Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesler gerçekten süper ve ötesi karakter yaratma menüsünü görünce ıyk bune diyebilirsiniz ama dungeonlara girince fikriniz değişecek. Sesi açık oynayın
  • inş 9 unda herkese açılınca başlayacağım artık 1 hafta beklicez yapçak bişi yok

quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Sesler gerçekten süper ve ötesi karakter yaratma menüsünü görünce ıyk bune diyebilirsiniz ama dungeonlara girince fikriniz değişecek. Sesi açık oynayın

yayın yapacadın noldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 2 Eylül 2009; 15:18:46 >

• xfireye ekle yapalım :D

baba_trol'de yapıyor ben zaten onun hesabından oynuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 2 Eylül 2009; 15:23:13 >
  • Çıkınca bende başlayacağım. Bu arada bazı ssler yayınlanmış. Fikir vermesi açısından koydum. Saygılarımla
     Dungeons & Dragons Online

• Ya dün oyunu indirmeye başladım akşama kadar % 50 ye geldi kapattım bugün devam edeyim dedim sıfırdan başladı nasıl iş bu . Kapatırken de bidahaki açılışta devam edilsin mi diye sormuştu evet demiştim ama sıfırladı
  • Kendi Download porgramından indirin arkadaşlar ilk önce 250 mb küsür bişey indiriyor sonra oyuna girebiliyorusunuz tabi oyun hala iniyor siz de ana şehirdeki görevleri yapabiliyorsunuz :)
  • quote:

Kendi Download porgramından indirin arkadaşlar ilk önce 250 mb küsür bişey indiriyor sonra oyuna girebiliyorusunuz tabi oyun hala iniyor siz de ana şehirdeki görevleri yapabiliyorsunuz :)

hangi hesapla uyelıg ın şifresini vercekseniz indiriyim

• 8 gün bekleyiver :D
  • quote:

8 gün bekleyiver :D

yemeyiz yav girip bakçaz sadece :D
  • benim değil ki
  • 9 eylül ob mi başlıyor acaba ?
  • Evet Open Beta olarak açılacak.
    Şuan Head Start yani Closed Beta ve VİP üyeler katılabiliyor.
  • Oyunu indridim oynuyorum 1 lvl de iken skill yok c9 daki gibi stage şeklinde ama bunda farklı 1 lwl stage i bir odada party ile birlikte yapılıyor ve sonunda yerde duran kutudan eşyaları alıp çıkıyorsunuz party başkanı tekrar bir stage açdığında otomatik almıo siz kendiniz yapmak zorundasınız
  • çoğu özelliği guild wars a benziyo ayın 9 u olsun toplanalım
  • İlk çıktığında trial olarak oynamıştım zaman ne çabuk geçmiş...Free olması benim açımdan sevindirici oldu.Oyunda hiç türk yoktu o zamanlar varsada 10 kişi toplasan etmezdi heralde...Bence Frp sevenleri çok tatmin edecek bir oyun.Free olduğu için saçma sapan Uzakdoğu oyunlarıyla kafanızda kıyaslamayı düşünmeyin arkadaşlar gerçekten kaliteli bir oyundur.
  • Bizimle Oynamak istersen EkleJoemeat :
    group220010@groupsim.com

Herkes ekleyebilir,Küfür etmemek ve Kavga çıkartmamak koşuluyla.
  • Bende gelicem
  • ben de indirdim oyunu dün. 3,8 gb versiyonunu. high texture içeren. grafikler biraz eskide kaldığı için onu deneyim dedim. ama ne zaman açılacak free accountlar bilmiyorum. ddo nun resmi sitesinin forumunda bi yabancı kardeş de aynı şeyi demiş. f2p ise eğer nasıl kayıt olacağız diye. sanırım şu an sadece eski kayıtlılar girebiliyor. 8 eylül de galiba bedava oynamak için biz de girebiliriz. istenildiğinde my account kısmından vip yada premium user üyeliklerine yükseltilebilinecek hesaplarımız. bekliyoruz. salı günü açılacak dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

ben de indirdim oyunu dün. 3,8 gb versiyonunu. high texture içeren. grafikler biraz eskide kaldığı için onu deneyim dedim. ama ne zaman açılacak free accountlar bilmiyorum. ddo nun resmi sitesinin forumunda bi yabancı kardeş de aynı şeyi demiş. f2p ise eğer nasıl kayıt olacağız diye. sanırım şu an sadece eski kayıtlılar girebiliyor. 8 eylül de galiba bedava oynamak için biz de girebiliriz. istenildiğinde my account kısmından vip yada premium user üyeliklerine yükseltilebilinecek hesaplarımız. bekliyoruz. salı günü açılacak dimi?

9 eylülde free accountlar girebilecek oyuna . 1 eylül de açıldı aslında ama premium userlar girebiliyo sadece .
  • Arkadaşlar bana high versiyonun setupunu başlatabilmem için setup.exe dosyası lzm onu cafeden çekmeyi unutmuşum bulamadım nette. Elinde olan biri upload edebilirmi en fazla 500 kb bişeydir .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.