Bildirim
Dünya dışınızda değil içinizde!!!!! Aksini ispatlayana yemek ısmarlıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yha dünya nsl içime görsn şapşl şey bu ilk sferim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Ben de dış dünyanın kesinlikle var olduğunun kanıtlanamayacağını düşünüyorum ama, Dünyanın içinde olması, dışında da olmadığını göstermez ki. Dışında olan dünyayı olduğu gibi algılıyor ve beynine yansıtıyor da olabilirsin.
Videoda kuş aslında beyindeki elektrik akımından ibaret diyor. Eğer orada aslında kuş yoksa neyin ışığı gelip benim beynime ulaşıyor? Daha doğrusu gözüme gelen her şey aslında ışıktan ibaret ama, bu ışıklar benim beynimde nasıl farklılaşıyor? Dünya içimizde diyen birinin bunlara da cevap vermesi gerekir. Daha doğrusu alternatif bir hipotez oluşturması gerekir. -
harbiden çok ilginç bir konu. Bir de şöyle düşünelim; doğduğumuzdan beri hiçbir etkileşim beyne kaydedilmesin, yani hafızamız olmasın. O zaman geçmişi düşündemediğimiz için geleceği de düşünemezdik. Dolayısıyla anın içinde kaybolurduk. Ulan beynim yandı
O zaman içgüdü falan da olmazdı, yani çiftleşme denen şey de olmazdı. Bence bütün olay hafızada bitiyor. İnanılmaz bir mucize... Dünya'nın oluşumunda sonra hiçbir canlı yokken milyonda bir ihtimal ile doğru maddelerin bir araya gelmesiyle hücreyi oluşturması protein vs. Falan işi inanılmaz bir mucize yani. Özellikle bunu hafıza olarak kaydetmemiz ayrı bir mucize.
Şimdi siyah bir renk mi yoksa hiçlik mi o da muamma. Evrenin dışında bir şey var mı muamma. Abi kafayı yoruyosun da saçmalık yani. Sonu yok. Düşündükçe düşünürsün en son karnın acıkır oturur sofraya yine yemek yersin. HAYATTA Kalmak için. Bence tek gayemiz hayatta kalmak olmalı. Çünkü doğamızda bu var. Doğaya uyalım en iyisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 30 Ocak 2017; 23:49:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En çok ilgimi çeken beyne zerre ışık girmemesi zindan gibi karanlık olması fakat bize gösterilen görüntünün ışıl ışıl olması. Karanlığın içindeki aydınlık.
matrixdede bu muhabbet vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 31 Ocak 2017; 10:28:46 >
Up
Bir panteist olarak katılıyorum
biraz aşşasgı ineyim derken,
videonun ismini gördüm,
gidiyorum şimdi. -
Evet videonun ismi komik ama içerik güzel
başlık önermesi doğru, yerimizi alalım -
Beynim elektrik sinyallerinden alev aldi videoyu izleyince
düşünürken bir yerde illa ki tıkanıyorsun
hiçlik mesela , hiç olmamak hayatın kafana taktığın ama şu evrende aslında en ufak önemi olmayan sorunlar , sen , hiçbiri olmasaydı yani biz hiç olmasaydık , çok karanlık ya :D: mutlaka bir yerde tıkanıyorsun -
Videoyu bir izle
Up
oyle birsey olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X