Şimdi Ara

dün gece karabasan geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece yatıyodum gozölerimi açık kasıyom kasyom yok uzerime sankı bırı oturmuş azımı bile açamıyorum bole töbe estafurllah keto gibi oldum dua mua okuyorum tum gucumle kolumu kaldırmaya calsıoyurm yok.... sora allahu ekber narası ile yatakdan yere atladım gariptir pc yi açtım slow parça listesi uykuya devam ama walla cok garipti herhalde bu karabasasn olayı geççi felç eflan yaw bilgisi olan warmı

• büyük geçmiş olsun
  • benim bildiğime göre karabasan kan basıncının düzensizliği yüzünden oluyomuş
    cin peri felan geldi diye korkma

neyse geçmiş olsun
  • eyvllah arkadaşlar
  • onun kafasında bi taç var
    eger o tacı yakalayabilirsen
    gorunmezlik ve olaganustu guclere sahıp olabiliyomusunda daha oyle biri cıkmamış
    gecen arkadas bi abi vardı
    ust uste 4 gece gelmiş bu
    en sonunda bu beklemeye başlamış ee artık yeter demiş hergece her gece
    nese bu gelmiş yavas yavas
    sadece kolunu yakalayabilmiş hafif tuylu bişeymiş
    sonra kaçıp gitmiş bidaha gelmemiş..bu doru beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

onun kafasında bi taç var
    gorunmezlik ve olaganustu guclere sahıp olabiliyomusunda daha oyle biri cıkmamış

masalin sonu nasil bitiyor...

saçmalamayin ya kolu killi felan yok daha neler
  • quote:

cok komiksiniz hiç guleceğim yoktu gecenin bir vaktii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • banada geliyolar biliyom durumu kulağımda çınlama oluyo o zaman anlıyom geldiğini.bilimsel açıklamasını yapıyolar ama bu konuda ben emin değilim yinede daha çok cin olduğunu düşünüyorum.

espirtlotus un anlattıklarınada inanmadım arkadaşın seni kandırmış taç falan denmiş ama ne zaman gelse benim görüntü falan gördüğüm yok soyut bişey
  • quote:

yok be abi yaa taç maç görünmezlik daha neler
    o adam o şokun şiddetiyle öyle şeyleri hayal etmesi normaldir
  • SAÇMALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK HEPSİ KARABASSANNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE YAA BEN ONA BASARIM

• quote:

1.arkadaşa sorar mısın,karabasan kendisi mi not bırakmış al tacı malım mülküm senin olsun die
    2.karabasanı beklerken geldiğini görmüş,nerden geldiğini cidden merak ettim
    3.kolundan tutacağına nie tacına saldırmamış

eğer cidden böle bişeye inanıyorsan tebrik ederim seni

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Karabasan'ın tıp dünyasındaki karşılığı nedir?
    Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 18 Mayıs 2006; 2:46:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

SAÇMALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK HEPSİ KARABASSANNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE YAA BEN ONA BASARIM

• quote:

yok bee daha neler bence bilimsel bi acıklaması wardır die dusunuyorum.. bana oldu ben bi dua okudum müzik actım hafifi slow uykuya devam sallamadım.. ama cidde dumur oluyosun cok kotu bi durum ..
  • çok saçma karabasanlara inanmayın arkadaşlar yok öyle bişey...
  • karabasan var evet banada oluyor ama uyuyamadığımız uykuyla uyanıklık arasında kalıdğımız zamanşlar oluyor birde sıkıntıyla yatınca bana hep bu şekilde oluyor karabasan var gerçekten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

SAÇMALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK HEPSİ KARABASSANNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE YAA BEN ONA BASARIM

Karabasan falan bilmem anlamam. İlgi alanım dışı. Bence daha önemli bir durum söz konusu. Alıntı yapıtğım sevgili arkadaşım. Allah'u tealanın ismini formda avatar olarak kullanman bence çok yanlış. Genede sen bilirsin ama ben kendimi seni uyarmakla mükellef hissettim. Anlayışın için şimdiden teşekkür ederim...

Karabasan sorunu olan arkadaşım; şöyle canı gönülden bir besmele çek ve yat. Gerisine karışma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 18 Mayıs 2006; 12:25:15 >

• Karabasan'ın tıp dünyasındaki karşılığı nedir?

Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.
  • beyler ilk once karabasan ne dir ? ne i$e yarar?yane kafasındaki tacı cıkarınca zengin mi oluorus(:bu i$e mi yaryooarada bir banda oluyo yani bi gece sabahlarsam yada ogun cok yorgun olup yatarsam..ilk once kulağımda bir uğultu oluyo sonra sanki yatak havalanıyoo ve donuyo cok ilnginç dir ama bole oluyo....soruyorum sise boyle bişi varmı hee $u kıllı olayına parmak basıyım yok ole bi$ bunlar olurken bazen gözüm acık oluyo ama konu$amıyorum bu o yorgunluğuma bağlı olarak mı oluyo????
  • @eray_doon
    Bir mesaj yukarda cevabı yazıyor.
  • valla bazı arkadaşlar baya iyi bi şekilde saçmalamış ama şunuda sölemeden geçmicem bilim herşeyi açıklayamıyor arkadaşlar bilim adamlarıda bilim ışığında herşey kendiliğinden var olduğunu savunup bide bunu ispatlamak için ömür çürütüyolar bazı şeyler bilim ötesidir kelimeler kifayetsiz kalır anlatılamaz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.