Şimdi Ara

Dünyada Yaşanılacak En Güzel Şehir Hangisi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünyada Yaşanılacak En Güzel Şehir Hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 8.5.2021)
Giriş

edit: + secenekler de Paris'in de olmaması büyük şanssızlık, Paris'de çok güzel bir şehir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 30 Eylül 2006; 22:55:24 >
  • ANKARA
  • Lİstede Tokyo, Peki ve Kahire hariç hepsinde ve listede olmayan bir kaç şehirde daha en az 4 ay yaşamış biri olarak İstanbula'dan daha yaşanası bir şehir yok. Davulun sesi uzaktan buraya hoş geliyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuscobar

quote:

Orjinalden alıntı: NISRETUKYA

BURASI YANİ SAMSUN

evet bu samsundaki o saçma üst geçit. heheh bakın dikkat edin asma kopru gibi ama halatların hepsi bosta asılı duruyor. üzerinde hic bir yuk yok.

Öyle demeyin yurtdışında görsek ne kadar güzel derdik. Resimden mükemmel görünmüş bu geçit.. Yakında görmedim hiç..

• Karadeniz de kendime arsa alacağım

güzel dublex bir ev,bahçe,tarla
    karşımdada deniz

bu karadeniz değil marmaris de olabilir

ama ölmeden,emekli olunca bu zevki yaşayacağım..

diğer şehirler YALAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy

DENİZLİ DEĞİL

Neden denizli değil?
  • ankara
  • Londra desem imzam dan belli oluyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

Antalyadır abicim memleketim olur
    Atamız ne demiş

Hiç süphesi dünyanın en güzel şehri burasıdır.

aynen katılıyorum sana Atatürk'e de katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Ankara'dır.

ankara mı? ben istanbul dan geldim ankaraya ankara köy gibi dünya nın en berbt şehri nefret ediyorum ankaradan geldiğim güne de lanet ediyorum.
    İstanbul 1 numara istanbul istanbul benim için

bu arada tvde eskişehirin dünya da yaşanabilir sayılı yerlerden olduğunu söylemişti

istanbul'dan gelenler için ankara zordur,kötüdür,ankaradan istanbula gidenler için de istanbul zordur,kötüdür,bunu tartışmanın alemi yok,ben Ankara'yı severim,İstanbul'da dahil 5 şehirde yaşadım,Ankara en sevdiğim şehir

valla ANKARA yı tek gecerım

• DOYDUĞUM YER............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Moskovacı yok mu :D

+1

moskova+varna+prag+osaka
  • ARKADAŞLAR ŞUNUDA GÖZE ÖNÜNE ALALIM ŞIKLARDA VERİLENLERDEN ARASINDA HANGİSİ YANİ ???
  • KARŞIYAKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klakson -- 1 Ekim 2006; 11:20:17 >
  • şartlar elverişli olsa en iisi şehirden uzaklaşıp dağda yaşamak ama... (okulda arkadaşlarla geçede konusu açıldı öğle arasında ordan aklıma takıldı bi kere) bu şıklardaki şehirlerden birini seçmelysem
    1)İstanbul 2)Berlin 3)Londra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammsteintlusodd -- 21 Ekim 2006; 22:16:45 >
  • New York ve londrayı işaretleyenler hiç buralara gittiler mi merak ediyorum.

özellikle new york tam bir cehennemdir.

benim favorim istanbul ve dubai
  • Listede yok ama bir şehir devleti olarak Singapur yaşamak için mükemmel bir yer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Listede yok ama bir şehir devleti olarak Singapur yaşamak için mükemmel bir yer...

singapur şehir devletimi?

belgesellerde gelişmişliğin yanında kirlilik ve keşmekeşinden bahsederler hep.....
  • izmir bambaşka bitane eşi benzeri yoktur izmirin ve has izmirlinin soyu tükenmekte olsada:(ama öğrenciysen eskişehirden baaşka biyuerin tercih edlimesi kazanılması büyük bahtsızlık
  • polisin olmadıı bı ulkede-sehırde yasasam super olurdu cunku polısın olmadıı yerde suc da yoktur demektır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.