Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorsunuz Yadis tarzı programları kullanarak MovieJukebox yapabiliyor ve filmleri Dune üzerinde afişlerden seçerek kullanabiliyoruz.

Ancak benim film arşivim kendi klasörü altında değildi.
    Yani tüm mkv ler aynı video klasörü altında bulunuyordu.

Yadis ise illaki her bir film için bir klasör istiyor.
    Yani klasör altında sadece bir film olmalı diyor.

Bu dertle müzdarip olan arkadaşlar için TheRenamer adlı programı öneririm.
    Program hem film isim ve bilgilerini güncelliyor ve düzeltiyor.
    İsimdeki gereksiz bilgileri kırpıyor.
    Her bir filmi kendi ismindeki klasör altına taşıyor.
    İmdb kısayolunu vb getiriyor.

Bu durumda yadis tarzı programlarında yükünü hafifletiyor.
    Düzgün isimlerle , nfo dosyaları ile filmler daha hızlı taranabiliyor.

İhtiyacı olan arkadaşlar programı aşağıdaki adresten indirebilirler.

http://www.therenamer.com/

• üstad bu program yadisle bırlıkte mı kullanılmalı yoksa tek basına bu programda kullanılabılıyo mu afişleme için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

üstad bu program yadisle bırlıkte mı kullanılmalı yoksa tek basına bu programda kullanılabılıyo mu afişleme için?

Bu program afişlemede kullanılmıyor.
    Filmlerinizin isimlerinin düzeltilmesini ve yoksa klasör altına getirilmesini sağlıyor.
    Aynı şeyi diziler içinde yapıyor.
    Sezon bölüm isimlerini standart hale getiriyor.
    İsterseniz yıl ekliyor vb vb..

Örneğin :
    Therenamer dan önce
     DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ

Therenamer'dan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

üstad bu program yadisle bırlıkte mı kullanılmalı yoksa tek basına bu programda kullanılabılıyo mu afişleme için?

Bu program afişlemede kullanılmıyor.
    Filmlerinizin isimlerinin düzeltilmesini ve yoksa klasör altına getirilmesini sağlıyor.
    Aynı şeyi diziler içinde yapıyor.
    Sezon bölüm isimlerini standart hale getiriyor.
    İsterseniz yıl ekliyor vb vb..

Örneğin :
    Therenamer dan önce

Therenamer'dan sonra

rccol,
    O kadar zamandır emek verdik, gitmesin sonra hepsi..

• Yok abi neden gitsin
    Ben 504 film için yaptım
    Sorun çıkarmadı

Sen zaten klasörlü yapmıyomuydun abi ?
  • Yadis ile alakalı benimde bir iki sorum olacak,

1- Bu film konularını Türk sinema sitelerinden aldığımız zaman Türkçe karekterler sorun oluyor tek tek düzeltmek çok zaman alıyor bunun kolay bir yolu varmıdır.

2- Benim iki tane hdd m var her ikisinede yadisi kurduk ve filmleri istediğimiz gibi düzenledik diyelim, daha sonra saklamak istediğim filmi arşiv olarak kullandığım hdd ye aktarmak istedim, yadis uygulamaları ve tüm ayarlarımız olduğu gibi diğer hdd ye geçecek mi, yoksa tekrardan düzenlememiz mi gerekecek, eğer yeniden düzenlemek gerekiyorsa bunun için pratik bir yol var mı?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

İhtiyacı olan arkadaşlar programı aşağıdaki adresten indirebilirler.

http://www.therenamer.com/

Therenamer nasıl kullanılıyor?
    Bu sadece Dune için değil PCH içinde gerekli bir prg.
    zaten oradan aldın

Nasıl kullanılıyor?
    Bende kendi serverına bağlanamıyor.
  • Ben yaklaşık 3 ay kadar önce YADİS kurdum , her şey çok güzel ve sorunsuz çalışıyor rccol arkadaşımızın
    yardımları ile kurmuştum programı kendisine buradan tekrar çok tşkler ediyorum...

Saygılar...
  • Bu arada 3D Dune çıktımı eğer çıktıysa yurtdışından sipariş edeceğim..Elimdekini 3D aldıktan sonra almak isteyipte bulamayan , yani bulamayan derken 2.el ve TEMİZ bulamayan bir arkadaşımıza uygun fiyata verebilirim..yaklaşık 6 ay önce aldım ve YADİS kurulu ayrıca TR menülüdür..
    Fakat 3D dune almadan vermeyi düşünmüyorum...

Ayrıca 3D LED TV araştırmalarım başladı LG al diyen çok ama bir türlü karar veremedim...

İyi bişey almak istiyorum , topic yeri uygun değil ama sonuçta DUNE :)) için alacağım ..Tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • Arkadşlar yardıma ihtiyacım var,

Tam 6 gündür iş yerinde yadis ile uğraşıp düzenlediğim filmleri dün hdd yi eve götürüp cihaza taktığımda büyük bir şok yaşadım, filmlerin afişleri, konu özeti isimleri, vs. vs. yadisin ilk netten çekktiğim durumunda olduğunu gördüm, şimdi hdd yi tekrar iş yerindeki bilgisayara taktığımda her şey normal görünüyor acaba sorun nedir.

Filmleri yadis ile netten aratıp tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra kaydediyorum ve tüm düzenlemeler bittikten sonra programdan Export diyorum,acaba ne yapmam gerekiyor veya nerede yanlış yapıyorum...

Birde Export da Basic, Standart ve Advanced seçenekleri var bunlardan hangisini seçmemiz gerekiyor ve aralarındaki farklar nedir, ben Export derken Standart seçeneğini kullanıyorum.

Arkadaşlar acil yerdımlarınızı bekliyorum acayip moralim bozuldu, bana bir çözüm lütfen...

• Dostum

Eğer yanlış tahmin etmiyorsam "Add" ettiğinizde o klasor yoluna bir dosya atıyor.
    Sonra export dediğinizde de film klasorune 2 ayrı dosya atıyor.
    Sanırım dune ile bunu yaptığınızda dune kendisini de bu yola dahil ediyor. Hdd de düzenlediğinizde attıgı yol duneyi görmediğinden yadisle dunede istediğinizi göremiyorsunuz. Bilgisayara taktığınızda görüyorsunuz. Mevcut haliyle bunu düzeltmek mumkunmu bilmiyorum. Ben 1-2 filmde denedikten sonra olmadıgını gormuştum sonra ağ üzerinden dune ye takılı hdd lerle yadis yapmıştım.
  • Ben sorunumu hallettim, problem tam olarak bundan mı kaynaklandı bilmiyorum ama ilk bir kaç defa Export derken Basic i seçmiştim daha sonra ise Standart ı seçmiştim sorun olunca hdd ki bütün yadis dosyalarını sildim ve daha sonra Standart olarak Export dedim ve sorunum halloldu.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Yeni versiyon Yadis'in gelmesine az kaldı..Türkçeleştirmesinide ben yapacağım..
  • Yokmu elindeki ürünü satan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

Yeni versiyon Yadis'in gelmesine az kaldı..Türkçeleştirmesinide ben yapacağım..

Ben her gün kontrol ediyorum. Türkçe karakter sorunu vardı.. Bir de gene o Fransiz sitesinden mi alacak bilgileri, imdb desteği olsa daha iyi olurdu..
  • evet yine fransız siteden alacak..cine-passion...Esasen nfo desteği olsa en süperi olurdu ama yok..Fakat template bazlı olacak..Template değiştirilebilecek..
  • Selam arkadaşlar atom işlemcili bir pc'ye freenas yükledim zyxell gigabit switch kullanarak PC+FreeNas+DUNE bağladım
    ama Dune ile Freenas arasında dosya transfer hızı çok düşük bu arada kablolama cat6 pc ile freenas 90 mb hıza çıkarken
    dune 10 mb'tı zor görüyor dunede ayarı gigabit yaptım yine olmadı iki günden beri uğraşıyorum ama nafile nerde hata yapıyorum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 14 Aralık 2010; 0:30:19 >
  • demek benden başka sıkıntı yaşayan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

Yeni versiyon Yadis'in gelmesine az kaldı..Türkçeleştirmesinide ben yapacağım..

bir an önce bekliyorum , bende yakında DUNE'ci olacam
  • Selam arkadaşlar
    Bende Dark Record Mania vardı onu değiştirim Dune BD Prime 3.0 a terfi ederek aranıza katıldım :)

Cihaz dün geldi ve kurulumunu, firmvare update, türkçeleştirme ve 4 GB usb ram işlemlerini başarılı bir şekilde yaptım. Ancak cihazı digiturk'e bağlayınca ne yaptımsa Digiturk den görüntü alamadım. ve mecburen digiturk cihazını Tv ye scart'tan bağlamak zorunda kaldım. Yani dune ve digiturk birbirinden bağımsız ayrı ayrı çalışıyorlar şu anda. Halbuki Dark Record Mania ile digiturk sorunsuz çalışıyordu kırmızı-beyaz-sarı uçlarla cihazı digiturk'e bağlamıştım ve kumandadan tek tuş ile digiturk ile media player arasında kolay geçiş yapabiliyordum. Dune içinde aynı bağlantıyı yaptım kırmızı-beyaz-sarı uçları dune ve digiturk'de gerekli yerlere bağladım kumandadan mode tuşuna basıyorum orada pal, ntsc vs.. seçenekleri felan var onlara tıklıyorum fakat tv ye sinyal zayıf diye uyarılar geliyor yani ne görüntü nede ses alabiliyorum.
    Acaba nerede yanlış yapıyorum? Dune ile digiturk'u birbirine bağlamanın farklı bir yolu varmıdır ? yada acaba dune arızalı olabilirmi ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.