyim arar derdini söyler annemden babamdan önce. Parası olmaz bana gelir başı sıkışır bana gelir. Kız kardeş çok dert işidir ama samimi söylüyorum iyiki var. Bu arada o ergenlik zamanında ben büyük oldugumu anlamayıp devam etseydim, büyük ihtimal aramızda duygusal bir bağ olmazdı. Önyargılı olma. 16 yaşındasın 2 yıl sonra bir birey olacaksın büyü biraz çocukca düşüncelere kapılma..

• Küçük kardeş isterdim ben şahsen. Adam bulmuş da bunuyor.
  • ne bu sinir ve ofke bence sevinmelisin dunyaniza nese geliyor anne'ni uzme bizim gibi annesiz olunca anlarsin

• Ahh, keşke benim de bir kaç tane erkek kardeşim olsaydı. Ne zengin olurdum.

Ben de taa çok küçükken, iki ağabeyim bebekken ölmüşlerdi ve bana küçükken herkes ne ballısın, babanın bunca mirası sana kalacak derlerdi, ben de çok sevinirdim abilerimin öldüklerine! Ama kadere bak ki, şu an diyorum ki, keşke bir kaç erkek kardeşim olsaydı, çok zengin olurdum! Bu bir temenni değil, yüzde 80 çok zengin olurdum. Küçükken miras bölünmeyecek diye sevinirken, şu an keşke iki erkek kardeşim yaşasaydı diyor ve hayıflanıyorum, hatta kadere isyan ediyorum!

"Rızkı veren Aallahtır, sizin azlığınız veya çokluğunuz sizin rızkınızı ne azaltabilir ne çoğaltabilir" miyvalindeki ayetini yaşayarak öğrenmiş biriyim! O yüzden kardeşin olduysa sevin, sevin. çok sevin!!!

• neyin kafası bu? sanki sen doğuracan bakacan? sevineceğin yerde ağlıyorsun...
  • La ne gereksiz bir cocuk bu ya. Benim kardesim var abilerim var. Onlar nasil ben abi dedigimde basima birsey gelince onlari aradigimda hoslarina gidiyorsa ayni sey seninde basina gelecek. suan derdin onunla ilgilenecekler bana lolipop almayacaklar ona alacaklar dusuncesindesin. Kardesim, kucuk herzaman el ustunde tutulur bunu unutma. benim kardesim ozel okula gidiyor iphone 6 kullaniyor her pohu var. seninde ayni olacak ama hicbir zaman yamuk dusunmeyeceksin kardesim iyi olsun dusuncesi olacak zamanla anlarsin. Bu dusuncelerini annen baban dusunmedi mi saniyorsun. Rizkini verecektir Allah merak etme. Bide hersey ust uste geliyor diyorsun derdin ne senin bilader ? Ev mi gecindiriyorsun ? Esnafsinda battin mi ? Kredinimi odeyemedin ne oldu ya ? Zeytin mi kalmadi evde ne oldu ? Kardes ben evli insanim 745TL ev kirasi 1600TL isyeri kirasi oduyorum yanimda 4 adam calisiyor sgk var vergileri var varda var. Senin ne derdin var. Dengesiz, ergen gibi davranma. Agzini burnunu kirarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hok2013

La ne gereksiz bir cocuk bu ya. Benim kardesim var abilerim var. Onlar nasil ben abi dedigimde basima birsey gelince onlari aradigimda hoslarina gidiyorsa ayni sey seninde basina gelecek. suan derdin onunla ilgilenecekler bana lolipop almayacaklar ona alacaklar dusuncesindesin. Kardesim, kucuk herzaman el ustunde tutulur bunu unutma. benim kardesim ozel okula gidiyor iphone 6 kullaniyor her pohu var. seninde ayni olacak ama hicbir zaman yamuk dusunmeyeceksin kardesim iyi olsun dusuncesi olacak zamanla anlarsin. Bu dusuncelerini annen baban dusunmedi mi saniyorsun. Rizkini verecektir Allah merak etme. Bide hersey ust uste geliyor diyorsun derdin ne senin bilader ? Ev mi gecindiriyorsun ? Esnafsinda battin mi ? Kredinimi odeyemedin ne oldu ya ? Zeytin mi kalmadi evde ne oldu ? Kardes ben evli insanim 745TL ev kirasi 1600TL isyeri kirasi oduyorum yanimda 4 adam calisiyor sgk var vergileri var varda var. Senin ne derdin var. Dengesiz, ergen gibi davranma. Agzini burnunu kirarim.

Sen de yetiskin gibi davran yakisiyor mu agzini kirarim gibi cumleler bana yardimci olun diye yanlislarimi soyleyin diye actim konuyu zaten kimseye bir sey dedigim yok abartmaya basladiniz lutfen belli seviyeyi asmayalim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.