Şimdi Ara

Dungeon Siege 3 Hakk... Önemli Uyarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Knight oyunu 1 al 1 bedava kampayasında

1 adet black phantom edition ve yanına knight yada herhangi bir oyun alınabilir.
  • Bende beğenmedim, 2nin yerini tutamaz gibi geliyor.
    Birde 2li gruptan fazla olmuyor sanırım.
  • Dungeon Hunter: Alliance hakkında ben de birkaç kelime edeyim.

Oyun gerçekten 25 TL'yi sonuna kadar hak eden eglenceli bir oyun Offline ve online co-op çok başarılı. Bu oyunu eşimle birlikte offline co-op oynadım ve inanılmaz zevk aldım.

Dungeon Siege 3'u uzun zamandır bekliyorduk. Ama eleştirilerin ardından ps3'te demosunu da oynayınca denilenlere hak verdim. Açıkcası eşimle birlikte co-op oynayabileceğim action rpg arıyorum diyebilirim şu sıralar. Sacred 2'yi piyasada aradım bulamadım. Bana tavsiye edebileceğiniz bu tarz offline co-op oyunlar var mı ps3 için? Tabi eşime j-rpg'yi bir sevdirebilsem tüm dertlerim bitecek hem ben de rahat rahat jrpglerimi oynayabileceğim.
  • Umarım bizimde karşımıza J-rpg çıkan bir eş çıkar diyerek şöyle devam edeyim , yukardada yazdığım gibi Knight Contract ve Hunted : The Demon Forge'yi dene derim..
  • @zack06,

Dostum, sacred 2'yi gittigidiyorda buldum ve aldım. Sen bu oyunu oynadığını söylemiştim ya bu konuda ya da başka bir konuda offline co-opu nasıl? Bu oyun hakkındaki görüşlerini merak ediyorum.

J-rpg seven bir eş konusunda ise Allah gönlüne göre versin diyorum :) Kader kısmet işleri bunlar :))
  • hayal kırıklığı içerisinde benden de bir olmamış.. malesef beklemeye devam..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.