Ben Kuran'da bahsi geçen yüce melekler topluluğunun tarafındayım İnsanin yaratilmasina karşı olan melekler
Rabbin, meleklere şöyle demişti: "Yeryüzüne bir halife yerleştireceğim." Melekler de: "Orada bozgunculuk yapacak, kan akıtacak birisini mi yerleştireceksin? Halbuki biz seni överek yüceltiyor ve mutlak otoriteni onaylıyoruz," dediler. "Bilmediğinizi Ben bilirim," dedi. Oy hakkım olsa yaratıcı dan değil meleklerden taraf olurdum insan çok değersiz çok gereksiz çok kötü ve çok vahşi bir canlı çünkü yaratıcının insanda ne bulduğunu gerçekten bilmiyorum Dünyada insanlar hiç yartilmasa şuan tertemiz biryer olacaktı Dünya dunyaninda içine ettik Dimi Hamza < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 28 Haziran 2025; 1:59:10 > |
Vahşi dünyaya çocuk getirmek büyük bir vahşiliktir

-
-
Bana sorsalar şu an gelmek istemiyorum beni yaratma lütfen derdim :(
-
İlk kalem yaratılmış.
Yaz denmiş
neyi yazcam demiş
Kıyamete kadar olcak ne varsa yaz
Bence Allah ın tek başına canı sıkılmış gibi
İnsanları yaratimde beni tanısınlar demiş sanki
pff djksjdj
-
Varolmak yokolmaktan çok daha zor gercekten
Anlamadığım insanı cennette yaratsa zorluk cektirmese daha çok sevilmezmiydi
-
Galiba yanlış anlamdıysam olayı Kur an dağlara verildi dağlar parçalandı ama cahil insanoğlu bunu, bu sorumluluğu üstlendi diye biliyom
varolmak evet çok zor
insana özgür irade vermesi gerekiyodu ki verdi.Bunun sonucunda da bi cennet cehennem şarttı.Çünkü hakedişlerin yerini bulmasını istedi.
Cehennemi iyiki yaratmış diyorum çünkü yeryüzünde öyle gözü dönmüş insanlar var ki
Cennette iyi ki yaratılmış güzel insanlarda var
2.cümlen direkt melekleri akla getiriyo bi vasıf olmazdı insanda, cennette yaratılsaydık yinede sevmeyen sevmezdi, inanmayanlar bile çıkardı belki skjjdjs
-
Cübbeli Ahmet Hoca(son zamanlarda soğudum kendisinden) bu tür bilgileri Teke tek programlarındaki sohbetlerinde veriyo
(Teke tek e ilk katıldığı programlar galiba 2005 filan, daha yeni tanınıyodu
Yani neden yaratıldık Cennet cehennem nasıl bişi vs.
onları izleyebilirsin çok detay konularda var o programlarda
-
Çok haklısın kral #antinatalizm tek kurtuluş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki niye hocam yaratanın tanrının neye inanıyosan onun kendisi olmak istemiyon öutlak güçte olmayı falan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 28 Haziran 2025; 10:6:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünya ya çalışmaya gelmişiz vesselam.
-
cumartesidemi is var kingo
-
cmt çalışmam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X