Şimdi Ara

Dünya Cennet Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşünüyordum da aklıma şöyle bir şey geldi. Şimdi insanlar ilk çağlarda belli başlı şeyleri bilmiyorlardı ne biliyim ateş yakmak, tuzun ne olduğu, konuşmak nedir, felaketler ne anlama gelir vs. Sonra insan bir şeyleri öğrenmeyi öğrendi ve öğrenmeye üretmeye başladı. Dinler ortaya çıktı, pişirmek, mızrak, kendini savunmak vs. Biraz daha yakına gelelim. Teknoloji gelişti insan yeri geldi insanlık için yeri geldi gaddarlık için( Hiroşima) bunu kullandı. Sağlık hizmetleri iyileşti. Ulaşım kolaylaştı vs. Ben şimdi diyorum ki eğer teknoloji gerçekten çok ilerlerse insanlar dünyayı( veya nerede yaşamaya devam ediyorsa) insanların zihninden sıkılma denilen duyguyu alıp onu sadece mutlu eden duyguları zihnine yerleştirip asla şikayet etmeyen istekleri sınırlı insan üretirse burada bir cennetten bahsedebilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sanmiyorum. Zengin her zaman zengin, fakir her zaman fakir olacak. Fakire bu dunya cennet olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de başka gezegende yaşamış insanların ruhlarıyız ve bu dünyaya gelerek cezalandırılıyoruz ?

• Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    Hocam teknoloji aşırı ilerlerse bilim adamları insanların zihnindeki doymak bilmeyen istekleri sınırlayıp onu uysal bi hayvan haline getirirse ve bunu uygularsa orada bi barış döneminden bahsedilebilir. Ve eğer sonsuzluğu çözebilirsek diyorum yani.

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Mümkündür. Neden olmasın? Sadece bu da olabilir demek istedim :D

• okumadım dünya cennet olmamalı
    arada youtube a liveleak a girip sevinmem gerekiyor çünkü
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Bi Baksan aslında sana da bir şeyler çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nonsmoke N kullanıcısına yanıt
    knk ilk şart cennet için tipin iyi olmalı yoksa çöp
  • Nonsmoke N kullanıcısına yanıt
    Teknoloji ilerledikce elbet zihne istedigimiz sekilde mudahele edebiliriz simdiden var bir takim seyler. Sonsuzluga care malesef yok. Belki 500 sene, belki 1000 sene geciktirilecek ama sonunda Her canli olumu tadacak. Benim soyle bir bakis acim var, hepimiz coktan olduk ve suan sorgudayiz. Yaptiklarimizi bastan sona izliyoruz hesap gununde ve hic birseyi reddemiyoruz.

• Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    İlk insan da dünyanın bu hale geleceğini bilemezdi. Sen de bilemezsin ki sonsuzluk olacak mı olmayacak mı. Bence insanlık sonsuzluğu keşfedecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.