Şimdi Ara

Dunlop Nasıl Bir Lastiktir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
282.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • statovc S kullanıcısına yanıt
    Maalesef lastiklerin performansını tam anlayamadan aracı satmak durumunda kaldım ancak petlas/starmaxx grubundan iyi olduğunu net söyleyebilirim.
  • corollada kullanıyorum memnunum
  • Dunlop Blueresponse takılı gelmişti aracı alırken, lastiğin yol tutuşla pek bir ilgisi yok, tutmuyor. Islak zeminde tali yoldan çıkış yapmak işkence gibi, hemen sarıyor. Lastiklerin 5. yılı ve artık otopark rampalarında dahi sarıyor. En kısa zamanda değiştireceğiz.
  • dunlop sp sport fm800 kullanıyorum. 2 yılda 27500km oldu biraz gürültüsü artması dışında gayet memnunum. ebat 205 55 R16
  • Dunlopun parfümü de vardı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erhan63 E kullanıcısına yanıt
    Sıfır aldığım Corolla üzerinde var. Galiba ensave 205/55/r16 modeli. Hakkında hiç yorum bulamadım. Değiştirmelerini istedim. Kabul etmediler. Senin durumunu yorumunu çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır toyota dunlop koyuyosa . O lastik iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyidir hojdır ema param malum yere gitmesin diyen için bojdır.
  • concalir C kullanıcısına yanıt
    ben memnunum ne gibi bir sorun yaşadınız?
  • concalir C kullanıcısına yanıt
    ben almanların lastikleri karşılaştırdığı bir web sitesinde araştırdım durma mesafesi sessizlik vb kriterlerinde üst seviyelerdeydi ondan aldım. baya araştırmıştım. kuzey avrupa ülkelerinnde finlandiye kullanılan lastik yorumlarını okudum yanlardan yırtma fala oluyormuş. bende yırtılma falan olmadı. diğer sitelere de baktım ben bunda karar kıldım. sonuçta lastik kullanıcıya da bağlı afedersin ayı gibi basanlar var ondan sonra neden durmuyor diyor durmaz tabi. yolda temkinli olacan yolculuktan zevk alacan :-) insanlar kendilerini kaybediyorlar yolda geçecem geçecem banane ya diyor veya beni nasıl geçtin al bende seni geçerim diyorlar ondan sonra neden durmadı. yağmurlu havada trafik lambalarına yaklaştım çok önceden dururum mesela.
    https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2018_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=313499&SourcePageId=31821




  • erhan63 E kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamadım ilk defa kullanacak. Sıfır corolla üzerinde var şu anda. Bende kullanmadan değiştirmelerini talep ettim olmaz dediler. Lastiği de baya övdüler. Kullanıcılarından tavsiye edip etmeyeceklerini merak ettim. Ama 2-3 gündür kime sorsam memnun. Bende sakin bir kullanıcı olarak memnun kalırım inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • concalir C kullanıcısına yanıt
    bende sıfır corolla aldım yaz lastiği bridgestone vardı kış olarak dunlopu seçtim iyigünlerde kazasız belasız kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan63

    bende sıfır corolla aldım yaz lastiği bridgestone vardı kış olarak dunlopu seçtim iyigünlerde kazasız belasız kullanın
    Hocam hangi modeli kaça aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim pahalı ürün kaliteli olacak diye bir şey yok. Şu anda 300.000 TL ye volvo da var Renault ta. Neden ucuz sorunun cevabı ise fabrika ÇANKIRI DA ondan.
  • _kaanmert kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pahalı iyi olacak diye bi kaide var demiyorum. Fakat hiç üretim işi yaptınız mı bilmiyorum ama zaten rekabet dolayısıyla herkes fiyatını piyasaya uydurmak zorundadır. Kim 1000 tl maliyeti olan bi malı 900 e satamaz ve yine kimse 1000 tl maliyeti olan bi malı 1.500₺ ye satamaz. Yani kalite fiyat bakımından illa birbirine yakın olması gerekir ben bunu demek istedim. Tabi bu yinede demek değildir ki bridgestone 1000₺ ye satıyorsa dunlop 700₺ ye satıyor ve dunlop daha kötüdür.
    Fakat ben dunlop 245 45 18 ebat lastik kullandım ve pek memnun kalmadım. Aynı ebat Goodyear kullanıyorum çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerekli gereksiz yorumlar yapıyorsunuz fakat binlerce insanı yanlış yönlendiriyorsunuz :)

    dunlop fm800 fiyat/performans açısından açık ara en iyi lastiktir, aksini iddia edenin öncelikle bu işlerden ne kadar anladığını bilmek gerek :)

    arkadaşlar lastik araba seçer.. bunu unutmayınız. dunlop xxx model lastik ile kötü bir anısı olan direk dunlopu kötülüyor :) komik bir durum. bu her marka için geçerlidir. ayrıca dunlopta çok model seçeneği yoktur. çok uzun yıllardır az sayıda çeşidi vardır ve aynı modelleri geliştiriyor.

    hankook veya syron lastik Türkiyede ilk satıldığı zamanlarda da millet neler neler söyledi yada tecrübe etti ama şuan hankook için bile bazı modelleri michelin continental gibi modellere kafa tutuyor.

    şuan gündemde 2nci hatta 3ncü sınıf kalitede dayton lastikler var.. evet şuan gerçekten sıkıntılı ama ilerleyen yıllarda çok iyi bir model geliştirebilir..

    lastik araba seçer yazmıştım neden derseniz;
    aracınızın ağırlığı, frenleme yapısı, çukur tümseklerde nasıl kullandığınızdan tutun benzer bir çok unsuru göz önünde tutarak en doğru seçime yakın bir model gerekir.
    siz direk lastikçiye gidip fiyata göre veya bilinçsizce lastikçinin size bir modele yönlendirmesi ile lastik alırsanız sonrada yaşanan sıkıntıyı marka/modele atarsanız işte bu noktada insanları yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.




  • Dunlop SP Touring R1 175/70R14 84T nasıl bir lastiktir? kullanan varsa yazabilir mi?
  • 10 kişiden 7si iyi yazmış.
    piyasa ortada.
    diğer isim yapmış markaların yarı fiyatınaysa ki öyle denemeye değer..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunlop Fm800'ün tek bir test verisinin olmaması ve Avrupa'da satılan-bilinen bir lastik olmaması düşündürücü.
    Sanırım yerel bir ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.