Şimdi Ara

Dünki Maçı İzleyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorgundum 7de az kestireyim dedim sabah olmuş tekrarini nasıl izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twitterde linklerini ekliyorlar hatta eklediler ama ingilizce. yani tüm maclarda ilk inglizce streamlar cıkar. türkçesi için beklemelisin biraz. dün gece mactan sonra ntvspor tekrarı verdi ama tekra verirmi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

twitterde linklerini ekliyorlar hatta eklediler ama ingilizce. yani tüm maclarda ilk inglizce streamlar cıkar. türkçesi için beklemelisin biraz. dün gece mactan sonra ntvspor tekrarı verdi ama tekra verirmi bilmem

internetten izleyebilirim zaten maç nasıltı tekrarını aramaya değer değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

twitterde linklerini ekliyorlar hatta eklediler ama ingilizce. yani tüm maclarda ilk inglizce streamlar cıkar. türkçesi için beklemelisin biraz. dün gece mactan sonra ntvspor tekrarı verdi ama tekra verirmi bilmem

sen nasıl uyuya kaldın bu ne rahatlık sanki lig maçı yapıyoruz birader ben maç günleri uyuyamıyorum lişg maçıda olsa beni heyecanlar basıyor ayrıca bugün ne işin var bilmiyorum ama tüp randevularını iptal et işi gücü bırak maçı izle. İzle de gör madrid nasıl ürktü 3üncü golden sonra :) ronaldonun bakışlar enfesss

• ne demek değer mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

sen nasıl uyuya kaldın bu ne rahatlık sanki lig maçı yapıyoruz birader ben maç günleri uyuyamıyorum lişg maçıda olsa beni heyecanlar basıyor ayrıca bugün ne işin var bilmiyorum ama tüp randevularını iptal et işi gücü bırak maçı izle. İzle de gör madrid nasıl ürktü 3üncü golden sonra :) ronaldonun bakışlar enfesss

Çalışıyorum da hep oturarak geçiyordu dün baya bir çalışınca sızmışım hemen az da moral bozukluğu vardı bugün nette bir yerde bulursam izlerim işte

• hocam sende de ne şans varmış takım muhteşem geri dönüş yaptı yapacaktı ama bu da yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe | Haftanın maçı |
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam sende de ne şans varmış takım muhteşem geri dönüş yaptı yapacaktı ama bu da yeterli

bu maçı kazanmak bize bol para getirdi. ayrıca ünlü oyuncuların gözüne girdik galatasaraya gelmeyi bikez daha düşünüceklerdir :)
  • Maçın tekrarının izlemek istiyenler burdan izleyebilirler.
    http://www.gettyfooty.com/2013/04/uefa-champions-league-quarter-final-2nd.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: comeback58

Maçın tekrarının izlemek istiyenler burdan izleyebilirler.
    http://www.gettyfooty.com/2013/04/uefa-champions-league-quarter-final-2nd.html

Türk spikerli tekrar bulunmaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.