Şimdi Ara

dün gece karabasan geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: daunttoprak

saçmalıktan başka bişey deil uykuyu bizim millat hala kavrayamadığı için karabasan ı bırak zeus u bile görürler neymiş geliomuş basıomuş bana nedense hiç gelmedi dikkat edin hep dinine düşkün kişiye basıo nedense inanmayana basmıo

arkadaşın soyledigi şey kesinlikle dogru .hemen ban la mayalım.ben liseyi yatılı okulda okudum yatakhane de 50 den fazla kişi vardı.inancı güçlü kişileri (10kişi falan) durmadan karabasan basardı .yılda bi kaç kez kesin basardı yani .ama benim gibi kişileri nieyse hiç basmadı .inancı zayıf yada ateist kişileri gerçekten hiç basmadı lisede yani.açıklaması da ben ce söyle (BENCE..) çok karabasan cin falan diyip duruyolar sonrada basıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deü -- 18 Mayıs 2006; 22:36:09 >

• bu bana bi kere oldu ama bunun bilimsel acıklaması var ztn karabasan fln deil

rem uykusu sırasında (rüyaların görüldüğü evre) beyin yaydıgı sinyalleri vucuda gönderir ama bunu uygulamaması icin uyku felci denen bi olayla vucudu felc yapar (uyurken tabi)..

karabasan snadıgınız hareket edemediğiniz zamanda hem uyanik hem uyuyosunuz yani tam arası işte bana da oldu kafamı kaldıramadım hatta babamla da konustum babam ne oldu ddedi sora koymusum kafayı tekrar yatmısım

liise psikoloji kitabında bile var bu olay karabasan fln cahilliktir arkadaslar yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 18 Mayıs 2006; 22:48:34 >
  • La cok komiksiniz yha valla :D:D Kafasındaki taçdan eminunde satılıor 5 ytl :D
  • La arkadaşlar bu karabasan dediğiniz şeyin gerçek ismi cindir
  • banada askerde olmuştu ama ben uykuda felan değildim eminim üzerimde 3-5 kg ağırlığında bir insanın yürüdüğünü hisettim resmen ayaklarını hissediyodum bir ara yanıma uzandı ben yorganın altında o üstünde olduğu için yorganı çektim yere düştü ondan soora üstüme çıktı yemin ederim gitmesini bekledim dua okudum gitti uyandığımda arkadaşım benim yüzümü görünce şaşırdı ona anlattım durumu bende anlamadım acayip bişiydi harbide felç ama gözlerimin açık olmasına rağmen neden etrafı karanlık görüyordum ve ayrıca o gidince birden ışıklar açılmış gibi oldu
  • Canım çekti yawww banada gelsene kıllı yaratık
    nası oluyo bi bakacam ZOEKEN gibi felan bişimii
  • gelmez abi sen bekleme....

hızıraleyisselam gelebilir ama bak berket de getirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

La arkadaşlar bu karabasan dediğiniz şeyin gerçek ismi cindir

yaw baba yapma ne cini yaw..... bence muhakak bu rem uykusu felan uyku felci denen olaydır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. DooM

yaw baba yapma ne cini yaw..... bence muhakak bu rem uykusu felan uyku felci denen olaydır...

öyle zaten
  • böyle bi olayı yaşayanda yorum yapmış yaşamayanda yaşamayanlar neye göre konuşu anlamıyom kesin b i yargı ile bilimsel olarak açıklamasını yapılmış onu söylüyolar bu doğru olabilirde olmayabilirde doğru değilse karabasan denen şey cin dir ayrıca görünen bişey yok ortada vücutta sanki bişey dolaşıyo gibi oluyo genelde kulakta uğultu çınlama oluyo yükselip azalıyo ondan sonra geliyo o kadar çok geldi alıştım artık ordan biliyom dediğim gibi ne olduğunu bende anlamadım cin de olabilir uyku felcinden dolayıda olabilir kesin bi yargı ile konuşmamak lazım
  • bir yıl öncesine kadar çok sık geliyordu, alışkanlık yapmıştı artık bende...bazen üst üste geliyordu. alışkanlık yapınca önemsemediğimi anladı artık gelmiyor

tecrübelerimden anladım ki, ne zaman gelirse Besmele çekin, bir kaç saniye içinde kurtulursunuz...
  • bu olayı yaşadım ve bu olayın sınavından da 91 aldım daha yeni ..

lise psikoloji kitabında var bu yauffff.......

ne cini ne karabasanı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. DooM

quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

La arkadaşlar bu karabasan dediğiniz şeyin gerçek ismi cindir

Bize din hocası söylemişti
  • kaaaaaaara baaaaasmaaa iz olur
    kara baasma iz olur
    eeeeeel diiiiiiline söz olur
    el diiline söz olur

hooop ninnayı ninaaaayı
    hop ninnayı ninayııııı

• valla bende yıllardır uykuda oluyor bu durum alıştım artık. birşey gördüğüm yok sadece uykumda uyanıkım ama hareket edemiyorum üzerimde ağırlık oluşuyor,daralıyorum daha sonra kendimi zorladığımda uyanabiliyorum.(o kadar yıldan sonra uyanmasını bileceksin) uyandığımda ise 1 2 dakika kendimi çok güçsüz hissediyorum. uyku felci dedikleri bu heralde...
  • karabasandan diil kara basmayandan korkucan,weya karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsinden...o türü adamı yer walla
  • ya şu karabasan bi bana gelmedi haaa.valla yapışırım boğazına kafese koyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pharmabiotech

Ya arkadaşlar neden karabasana inanmıyorsunuz ki. Herkes birşekilde karabasmıştır. Yani hepimiz

KARA BASANIZ

quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

Ne biçim muabbet ya, ölüyodum gülmekten

Bende gülmekten altıma kaçırdım

• Bomba bir topic olmuş.
    Karabasana basanlar, okey tavla oynayanlar....

• BANA SÜREKLİ OLUYOO ALIŞTIM ARTIK WALLA...
    Bİ KONUŞMADIĞIM KALDI SON GÖRDÜĞÜM ÇOK KÖTÜYDÜ AMA AYAKLARIM TUTULDU SABAHA KADAR VE O GÖRDÜĞÜM ADAMI ŞİMDİ GÖRSEM TANIRIM OKADAR YANİ...
    ARTIK ESPRİ KONUSU BİLE OLDU ARKADAŞLAR OTURURKEN SORUYO SENDEN BİRİSİ VAR MI NERDE Bİ BAK BAKALIM DİYE
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.