Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baba_trol

Direk Resmi Siteden

Bahsettiğim bu değil . Bunu indirince 7 part çıkıyo bi de yanlarında ufak bi setup dosyası var o lazım bana .
  • Tamam şimdi anladım.

http://ul.to/a4ozzi burdan indirebilirsin.
  • İşe yaradı çok çok saol .
  • High ile normal arasındaki farkları ss ile belirtelim mi? benimki galiba normal versiyon menejerle indiği için :) başar sen koy sonra ben koyayım :)
  • Account falan varsa bana da ucundan koklatsanıza Merak ettim oyunu bi girip göreyim .
  • Bakalım eski saçmalığından uzaklaşmış mı D&D
  • Oyunu indirdim patch' leri Yükledim,herşey hazır Birtek Free Accaount Lazım
  • Ben de bu oyuna başlamak istiyorum 9 eylülde free accountlar açılacak diye duydum fakat bir sorum var biz account alıp oyunu indirince bedava oynayabilecek miyiz istediğimiz kadar level sınırı falan olmadan??
  • Evet LeveL Sınırı olmadan oynayabileceksin,Sadece Bazı Class vs sınır getirilmiş.
    Oda çok önemli değil
  • Oyunda çok çok bir kısıtlamayla karşılaşmıyouz.

2 tane sınıf kapalı,zaten birtanesi yeni geldi : Favored Soul.
    Onun haricinde ırklar arası özellik yok,hatta Warforgen (yanlış olabilir) isimli ırk,heal büyülerinden mahrum kalıyor.
    Level sınırı herkes için 20 fakat diğer oyunlardaki gibi 2 3 günde 20 olunmuyor.Çok zaman,strateji,sabır gerektiriyor ve sağlam bir grup.
    10 levelda Ejderha kesmeye başıyoruz,epik eşyalar vs. çıkıyor.Tabi bunu gidip 4 5 kişiyle kesmiyoruz,12-15-20 kişi arasında Raidlerle kesiyoruz.
    Kendimizden 5-10 kat büyük ejderhlar var,Tabi bu ejderhaya ulaşana kadar yüzlerce yaratık kesiyoruz.İlk zindanlarda genellikle Undead ırkı ağır basıyor.

Solo-Normal-Hard-Elite gibi zorluklar var.Bir öncekini bitirmeden açılmıyor.Elite gerçekten çok zor,Hatta 2. zindanda 5 kişilik sağlam grupla bile zor yapılıyor (Grubun önemi).

Oyuna başlayacak arkadaşlar lütfen adresimizi eklesinler çünkü solo olarak birşey yapamazlar,tabi bizde yapamayız :
    group220010@groupsim.com

• Bende dün biraz oynama fırsatı buldum . Oyunda grafiğe önem verenler bu oyuna pek bulaşmasın bence . Ultra highta açmama rağmen öyle ahım şahım bi grafik yoktu . Bi solo dungeon bitirdim gayet zevkliydi . Party ile çok daha zevkli olacaktır .
  • Grafik o kadar da kötü değil bence,sadece karakter yaratma menüsünü görünce irkebilirsiniz :D Ama oyunun içine girince "wooow,vay,oo,süper" gibi sözcükler ağzınızdan çıkabilir :)
  • Arkadaşlar Bende az önce oyuna girip deneme fırsatı buldum Gerçekten Bir RPG ancak bukadar Gerçekçi ve Etkileyici olabilir.
    Herşey Anlaşılır bir biçimde hazırlanmış Yani Oyunda Bir karmaşa yaşamıyorsunuz.
    Mesela ben Bir Rogue Açtım Ve Mechanic' ci oldum Diğer Tüm oyuncular, kapılar açmak-Tuzakları çözmek-Kilitli sandıkları açıp hazineleri kazanmak için bana Muhtaçlar Ve Bu çok Güzel bir duygu
    Kesinlikle Herkes Kendine Göre bir Character bulacaktır oyunda.
    Mutlaka denemeniz gerekir diyorum ve Sizleri 9 Eylülde Oyuna Davet ediyorum.
  • 3 gündür oyundayım.Dwarf Cleric karakterimle oyuna arada girip çıkıyorum.Grafikler eskisinden daha güzel olmuş.Pvp Arena olayı yoktu eskiden şimdi isteyen PvP ye Taverna içinden katılabiliyor.Arkadaşında üstte dediği gibi bu oyundan keyif alacaksınız en az 4 kişi olmanız lazım ki adam akıllı standart zindanlardan zor seviyeleri gerçekleştirin.Grup olarak ilerlenirse daha keyifli olur.
    Server: Khyber : Karakter İsmi : HealerFPower
    Ortak bir server olacaksa seçilsin ona göre ayarlayalım arkadaşlar.

Bu arada indirecek arkadaşlar,topik başlığındaki adresten çeksin sadece.Europe olan versiyon ile Amerikan farklı.Bu Amerikan olan versiyon,diğeri eskisi gibi paralı durucak bildiğim kadarıyla.MS değeri olarak Sabahları 120 Ms
    Akşamları 200 Ms aldığım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joemeat -- 8 Eylül 2009; 0:52:30 >
  • Oyun güzel dün akşam ırkları ve sınıfları belirledik bugün yada yarın oyun açılıncada serverıda belirleyeceğiz

şuan karakterler şunlarİ;
    ben cleric
    rogue
    paladinx2
    range

online olmayan arkalr vardı 3-4 kişi onlardan görüşlerini alamadık ki yazamıyorum
  • cannith diye yeni bir server acılacaktı.orada baslamak yeni oynayanlar icin daha mantıklı değil mi?
  • Evet arkadaşlar , bunca gün boşa beklemişiz keyi ve üyeliği buldum.Aslında yarın herkes üye olacak fakat bu + 1000 puan keyi de veriyor galiba keşfeden fazla yok ... eski cbden kalan keyler ve hala çalışıyor...

http://www.fileplanet.com/promotions/dungeons-and-dragons-online/

Buradan keyinizi alın vee ÜYE OLUN. Puan keyini oyuna girince yazıyormuşuz. :)

Keyi verdikten sonra altta Download yazar SAKIN ORADAN İNDİRMEYİN!! oyunun sitesinden indirin!!

bu arada hep birlikte başlayacağız üyeliği alıp hemen kasmayın :D msn grubumuzu da ekleyin....

group220010@groupsim.com

EDİT: Beyler BUGÜN keyle aldığınız hesaplarla oynayamayacaksınız.Closed yazar.Demekki gene YARIN'ı bekleyeceğiz.Ama olsun bedavadan puan kazandık :) İnşallah onlar çalışır :)

ByAlfA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 8 Eylül 2009; 14:36:15 >

• İndirmeye başladım ben de 1,5 saat diyor nasılsa yarın girebileceğiz sanırım. Yarın görüşmek üzere diyelim :) Klan guild kurmayı düşünürseniz, eksik olan klass ınızı ben kasabilirim.
  • Msn'de belirleniyor classlar eklersen -_-' ...birdaha söylemicem msn grubumuzu ekleyin diye yeter 2 posttan biri ekleyin oluyor.....

group220010@groupsim.com
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.