istanbul u niye yazdın?sen hiç izmire geldin mi arkadaşım?bence Türkiye de, istanbul gezilecek izmir ise yaşanacak en güzel şehirler.
KESİNLİKLE KATILIYORUM EN YAŞANILASI ŞEHİR (PRAGDAN SORA)
anadoluda herhangi bir yerde sessiz sakin huzurlu bir şehir
bnce kesınLıkle amsterdam oLsa gerek
Hee söylimde gidip batırın orayı da dimi. yok öle
Mardin
burda yok belki ama prag da ben ce şahane
ben ankaradayım ama görmüş olduğum güzel yerler var tabi her insanın hayali istanbul ankara izmirde antalyada yaşamak ama ben çanakkale ve tekirdağı tavsiye ederim gerçekten güzel şehirler hele çanakkalenin gelibolusu
ankaralıyım eskişehir
quote:
Orjinalden alıntı: Orson
ben ankaradayım ama görmüş olduğum güzel yerler var tabi her insanın hayali istanbul ankara izmirde antalyada yaşamak ama ben çanakkale ve tekirdağı tavsiye ederim gerçekten güzel şehirler hele çanakkalenin gelibolusu
kanka delirdin mi antalyada yaşanırmı ben antalyada yaşıyorum ama lanet ediyorum özellikle yazları
İS-TAN-BUL
bende bursabursayıde ekleyin seçeneklere lütfen ben istanbula oy verdim bursa olmadığı için çünkü ingilizcem yarım yamalak başka da dil bilmem...dilini bilmediğim-ezan okunmayan memlekette rahat edemem bana güzel gelmez...o nedenle türkiyede şehirler
Moskovacı yok mu :D
bratislava
Antalyadır abicim memleketim olur Atamız ne demiş
Hiç süphesi dünyanın en güzel şehri burasıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: carisma_eko
quote:
kanka delirdin mi antalyada yaşanırmı ben antalyada yaşıyorum ama lanet ediyorum özellikle yazları
olsun ya yinede yaşanır denizi bile insanı sakinleştirmeye yeter be dostum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: carisma_eko
quote:
olsun ya yinede yaşanır denizi bile insanı sakinleştirmeye yeter be dostum
ya tabi çok güzel bi şehir mükemmel bi şehir ama tatile gelcen 2-3 hafta kalcan gitcen fazlası adamı werem eder ama çok güzel bi şehir olduğu kesin
quote:
Orjinalden alıntı: NISRETUKYA
BURASI YANİ SAMSUN
evet bu samsundaki o saçma üst geçit. heheh bakın dikkat edin asma kopru gibi ama halatların hepsi bosta asılı duruyor. üzerinde hic bir yuk yok.