Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu arada M32B demişken:) elimde dvd li EGREAT M32B var DVD li versiyon oyle sıfır kutusunda beklıyo 1 hafta kullanmıstım sadece almayı düsünen olursa son 300 tl den verıcem haberınız olsun:)
    Sadays üstad hd max i de benım base i satın aldıgım sitede buldum fiyatı bıraz pahalı ama son derece şık aletmiş

incelemek ve fiyatı görmek isteyenler için buyrun link;
    http://www.dune-hd.de/Mediaplayer/Dune-HD-Max.html

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ

mantıksal olarak bu aletim prime dan farkı 3,5 SATA takılması sanırım değil mi

evet 3.5" disk takılıyor c-200e doğrudan rakip oluyor ama biraz pahalı kalıyor sanırım firmware ve stabilitesi ile bu farka değer

• bundan sonra dune bdprime 3.0 ile ilgili indirilebilir birşeyler eklersem(hazırlarsam)
    kullanmanız için bu link te bulabileceksiniz;

http://cid-9f67c16de08637d1.office.live.com/browse.aspx/dune-win7%20ayar

dosyaları tıklayın, altında yazdığım açıklamaları okuyun..tahmin ediyorum,
    isterseniz sizde hotmail veya msn ye bağlanıp oturum açarak yorum yazabilirsiniz.
    sayfanın sağ üstünde "oturum aç" düğmesi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Kasım 2010; 11:50:12 >

• Dune HD Base 3.0 :279,00 € bu modelde blu-ray room yok mu?

Dune BD Prime 3.0 :349,00 € bu model de blu-ray room var.

Dune HD Max:499,00 € bu modelde diğer lerine göre artı neler var.

sormamın sebebi arabistan dan getirtme şansım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

Dune HD Base 3.0 :279,00 € bu modelde blu-ray room yok mu?

arabıstan fıyatları ne acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

Dune HD Base 3.0 :279,00 € bu modelde blu-ray room yok mu?

arabıstan fıyatları ne acaba?

fiyatları alınca yazarım
  • Merhaba,
    Browser i kullanabilmek için herhangi bir wireless mouselu klavye kullanabilir miyim?
  • benim microsoft kablosuz mouse çalışmamıştı..bir arkadaş çalıştı yazmış..
    kablolularda sorun yok..
  • Size bir tüyo vereyim

Arena bilgisayarın elinde son 11 adet civarında Prime 3.0 kalmış ve sanırım bugüne özel bir kampanya ile bir günde dune'leri satacaklarını söylediler. Prime 3.0 almayı düşünen varsa kaçırmasın derim. Sanırım bu ürünü bir daha bu fiyatlardan göremeyeceğiz.

Kampanya başlamış ( Dip fiyat 665 Tl )
    http://www.akakce.com/dvd-oynatici/en-ucuz-dune-bd-prime-mkv-fiyati,360748.html

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Size bir tüyo vereyim

Arena bilgisayarın elinde son 11 adet civarında Prime 3.0 kalmış ve sanırım bugüne özel bir kampanya ile bir günde dune'leri satacaklarını söylediler. Prime 3.0 almayı düşünen varsa kaçırmasın derim. Sanırım bu ürünü bir daha bu fiyatlardan göremeyeceğiz.

sevgili popcornhour kampanya güzelde siz dune yedek parçası getirdiniz mi bu aralar? kumanda vs gibi bi ara elınızde hıc yoktu nıtekım

• Teşekkürler.
    İyi fiyatmış.

Media player almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
    Kaçırmasınlar.
  • quote:

bu arada dune yenı bır cıhaz cıkarmıs aynı egreat M32B ye benzıyo ben begendım fıyatıda baya uygun chipseti Sigma Designs 8653 acaba nasıldır bu chipsetin performansı bilen varmı??
    http://www.dune-hd.de/Mediaplayer/Dune-HD-Lite-53D-schwarz.html

Türkiyede varmı bu ürün? satışa çıktımı..

• quote:

Size bir tüyo vereyim

Artık bunu mu alayım bunun torentti bunun mkv si bunun kasası.. çok şükür kurtuldum.. Bugün sipariş verdim bende verdiğiniz linkteki siteden.. işallah gönlümüze göre olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

quote:

Size bir tüyo vereyim

Artık bunu mu alayım bunun torentti bunun mkv si bunun kasası.. çok şükür kurtuldum.. Bugün sipariş verdim bende verdiğiniz linkteki siteden.. işallah gönlümüze göre olur

665'den sanal kredi kartı ile ben de bugün sipariş verdim,

• İşallah problemsiz ürünlerdir ve satıcılardır..

Genelde elektronik cihazları sitelerden almayı pek sevmem ama pişman olmayız işallah
  • Arena bayileri olduğu için sıkıntı olacağınız zannetmiyorum.
    Zaten ürünler ile ilgili bir sorun olursa direkt bizimle ( sancak bilg. ) iletişime geçebilirsiniz.
  • ok. tşk.ler..

Ürünü yarın elden teslim aldıracağım.. Akşamada deneme yanılmayla bişeyler yapmaya çalışırım artık
  • quote:

quote:

Size bir tüyo vereyim

sevgili popcornhour kampanya güzelde siz dune yedek parçası getirdiniz mi bu aralar? kumanda vs gibi bi ara elınızde hıc yoktu nıtekım

Tabi ki gelecek. ( ARALIKTA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 11 Kasım 2010; 17:12:38 >

• Hayırlı olsun
    güle güle kullanın
  • Bir tane de ben aldım..
    Bakalım WD Live den sonra nasıl olacak..
    Sayın rccol yardımlarınıza talibim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 12 Kasım 2010; 0:17:11 >
  • Arkadaşlar BD Prime 3.0 la ben de bugün aranıza katıldım. Yaklaşık 8 sayfalık bu başlığı sonuna kadar okudum, özellikle rccol, pharmacist, mdmrx, sadays ve diğer arkadaşlara paylaştıkları bilgi ve tecrübeler için teşekkür ederim,

Az önce üzerinde yüklü olan "091023_1444_update1" yazılımını "100916_2027_beta" yazılımına usb üzerinden flash bellekle yükselttim. Bu arada uygulamaların da yüklenebilmesi için 512 MBlık başka bir usb belleği kullandım, bu sürekli üzerinde kalacak, bunu gerekirse 2 veya 4 GB a çıkaracağım, dahili hdd takmayı düşünmüyorum. Cihaz üzerindeki 13 ay önceki yazılımla, son beta yazılımıyla bile tamamen stabil çalışıyor, en ufak bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromeas -- 13 Kasım 2010; 10:11:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.