oto teybini evde kullanmak ıcin baska neye ıhtıyacım var dedım ama her kafadan bir ses cıkınca işimi halledemedım neyse bugun halledıcem insallah, bu arada dünkü sorum söyleydi, su an elimde oto teybi, iki tane oval hapörlör, bas ve anfi var, ben bunu evımde kullanmak adına arabadan cıkarttım ve simdi bunun dısında tam olarak ne eksiğim var demiştim, bir kac arkadas sunları önermişti bana, sadece 1 adet led adaptoru al guclu olandan dedi, anfi ve bas icin iki tane adatör alman gerekıyo dedı, Elektrikçiye git led trafosu istiyorum de amperi en yüksek olanını al, kablo içinde 2x0,75 kordon kablo dedi, 12 voltluk ataptör sadece eletrik bağlantısını yapmak için gerekli, dediğim gibi kaliteli ve amperi yüksek bir adaptör alırsanız. Hem amfi hemde teybi bağlayabilirsiniz. Fakat ses sisteminin diğer bağlantı kabloları falan mevcut mu elinizde? Onlar içinde amfi bağlantı ses kablo kiti almanız gerekebilir, elektrikçilerde sadece adaptörü bulabilirsiniz. Amfi ses bağlantı kitini elektrikçilerde olduğunu sanmıyorum, oto müzik sistemi ile ilgili elektronikçiler de bulabilirsiniz dedi, neyse benim ihtiyacım olan sey galiba 12 volt 15 amper gücünde olan bir adaptör
Dün aradığınız sorunun cevabını verdim veya verdi arkadaşlar . siz cevabı beğenmediniz ..
Size daha önce verilen cevaplar yerden göğe doğru...
Bu arada, 15 amperi 2x0.75 abajur kablosu ile iletmek fikri başlı başına bir komedi. Hiç otomobillerde 15 amper taşıyan 0.75 kablo gördünüz mü? Size bunu öneren arkadaşınıza tekrar okula gitmesini söyleyin.
@elektürükçü ustadımız sana çok güzel bir cevap yazmış. kulak vermeni isterim.
arkadaş SMPS 'nin 220V bağlantısı için 0,75lik kablo almasını ve hoparlör bağlantısı için elektrikcide ses kablo kiti olmayacağını başka yerden - oto müzik sistemi ile ilgili elektronikçileri- hoparlör kablosu temin edeceğini söylemiş.
sakın ola led aydınlatma için satılan SMPS uyduruk besleme kullanma. o kadar da para verme git PC PSU ünitesi al-bul kullan. güç yetmezse -ampli ne?- diod ile 12V'u paralel bağla. ancak işin Türkçesi bu işe girme ve uğraşma.