Şimdi Ara

Dumlupınar Üniversitesi (KÜTAHYA) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bir üniversitedir ? Kütahya nasıl bir şehirdir ? Hangi özel yurtları önerirsiniz ?

• Gidip görmedim sadece incelediğim kadarıyla kampüsü nefis bence. Ancak eğitim kalitesi ve kütahya şehri ile ilgili pek olumlu yorumlar göremedim
  • Kütahya küçük bir şehirdir ve ulaşım kolaydır. Büyük şehirlere göre daha harcanacak miktar daha azdır. Dumlupınar Üniversitesi'nin kampüsü çok geniştir ve gelişime açık bir üniversitedir hala yeni binalar yapılmaktadır ancak kampüs alanı doldurulamamıştır. Benim gidip gözlemlediklerim bu kadar. Tıp fakültesinde yarıyılda kadavra yoktu ve tıp fakültesi yeni yeni oturuyordu ancak ftr bölümü gelişmiş deniyordu. Kolay gelsin.
  • Bende düşünüyorum
  • Üniversite büyük geniş bir üniversite fakat eğitimini bilmiyorum ing bölüm yok 1 sene hazırlık veriyorlar. TIP FTR müh ler var işte ulaşım otobüsle 20dk yaşam ucuz gece hayatı istanbul gibi yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Üniversite büyük geniş bir üniversite fakat eğitimini bilmiyorum ing bölüm yok 1 sene hazırlık veriyorlar. TIP FTR müh ler var işte ulaşım otobüsle 20dk yaşam ucuz gece hayatı istanbul gibi yoktur

şehir içinde mi üniv yoksa şehirin dışında mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvann23

nasıl bir üniversitedir ? Kütahya nasıl bir şehirdir ? Hangi özel yurtları önerirsiniz ?

Hangi bolum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

quote:

nasıl bir üniversitedir ? Kütahya nasıl bir şehirdir ? Hangi özel yurtları önerirsiniz ?

Hangi bolum?

İibf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Üniversite büyük geniş bir üniversite fakat eğitimini bilmiyorum ing bölüm yok 1 sene hazırlık veriyorlar. TIP FTR müh ler var işte ulaşım otobüsle 20dk yaşam ucuz gece hayatı istanbul gibi yoktur

şehir içinde mi üniv yoksa şehirin dışında mı

şehir dışında başka sorun varsa yardımcı olabilirim
  • ben kütahyalıyım.
    Kütahya küçük, sakin bi şehirdir. Ulaşımı çok kolaydır. Şehrin bi ucundan bi ucuna 1 saatte otobüsle gidilebilir. Ulaşım sadece otobüsle sağlanıyor ve öğrenci bileti 1 lira. İnsanı iyidir, sıcakkanlıdır.
    kampüsü Türkiyenin en iyi kampüslerinden olduğu söylenir. Gerçekten de muhteşem. Geniş, modern binalar, Yeşil ortam... mükemmel mekan. Ama eğitim kalitesi hakkında yorum yapamam.
    Dayımın yurt ve apartları var kütahya merkezde sitelerini verebilirim isterseniz.

Üniversitenin 2 kampüsü var. Birisi şehir dışında ama iki kampüse de şehir merkezinden maksimum 25-30dk da ulaşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antmusti -- 5 Temmuz 2013; 21:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antmusti

ben kütahyalıyım.
    Kütahya küçük, sakin bi şehirdir. Ulaşımı çok kolaydır. Şehrin bi ucundan bi ucuna 1 saatte otobüsle gidilebilir. Ulaşım sadece otobüsle sağlanıyor ve öğrenci bileti 1 lira. İnsanı iyidir, sıcakkanlıdır.
    kampüsü Türkiyenin en iyi kampüslerinden olduğu söylenir. Gerçekten de muhteşem. Geniş, modern binalar, Yeşil ortam... mükemmel mekan. Ama eğitim kalitesi hakkında yorum yapamam.
    Dayımın yurt ve apartları var kütahya merkezde sitelerini verebilirim isterseniz.

Üniversitenin 2 kampüsü var. Birisi şehir dışında ama iki kampüse de şehir merkezinden maksimum 25-30dk da ulaşılabiliyor.

ftr hangi kampüste acaba şehir içi mi şehir dışı mı ?
  • quote:

quote:

ben kütahyalıyım.

şehir dışında. ama ulaşım sorun olmaz.

• quote:

quote:

quote:

ben kütahyalıyım.

Yurt ve apartlar okula yakın mı acaba?

• Kütahyalıyım(Tavşanlı) bende, Üniversitenin alanı güzel ve çok büyük Türkiye'nin sayılı geniş üniversitelerindendir.Üniversite binasıda güzeldir Türkiye'deki çoğu üniversiteden iyi.Fakat eğitimi hakkında bir fikrim yok.Üniversite şehir dışında gibi olsa da çok fazla mesafe yok dolmuşla rahat gidilir gelinir.Kütahya önceden muhafazakar bir yerdi hala eskisi kadar olmasada devam ediyor fakat Üniversitenin etkin olmasıyla birlikte kafeler,Avm ler falan açıldı ve daha sosyal bir şehir oldu.Yaşanabilinecek bir şehirdir olay falan pek olmaz fakat küçük ve şirindir büyük şehirlerden(Ankara,İzmir,İstanbul) gelenlere tavsiye etmem çünkü uyum sıkıntısı yaşayabilirler belki.Fakat küçük dediysem o kadar da değil gittikçe gelişen ve modernleşen bir şehir.Bursa,Eskişehir gibi şehirlere mesafesi azdır (1-2 saat) rahatlıkla gidip gezebilirsiniz.Yeni açılan Sera AVM vardır büyük ve güzeldir (sinema,bovling,gokard her türlü şey var) arkadaşlarınızla takılabilirsiniz Kafe falan çoktur.Camii çoktur,eski evleri vardır, 2 adımda bir porselen dükkanı vardır, en işlek caddesi Sevgi Yolu'dur.İnsanı iyi derler fakat ben Tavşanlı'lı olduğum için pek Kütahyalı'larla anlaşamayız :) bakınız:Tavşanlı Linyitspor-Kütahyaspor
    Eğer puanınızın en yüksek tuttuğu yer Kütahya ise yazın derim ama daha iyi üniversiteler varsa orayı tercih edin ve eğitimini iyice araştırın.Başarılar,İyi Forumlar :)

• eğitim fakültesi merkezde mi
  • FTR egitimi hakkında bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

quote:

quote:

ben kütahyalıyım.

Yurt ve apartlar okula yakın mı acaba?

şehir merkezinde kampüslere 20-25dk mesafede.

• ftr bölümünde hazırlık var mı ? bilginiz var mı bu konuda
  • İnşaat mühendisligi okuyan varmi ?

• Arkadaşlar bende dumlupınar üniverstesi iktisatı kazandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.