Şimdi Ara

Dün Çalışan Flashdisk Bugün Çalışmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir dizüstü bir de masaüstü bilgisayar var. Dizüstü bilgisayarda usb bellek sorunsuz çalışıyor. Düne kadar masaüstü pc'de de sorunsuz çalışıyordu. Fakat dün usb bellek içindeyken bilgisayarı kapattığım için midir bilinmez, bugün ne kadar denediysem usb bellek masaüstü pc'de bir türlü çalışmadı.

Format attım
    sp3 yükledim
    usb 2.0 sürücülerini kurdum.
    Dün WinXpHome SP3 ve tüm güncelleştirmelerin olduğu pc'de çalışırken, bugün formattan sonra aynı özelliklere sahip pc'de çalışmıyor. Zaten formatı da o yüzden attım ama görüldüğü gibi bir işe yaramadı. Aşağıdaki resim belki bir işe yarar.

http://pic1.resimupload.com/r2/resim_623182382.JPG

Toshiba 4.0 GB Usb Bellek kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımda usb belleği biçimlendirdim ama yine de bir işe yaramadı. Belleği masaüstü pc'ye taktığımda (bütün usb girişleri denedim) yukarıda verdiğim resimdeki gibi bir uyarı çıkıyor.

webcam vs diğerlerinde sorun yok.

Aktarmam gereken bir yığın dosya var. Bu nedenle usb bellek benim için çok önemli. Bunu çözebilmem için bana yardımcı olabilr misiniz lütfen? Şimdiden Teşekkürler.

• tutarsız davranıyorsa arızalıdır bende de var.
  • bende de aynı sorun oldu 1 gün önce ie 8 wmp 11 felan yüklemiştim o yüzdenmiş meğerse pc yi 2 gün önceye geri yükledim şimdi sorunsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.