Brezilya Milli Takımı'nın patronu Dunga, Santos'u Fenerbahçe'de yanlış yerde oynattığı için Daum'u eleştirdi, "Düzeltmeye çalışacağım" dedi
Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, Andre Santos'un Fenerbahçe'de farklı mevkide oynatılması nedeniyle teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdi.
Sarı-lacivertlilerde orta sahanın solunda forma giyen Santos'un milli takıma uyum sağlamakta zorlandığını belirten Dunga, "Fenerbahçe'ye gidişi sonrasında Santos'un alışkanlığı bozuldu. İdmanda bunu düzeltmeye çalışacağım" diyerek Daum'a göndermede bulundu. Brezilya'nın hocası Dunga'nın Santos'un yerine Luis Felipe'ye şans verebileceği öne sürüldü.Daum hem F.Bahçe için hem Santos'un Milli Takım kariyeri için Santos'u asıl mevkisinde oynatmalı.
Carlos gidiyor zaten asıl mevkisi bek'e geçicektir... Ama devre arasında illaki bize bir Tuncay Şanlı lazım.. O zaman o kanat koridor olur..
Herife bak gel sen oynat o zaman
Daum sana karışıyo mu neden tüm maçlarda oynatmıyosun,oyuncunun fiyatını yükseltmiyosun diye
Bir premier lig maçında spiker söylemişti Ballack defansif orta saha mı neymiş, Daum inatla ofansif oynatmış da bugünkü Ballack olmuş bizimki. Önder'i de sağ bek yapmaya çalıştı beceremedi zaten, arada bir bi tane tutuyor diye abartıyor galiba bizimki
Gerçi ilk maçlarda çok da iyi oynuyordu orada
Andre Santos ilk maçlarda gayet iyiydi. Sanırım milli takımda farklı, Fenerbahçe'de farklı oynaması onu olumsuz etkiliyor.
Eğer sebep buysa -ki zaten artık eski performansı yok- sol bekte Santos oynamalı. Daum geri adım atmalı. Bu hem bize yarar, hem Santos'un kariyerine.
Not: Bu kadroyu görmeyi çok istiyorum. Elbette uyum sağlar mı, iyi oynar mı bu kadro bilemeyiz. Ama Kazım'da nedense çok büyük bir forvet potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Elbette Semih de aynı bölgede değerlendirilebilir.
Ne dersiniz?
Aurelio'da Trabzon'da sağ açık oynuyordu, adamı Türkiye'nin en iyi önliberosu yaptı. O zamanda sallıyorlardı bu adamdan önlibero mu olur diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: TheRooB
Andre Santos ilk maçlarda gayet iyiydi. Sanırım milli takımda farklı, Fenerbahçe'de farklı oynaması onu olumsuz etkiliyor.
Eğer sebep buysa -ki zaten artık eski performansı yok- sol bekte Santos oynamalı. Daum geri adım atmalı. Bu hem bize yarar, hem Santos'un kariyerine.
Not: Bu kadroyu görmeyi çok istiyorum. Elbette uyum sağlar mı, iyi oynar mı bu kadro bilemeyiz. Ama Kazım'da nedense çok büyük bir forvet potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Elbette Semih de aynı bölgede değerlendirilebilir.
Ne dersiniz?
Emin ol kimse kazım'a güvenip onu forvet oynatmaz,adam sorumsuz bu bi gerçek,baktı sıkışıyo kırmızıyı görür veya sakatlanma bahanesiyle oyundan çıkar.
Zaten beşiktaş ile inatlaşmamız yüzünden alındı,eğer arada bu kadar çekişme olmasaydı fenerbahçe almakta ısrar etmezdi,biraz inatlaşma biraz şişirme özellikle yurt dışında oynamış olması falan hepsi birleşince fenere geldi
Aurelio'da Trabzon'da sağ açık oynuyordu, adamı Türkiye'nin en iyi önliberosu yaptı. O zamanda sallıyorlardı bu adamdan önlibero mu olur diye :)
Sağ açık oynamıyordu.İleri dönük orta saha oynuyordu.Mehmet topuz gibi.
geçiniz herkes kendi işine baksın ayrıca dunganın böyle saçma bir söylem gerçekleştirdiğine asla inanmak istemiyorum....
ayrıca merak etmeyin zamanla oturacak bu sistemimiz ve oyuncular gerçek yerlerini bulacaktır ayrıca birkaç takviye ile gelecek sezon çok daha iyi bir takım izleriz..
vallahi arkadaşlar bence şükretmesini bilmeliyiz geçen seneki kaos futboluundan sonra 4ayda nasıl bu takım böyle kendini buldu ben bazen hayret ediyorum vallahi yemin ediyorujm bu kadar çabuk toparlanacağımızı ben rüyamda görsem güler geçerdim....
ama şükürler olsun ki ilk haftadan beri ışık görüyordum zaten....
quote:
Orijinalden alıntı: TheRooB
Ne dersiniz?
Kazım dışında güzel bi kadro. Tam kafamda düşündüğüm kadro. Kazım tek forvet oynayamaz. Çift forvette forvet oynar ama tek forvet oynacak adamın pivot santrofor olma özelliği olması gerekiyor. Guiza bile tam olarak oynayamıyor. Bu işi şu anda en iyi yapan Semih. Türkiye çapında en iyi yapan oyuncuda Hakan Şükür'dü. Yabancı forvet alacaksak buna göre almalıyız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme