Şimdi Ara

Dune 3'ten beklenen haber geldi; 2026'da sinemaseverlerle buluşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dune 3'ten beklenen haber geldi; 2026'da sinemaseverlerle buluşacak
    Frank Herbert'ın efsanevi bilim-kurgu serisi Dune'un ilk kitabını iki etkileyici filme dönüştüren Denis Villeneuve, şimdi serinin sonraki kitaplarına geçerek üçlemesini tamamlamaya hazırlanıyor. Hatırlarsanız Dune 3 geçtiğimiz yıl resmi olarak duyurulmuş, Temmuz ayında da sete çıkılmıştı. Yeni Dune filminin o günden beri devam eden çekimleri bu hafta tamamlandı. Böylece yeni Dune filmi, 2026'da vizyon tarihine yetişmeye bir adım yaklaştı.

Dune 3, 18 Aralık 2026'da Vizyona Girecek

Yeni Dune filmi ilk duyurulduğu dönemde Dune: Messiah adıyla anılıyordu. Ancak gelen son haberler filmin bunun yerine Dune 3 ya da Dune: Part 3 adıyla çıkacağını gösteriyor. Bu değişikliğin en önemli sebebi, filmin sadece ikinci kitapla, yani Dune: Messiah ile sınırlı kalmayacak olması. Denis Villeneuve, üçlemesini tamamlarken, üçüncü kitap olan Children of Dune'dan da belli başlı parçaları kullanacak.

Ayrıca Bkz.HBO, V for Vendetta dizisi için hazırlıklara başladı

Dune: Messiah, ilk kitabın yaklaşık 12 yıl sonrasında, Paul Atreides'in artık İmparator olarak hüküm sürdüğü bir dönemde geçiyor. Denis Villeneuve'ün romanı perdeye uyarlarken bu hikâyeye ne kadar sadık kalacağı bilinmiyor ama uyarlandığı roman gibi Dune 3'ün de zamanda kayda değer bir sıçrama yapacağı biliniyor.

Dune 3'te Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Jason Momoa ve Anya Taylor-Joy önceki filmlerdeki rolleriyle geri dönecek. Üçüncü filmde onlara katılan en önemli isim ise Robert Pattinson olacak.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2025/11/11/dune-part-3-wraps-production

• İlk kitabı ikiye böldükten sonra ikinci kitabı üçüncüyle birleştirmek falan pek akıllıca işler değil. Hayırlısı olsun diyeceğim artık. Umarım çok büyük bir sürpriz olmaz ve Dennis kafasına göre bir hikaye çıkartmaz üçüncü filmde. 4. kitabı yapmayacağı aşikar, kolay iş değil o. Bunu bildiği için üçüncü filmde saçma sapan bir hikaye oluşturup gerisini düşünmeden hareket etme riski yüksek. Göreceğiz.

• bilmiyorum ben bu filmi izledim hiç bişe anlamadım 3 de cıksın hepsini peşpeşe izlicem o halde bişeler anlıyabilirim yoksa mal mal izliyorum sonuç sıfır :D

• sonunda geliyo gelmekte olan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.