Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dromeas

Arkadaşlar BD Prime 3.0 la ben de bugün aranıza katıldım. Yaklaşık 8 sayfalık bu başlığı sonuna kadar okudum, özellikle rccol, pharmacist, mdmrx, sadays ve diğer arkadaşlara paylaştıkları bilgi ve tecrübeler için teşekkür ederim,

Az önce üzerinde yüklü olan "091023_1444_update1" yazılımını "100916_2027_beta" yazılımına usb üzerinden flash bellekle yükselttim. Bu arada uygulamaların da yüklenebilmesi için 512 KBlık başka bir usb belleği kullandım, bu sürekli üzerinde kalacak, bunu gerekirse 2 veya 4 GB a çıkaracağım, dahili hdd takmayı düşünmüyorum. Cihaz üzerindeki 13 ay önceki yazılımla, son beta yazılımıyla bile tamamen stabil çalışıyor, en ufak bir sorunla karşılaşmadım.

arka ortadaki usb port a 4 gb lık bir bellek takarsanız sistem belleği olarak. rahat edersiniz..hem ilerde indireceğiniz ugulamalara hemde blueray disk çalmayı düşünüyorsanız ihtiyacı olan hafızaya cihazınız kavuşmuş olur..nasıl yapılacağı geçmiş sayfalarda anlatılıyor..artık ntfs yede yazabildiği için dahili hdd e pek gerek kalmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 13 Kasım 2010; 10:11:12 >

• Her fırsat bulduğumda foruma muhakkak uğruyorum.
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Ben dışarıda bir şey gözükmesin diye usb belleği kasa içindeki usb porta taktım.

Dune bazen bu usb diski hdd olarak görmüyor ve kullanmıyor.
    Bunun için bir yazılım var. Firmware gibi yüklemek gerekiyor.
    Lazım olan arkadaşlar için aşağıda linki mevcut.
    İyi günler.

http://dune-hd.com/firmware/usb_flash_drive/

Açılan sayfada "Service files for working with System Storage." başlığı altında..

• Bir haftalık kullanımdan sonra ben de görüşlerimi yazayım Bd prime hakkında..A-110dan sonra en etkilendiğim şey görüntü kalitesinin artması oldu..Böyle birşeyi beklemiyordum..Gözle görülür bir kalite artışı var filmlerde..Menu geçişleri en büyük sıkıntımdı A-110da..Kumanda ve kontroller kesinlikle A-110a göre daha başarılı..Ayarlar daha kolay,menuler daha işlevsel..Qnap ile NFS paylaşımı rahatlıkla kurdum..Su an düzgün 2 media manager var Dune'a...Zappiti ve Yadis..Zappiti daha başarılı ama yine de kesinlikle Yanfoe+Yamj+Aeon 3lusuyle kıyaslanmazlar..700 film+sayısız diziden olusan arşivim tümü scene isimleri ile adlandırılımış filmler;nfo,fanart ve jacketları ile yine scene isimi ile aynı isimde özel klasörlerindeydi..Ne yadis ne zappiti nin nfo desteği olmadığı için tüm klasörleri ve filmleri yeniden adlandırmak zorunda kaldım..Allahtan the renamer diye bir program buldum..o bile çok uğraştırdı..Bu managerlara acilen nfo desteği lazım..Yinede yamji tercih ederim scrape ve export yamjda çok daha hızlı ve etkili,özelleştirme çok daha başarılı..yanfoe gibi programlar kullanıp uygun nfolar oluşturduktan sonra klasör isimleri hiç problem değil..Neyse geliştirirler herhalde..Yadis'in yeni bir sürümü çıkacakmış..Yine nfo desteği yok ama templateleri değiştirilebilir olabilecekmiş..Bu da farklı skinler demek..
    Sonuç olarak iyiki almışım..A-110la kıyaslanabilecek bir cihaz değil..

