Şimdi Ara

Dünya'yı ziyaret eden uzaylılara hala inanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya dışında bir medeniyet varsa bile çok ama çok uzaklardadır ve henüz Dünya'nın varlığından haberleri bile yoktur.

Ancak bizim insanoğlunun hayalgücü geniş: neymiş uzaylılar gizli gizli dünyayı ziyaret ediyormuş. Bu konuda milyon tane video, resim, hikaye görmüşümdür. O kadar çok komplo teorisi var ki... Yav bu uzaylılarda hiç mi akıl yok? Neden kendilerini gizlesinler? Çok şükür teknolojimiz bir hayli gelişti şuan onları tesbit edebilecek durumdayız marsa robot bile yolladık ancak neymiş uzaylılar bizimle saklambaç oynuyormuş... Birinde bile İstanbul ortasına inecek cesaret yok mu?

Ha şu da ilginç. 50li yıllarda çekilen resim, videolardaki uzay gemileri o yılların dünya teknolojisini andırıyor. Onlar da modaya ayak uydurup gemilerini zamanla modernleştirdiler anlaşılan çünkü 80li, 90lı yıllardan itibaren ufo modelleri biraz daha gelişti.

Hakkaten hala inanan var mı?

Gerçi var tabii ki. Daha geçende facebook'ta aslında aya hiç gidilmediği gibi saçmalıklar okudum ve bunlara gerçekten inananlar var. İlginç...

• İnanmıyorum.
  • Dünyaya gelmiş olabilirler ancak onları gören insan olduğunu sanmıyorum.
  • O kadar hareket edip ucan kacan alenen gorulen parlak isiklar ne ben bile sahit oldum gordum bunuda acikla ?? Magara yil 2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanıyorum...elbette mantıklı bir açıklaması vardır dünyaya inmiyor olmalarının.. ve ayrıca onların yerlerini bulabilcek teknolojimizin olduğunu da sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 5 Eylül 2012; 2:08:57 >
  • Dagobah'tan geliyom problem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesin yok diyemeyiz ama varda diyemeyiz yani iki ucu moklu.degnek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.