Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt bende üyelik alamadım bi türlü, yoğunlukdan kaynaklanıyo galiba
  • üye olurken hata veriyo bendede.
  • Şuan müthiş bir talep patlaması yaşanıyor.
    Oyuna girdim,Tavernadan tutun İlk köy bile tıklım tıklım doluydu.Herhalde o küçücük köyde 200 adam vardır.

Biraz beklerseniz üyelikler açılır(YOğunluktan dolayı kapalıdır diye düşünüyorum)
  • Demekki Bir DDO manyağı biz Değilmişiz
  • Niye onlara öncelik tanıyoruoz ki onlar bize öncelik tanısınlar -_-' :@
  • baba_trol girebildiysen ss atarmısın lütfen merak ediyorum oyunu internette düzgün bi resim yok
  •  Dungeons & Dragons Online

Stromreach şehrine kalkan Geminin fotoğrafı :

Dungeons & Dragons Online
  • üyeliği nerden alıyoruz?? hata alıyorum ben ddo nun sayfasında
  • resimler için teşekkürler grafikler fena değilmiş en azından beklediğimden iyi :)
  • ddo.com'da your submission contains an error diyip duruyor ama hata falan yok verdiğim bilgilerde. Üye olamadım bi türlü.
  • Şuanda büyük bir doluluk yaşıyor hatlar,Adminlere mesaj çektik bakalım ne cevap verecekler.
  • Oyun güzele benziyor. Zaten pc min özellikleri çok iyi olmadığında birçok iyi grafikli oyunlarda biraz kasıyor. O yüzden bu oyun bana göre olabilir. Birazdan oyunun sitesine girip üyelik falan almaya çalışcam. Umarım bi sorun çıkmaz.
  • üyelik alımı açık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: **INFLAMES**

üyelik alımı açık mı ?

açık ama yoğunluktan dolayı paso hata veriyo . Bugün biraz zor gibi oyuna girmemiz.
  • güzel oyuna benziyor ama hiçbir oyunu silkroadın grafiklerine ve oyun zevkine değişmem
  • site göçtü... sabah üye oluruz artık :D
  • Bu gurup msn ini ekledim offline hala problem nedir? Hangi serverda başlıyorsunuz? Kesin bir şey varmı?
  • üye olabilsek bi girecez ama. sürekli hata..
  • Oyunda vip olmayanlar giriş sırası bekleyeceklermiş. Şimdi gördüm çekilmez bişey bu ya.

Login Queue

vipler premiumlar freeler
    Priority High Standard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 10 Eylül 2009; 0:00:18 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.