Şimdi Ara

Dün Akşam Hatırla Sevgiliyi İzleyen Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü bölüm acayip güzeldi rahmetli Deniz Gezmiş i idam ettiler falan acayip duygulandım bide farkettiyseniz dizinin sonunda bi yazı yazdılar geçmiş gelecektir falan diye?

• Evet izledim gerçekten çok güzel olmuş. Final çok iyiydi.
  • Bende izledim...Peki bu son bölümmüydü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Bende izledim...Peki bu son bölümmüydü?

Hayır degildi. Dizinin sonunda yazdıydı Hatırla Sevgili dizisi geçmişten bugune kadar yaşanan bütün gerçekleri göstermeye devam edecektir mi öyle bişey yazdı.
  • 80 darbesine kadar sürücek dizi bende izledim gerçekten müthişti
  • güzeldi herkesin izlemesi gerekirdi....
    ne güzel denize döktük ama askerleri
  • malesef izleyemedim ya elektirk yoktu.güzel dizi gerçekten.bundan iki bölüm önceki bölümü çok duygulandırmistı beni. özellikle hakimin kalemleri kırdığı sahne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiküheylan

malesef izleyemedim ya elektirk yoktu.güzel dizi gerçekten.bundan iki bölüm önceki bölümü çok duygulandırmistı beni. özellikle hakimin kalemleri kırdığı sahne

Gerçekten çok şey kaçırmışın hocam yaf. O dedigin bölüm, bu bölümün yanında hiçbirşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 22 Mart 2008; 16:39:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

quote:

Orjinalden alıntı: asiküheylan

malesef izleyemedim ya elektirk yoktu.güzel dizi gerçekten.bundan iki bölüm önceki bölümü çok duygulandırmistı beni. özellikle hakimin kalemleri kırdığı sahne

Gerçekten çok şey kaçırmışın hocam ya. Bu bölüm o dediginin yanında hiçbirşey.

Anlatım bozukluğu: Bu bölüm o dediğinin yanında hiçbir şey yamışsın. Ama O dediğin bçlüm bu bölümün yanında hiçbir şey olcaktı.

• hatırla sevgili-çemberimde gül oya vardı bir ara solculuğu pompalayan sevimli gösteren diziler sanırım maksatlı çekiliyor .özellikle kanald ve atv bu konuda nedense hep önayak oluyor..
  • gerçekten süperdii ağladım resmen dizi boyunca:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muşamba

hatırla sevgili-çemberimde gül oya vardı bir ara solculuğu pompalayan sevimli gösteren diziler sanırım maksatlı çekiliyor .özellikle kanald ve atv bu konuda nedense hep önayak oluyor..

Solculuğu pompalayan ve sevimli gösterenmiş. Yani solculuk çok kötü bir şey kesinlikle solcu olan adam kötü ha? Herkesin görüşü kendine ve bu dizilerde böyle bir şey yapmıyor. Sadece gerçekleri gösteriyor. O zamanlar o suçsuz günahsız sadece kendi düşüncelerini savunan insanların nasıl asıldığını ne halde olduğumuzu gösteriyor. İnsanların o zaman bir şeyler için görüşleri için nasıl sesini yükseltebildiğini gösteriyor...
  • çok acaip duygulandım yaa gerçekten çok güzel bir bölümdü
  • quote:

hatırla sevgili-çemberimde gül oya vardı bir ara solculuğu pompalayan sevimli gösteren diziler sanırım maksatlı çekiliyor .özellikle kanald ve atv bu konuda nedense hep önayak oluyor..

zoruna mı gitti muşambaaaa :)
  • o dönemlerde yaşıyo olsaydım Deniz Gezmiş'in asılmaması için elimden geleni yapardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard
    quote:

Solculuğu pompalayan ve sevimli gösterenmiş. Yani solculuk çok kötü bir şey kesinlikle solcu olan adam kötü ha? Herkesin görüşü kendine ve bu dizilerde böyle bir şey yapmıyor. Sadece gerçekleri gösteriyor. O zamanlar o suçsuz günahsız sadece kendi düşüncelerini savunan insanların nasıl asıldığını ne halde olduğumuzu gösteriyor. İnsanların o zaman bir şeyler için görüşleri için nasıl sesini yükseltebildiğini gösteriyor...

aslında solculuk kotu bırsey degıl.
    ama olay denız gezmıs ıse o kotu.vede ne yazıkkı o dızı sol karsıtı goruslerı turkıye haını olarak nıtelendırıyor

kurtlar vadısı gıbı bu dızınınde yayından kaldırılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 22 Mart 2008; 16:12:39 >

• quote:

İşte bu gibi yorumların yapılıcagını bildikleri için dizinin sonuna geçmiş gelecektir yazmışlardır ve bu cümleyi kimse anlamamazlıktan gelsede aslında çok da iyi anlıyor herkez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 22 Mart 2008; 16:37:42 >
  • quote:

solcular seni soldan sagcılar seni sagdan....

böyle boş boş yorumlar yapanlar harbi cogalıyo.
    allah bizi cahillerden korusun!!
  • Yalnız Deniz Gezmiş henüz 25 yaşında idam edilmesinden midir bilmem,babasına yazdığı mektupları okudum da çok düz bir adam,liderliğin gerektirdiği olgunluğu görmedim yazılarında(belki yazma yeteneği kısıtlıdır).Mektuplarının hepsini okudum,şöyle şatafatlı bir kaç kelam bulurum diye ama yok.Babasına bile devrim yapacağız demiş adam.

Che gibi,Fidel gibi değil çok düz ve abartılmış bir adam. Şöyle akıl dolu bir kaç söz bulmaya çalıştım yine yok.Beklentilerimi karşılamadı hiç özellikle zamanın Demirel'in bir bakanıyla girdiği söz düellosu varki gülmekten öldüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.