Şimdi Ara

Dungeon Siege 3 Hakk... Önemli Uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dungeon siege 1 i bitirmiş biri olarak mükemmel zevkle harika bir şekilde oynayarak bitirmiştim ddungeon siege 2 de yarısına kadar gelip bi yerde takılmıştım

sonra 3 ün haberini aldım ve amerika psnde demosunu gördüm indirdim umarım dedim 1 gibi harikadır aynı diablo gibiydi

demoyu kurdum birde ne göriyim 5 dakika ilerleyip direk sildim demoyu bu kadar kötü bir 3.oyun beklemiyordum işin açıkçası

sakın seriyi oynamamış biri olarak aa ps3 e çıktı gidip alıyım demeyin 1 ve 2 yi oynamış biri olarak

tam bir çöp 2011 oyunu

sakın oyunun kabına bakıp aldanmayın

Dungeon Siege 3 Hakk... Önemli Uyarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 21 Haziran 2011; 19:29:56 >

• okadar kötü oyun değil ben oynadım ama livede psnde çıkmalıydı arcade bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

okadar kötü oyun değil ben oynadım ama livede psnde çıkmalıydı arcade bu oyun

kesinlikle bluraylik bir oyun deil

inan bana 1. oyundaki fizik effect leri daha iyi
  • Ben 2. oyunu bile sevmemiştim.
  • bende ilk çıktığı hafta alacaktım ama yorumlardan sonra erteledim almayı.alsam online co-op için alıcam
  • Bende 2. oyununu oynamış biri olarak takipcisiydim fakak hemen almııyacam. Bekleyip oyunun aldığı tepkilere göre almayı düşünüyorum.
  • valla izlediğim oyun içi videolardan vs. bende baya umutluyum, demosu psn e düştühyse akşama hemen deniyim, olmadı pc de oynarız artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Co-op u da çok iyi değil.Kendi karakterini yaratama yok kimin oyununa girersen onun karakterleriyle oynuyorsun.
    Blueray ziyanı PS3 de Dungeon Hunter: Alliance var babalar gibi, sessiz sedasız gelmiş bir PSN oyunu beş basıyor ne yazık ki yılların Dungeon Siege ine.
    Çok kötü bir oyun değil, bir kaç tane mühim hatası var ve çok kısa bir PRG için ama para da vermem buna o kadar çok üzgünüm.
  • Bu oyundan cok ümitliydim ama oyuncu yorumları genel olarak maalesef pek iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Co-op u da çok iyi değil.Kendi karakterini yaratama yok kimin oyununa girersen onun karakterleriyle oynuyorsun.
    Blueray ziyanı PS3 de Dungeon Hunter: Alliance var babalar gibi, sessiz sedasız gelmiş bir PSN oyunu beş basıyor ne yazık ki yılların Dungeon Siege ine.
    Çok kötü bir oyun değil, bir kaç tane mühim hatası var ve çok kısa bir PRG için ama para da vermem buna o kadar çok üzgünüm.

Haklısın gerçekten , Dungeon Hunter: Alliance mükemmel zevkli bir oyun , 45 lvl'de bıraktım :)
  • Gerçekten de çok zevkli Dungeon Hunter: Alliance.
    Sessiz sedasız geldi PSN den ama gümbürdetti ortalığı.

Anlayamıyorum nasıl yapıyor oyun firmaları böyle oyunlar, yemin ediyorum şu grafiklerle dungeon siege 1 yapacaklardı.Saçma konusuna rağmen peynir ekmek gibi satarlardı.
    Obsidian da sevdiğimiz bir firma sırf destek olmak amacıyla alacaktım oyunu demosunu oynayıp sütten ağzı yanmış biri olarak (teşekkürler EA ve DA2) pc de "denedim" tam oyunu.
    Cık... Gittim aplha protocolu aldım ben orjinal napak :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Co-op u da çok iyi değil.Kendi karakterini yaratama yok kimin oyununa girersen onun karakterleriyle oynuyorsun.

Haklısın gerçekten , Dungeon Hunter: Alliance mükemmel zevkli bir oyun , 45 lvl'de bıraktım :)

Zack Demons Souls tarzı hangi oyun var? Ben 2-3 gündür araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum

Dungeon Siege 3 oyunu hiç de fena değil, ama önceki serileri oynamadığım için seri hakkında kesin bir şey söylemem yanlış olur

• quote:

Gerçekten de çok zevkli Dungeon Hunter: Alliance.

Anlayamıyorum nasıl yapıyor oyun firmaları böyle oyunlar, yemin ediyorum şu grafiklerle dungeon siege 1 yapacaklardı.Saçma konusuna rağmen peynir ekmek gibi satarlardı.
    Obsidian da sevdiğimiz bir firma sırf destek olmak amacıyla alacaktım oyunu demosunu oynayıp sütten ağzı yanmış biri olarak (teşekkürler EA ve DA2) pc de "denedim" tam oyunu.

Live'da da var mı acaba Dungeon Hunter?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Gerçekten de çok zevkli Dungeon Hunter: Alliance.

Live'da da var mı acaba Dungeon Hunter?

X-boxta bilmiyorum var mıdır. Blueray de yok zaten yanlış bilmiyorsam. Bu aralar çok sardım PSN shopa 20-30 lira diye abandım oyunlara sonumuz feci :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Haziran 2011; 16:28:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Zack Demons Souls tarzı hangi oyun var? Ben 2-3 gündür araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum

Dungeon Siege 3 oyunu hiç de fena değil, ama önceki serileri oynamadığım için seri hakkında kesin bir şey söylemem yanlış olur

Dungeon Hunter sağlam oyundur her rpg ve frp sevenlerin oynaması gereken bir oyun

adidas 85 , sana iki oyun tavsiyem olacak onları oyna ama oynamadan önce trailerlarını izle

Knight Contract ve Hunted : The Demon Forge

• Hunted ı oynuyorum zaten idare eder bir oyun diyordum fakat okuduğum incelemelerde oyunun ileriki kısımlarının çok zevkli olduğu söyleniyor
    Knights Contract ise oynamaya değer gözüküyor hatta gözümden nasıl kaçmış desem daha doğru olur sanırım

Önerilerin için teşekkürler
  • Oynamaya değer 2 oyun ama kimse kıymetini bilmiyorki oyunların çöp,balon ,boş gibi tabirlere devam ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 22 Haziran 2011; 17:13:04 >
  • Knight ın puanları çok düşükmüş ama izlediğim vidyolarda hiç de öyle durmuyor
    Demekki puanlara fazla önem vermemek lazım
  • 109-119 TL seviyesinde olmasada Fiyatı dusunce alınacak bır oyun olarak dusunuyorum
  • o kadar kotu degil arkadaslar, 100 lira verilmez tabii ki ama 50-60 lira seviyelerinde kacirilmayacak bir oyun bence (ebay sagolsun =))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.