Şimdi Ara

Dün gece düşüp başımı buzdolabına çarptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 haftadır sabah 7 de yatıp 5 e kadar falan uyuyordum uyku düzenim bozuktu.

Son 2-3 gündür ise hiç yatmadan günde 1-2 saat aralıklarla uyuyarak geçiriyordum.

Dün gece yağmur bastırmıştı bilirsiniz İstanbul'da. Dedim güzel kokuyordur hava bi nefes alayım

Kalktım yataktan bi hışımla birden başım dönmeye başladı kendi kendime "düşmesem iyi bari" dersen küt bilincimi kaybettim ve kafamı önce duvara sonra buzdolabının kapısına vurdum.

Evdekiler uyandı ne oldu falan dediler onların sesini duyunca kendime geldim. Vallahi ilk defa gözüm karardı böyle..

Annemin babası da aynı bu şekilde düşüp kafasını mermerin ucuna vurmuştu ve 8 yıl felçli kalmıştı sol tarafı komple felçliydi

Siz siz olun sağlığınıza dikkat edin istem dışı tek bir aksilikle tüm hayatınızı heba edebilirsiniz

• Aniden kalkınca banada olur ama düşme seviyesinde olmadı dikkat ediyorum 1 dk falan oturuyorum yatağa

Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yabancı bir apartmanda hızlı adımlarla merdivenleri tırmanırken, normalde omuz seviyesine asılması gereken ancak alt kısmı 1.80'lik boyumla tam kafamın hizasında kalan (Yerden takribi 170 santim yukarıda) ve altında koruyucu plastiği olmayan bir yangın söndürme tüpüne kafa atmıştım.
  • aniden kalkınca cok utanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.