• Yadis konusunda birisi bana yardım edebilir mi dostlar

Dune u ethernetle Airties Modeme bağladım
    Bilgisayar modemle ağda DUNE olarak cihazı ve takılı HDD leri de gördü
    Bilgisayara Yadis programını kurdum
    HDD lerin bir tanesindeki "yeni filmler" klasöründeki tüm filmlerin dosya adlarını değiştirip yaklaşık 20-25 tane kadar filmin grafiksel resimleri ve infolarını bilgisayarda yadiste şu an görüyorum
    Export yaptım önce "basic" olarak.. Tam istediğim gibi olmadı ..
    Sonra "Advance" olarak yaptım..
    Olay bundan sonra başladı zaten..
    Cihazda Movies - All Files vs vs açtıktan sonra gelen film resimlerine tıklıyorum
    Fakat film başlamıyor
    URL hatası veriyor
    URL ile ilgili hata yapıyorum sanırım..Export yaparken neyi nerede nasıl göstermem gerekiyor..Bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.
    YADİS siz de cihaz biraz hani derler ya "saman tadında" kalacak.

Neyse BASIC e geri döndüm..Böyle devam şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 14 Kasım 2010; 17:06:44 >

• Dune Prime 3.0 ve sevgili "eresgü" sayesinde ilk DTS HD MSTR AUDIO filmimi hdd den seyrettim.
    AVR ekranında MSTR A yazısını görmek bile güzeldi.
    Cihazla oynadikca anlasiliyor.
    BD filmde bir ara pause yaptım. Tekrar play yaptım cihaz toparlamadı ve kilitlendi. Umarım sürekli olan birsey olmasın. Mecburen switchten açıp kapattım. Eh biraz canımı sıktı dogrusu.
  • Hayırlı olsun rgokdemir

İyi Bayramlar
  • Tesekkur ederim Sn.Ahmet ustad
    PM deki sorum icin bir yorumunuz olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Tesekkur ederim Sn.Ahmet ustad
    PM deki sorum icin bir yorumunuz olursa sevinirim.

PM yok!
  • PM yok!
    Derken?
    PM mi gelmemiş?
    PM lere artık cevap mı yazmıyorsunuz?
    Bilmeden bir yanlışlık mı yaptım?

Herkese iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 15 Kasım 2010; 18:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

PM yok!
    Derken?
    PM mi gelmemiş?
    PM lere artık cevap mı yazmıyorsunuz?
    Bilmeden bir yanlışlık mı yaptım?

Herkese iyi bayramlar

Gelmemiş.
    Estağfirullah yanlış yok.

Ben DH ye 10-20 günde bir felan girecek fırsat bulabiliyorum.
    Sizin PM bana ulaşmadı.
  • tum forumdaslarin bayramini can-i gonulden kutluyorum. Her biriniz, sevdiklerinizle birlikte, mutlu huzurlu bir bayram geciriniz..
  • rgokdemir

PM
  • Teşekkürler Ahmet bey
  • öğrenen kumanda ihtiyacı olanlara..ben evdeki 6 cihaz için kullanıyorum

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=614754
  • Tüm forumdaşlarımın ve İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ederim.
  • Arkadaşlar bugün itibariyle bende kampanyadan yararlanarak 1 tane almış bulunuyorum, şimdi sormak istediğim bu yadis programının kurulumu nasıl oluyor, ayrıca benim evde netim yok bir arkadaşım aracılığıyla filmleri temin ediyorum arkadaşım benim 2.5" olan hdd me filmleri atıp getiriyor bende evimdeki 3,5" 2 tb hdd me takıp izliyorum, bildiğim kadarıyla yadis uygulaması hdd ye kuruluyor, ben bu şekilde taşınabilir hdd me indirdiğim yadis uygulamasını evdeki hdd me aktarabilrimiyim.

Biraz uzun ve karışık oldu ama çok acemiyim, öncelikle bu yadis uygulamasını nasıl kurulacağını anlatabilecek biri olursa çok makbule geçer veya detaylı bir anlatımın yapıldığı (Türkçe) bir link verirseniz çok sevinirim.

Biraz başınızı ağrıtacağım ama idare edin artık...

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...

• Selamlar
    Yadis programını kurmaya kurarız o basitte , İnternetim yok evde demişsin.
    İnternet olmadan film resim ve afişlerini indirmen mümkün olmazki?
  • Rgokdemir dostum,

cihazı alalı baya zaman geçti, izlenimlerin ne acaba? biraz anlatta wd live a diyelim.
  • by@li Onkyo topigine yazmıştım ;)
  • arkadaslar aranizda dune uzerinden internete baglanip ,internet radyo dinleyeniniz var mi ? ozellikleri siralanirken internet radyo icin flash destegi demis ama ben hic denemedim.. deneyen basarili olan varsa yazabilir mi lutfenn
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.