Şimdi Ara

Dul ve çocuklu bayan'a aşık oldum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yaşım 35, ilk görüşte vuruldum. 10 gün içinde 4 kez buluştuk.

Yaşında uygunmuş zaten birini bul artık kaç yaşına gelmişsin. Azıcık tanış bekle 2-3 ay ama fırsatı kaçırma elinden.

Alıntıları Göster
    ne desem bilemedim

• quote:

quote:

Yaşında uygunmuş zaten birini bul artık kaç yaşına gelmişsin. Azıcık tanış bekle 2-3 ay ama fırsatı kaçırma elinden.

Alıntıları Göster
    Hayatta kimin başına ne geleceği bilinmez fakat hocam hadi dul olması bi kenara çocuk olması bence biraz sorun gibi duruyor mantıklı baktığımız zaman. 10 günde verilmiş karar ne kadar sağlıklı olur ? Bence iyi düşün derim. 35 yaşında bir bireysin ileri düşünerek karar ver derim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    35 yaşındasın bu yaşta zaten bekar hatun bulamazsın önüne gelen dul ya da cocuklu olur zaten bunda abes bi durum göremedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-236D70AA9

35 yaşındasın bu yaşta zaten bekar hatun bulamazsın önüne gelen dul ya da cocuklu olur zaten bunda abes bi durum göremedim ben

Alıntıları Göster
    35 yaşına kadar evlenmeyip 10 gün içinde bu kararı veriyosan, muhtemelen geçmişte çok(hatta hiç) ilişki yaşamadın ve aşık olduğunu sanıyorsun.

acele etmeyip işler yolunda giderse, seviyorum dersen evlen, kuzenim dul kadınla ilk evliliğini yaptılar sıkıntı çıkmadı, aile biraz karşı çıktı o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

35 yaşına kadar evlenmeyip 10 gün içinde bu kararı veriyosan, muhtemelen geçmişte çok(hatta hiç) ilişki yaşamadın ve aşık olduğunu sanıyorsun.

acele etmeyip işler yolunda giderse, seviyorum dersen evlen, kuzenim dul kadınla ilk evliliğini yaptılar sıkıntı çıkmadı, aile biraz karşı çıktı o kadar.

Alıntıları Göster
    10 gün çok erken hocam ne yaptın öyle. Ben ve sevgilim ilişkimize başlamadan önce 5 ay falan konuştuk ondan sonra birbirimizi tanıyıp sevmeye başladık. 10 günde olacak iş değil bu, sonuçta eğer evleneceksen hayatının geri kalanını o kadın ile geçireceksin. İyi düşün, biraz daha tanı çünkü konu ciddi bir konu acele etmene hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rango-

10 gün çok erken hocam ne yaptın öyle. Ben ve sevgilim ilişkimize başlamadan önce 5 ay falan konuştuk ondan sonra birbirimizi tanıyıp sevmeye başladık. 10 günde olacak iş değil bu, sonuçta eğer evleneceksen hayatının geri kalanını o kadın ile geçireceksin. İyi düşün, biraz daha tanı çünkü konu ciddi bir konu acele etmene hiç gerek yok.

Alıntıları Göster
    İlk tanışmadaki sıcaklık her zaman sürmüyor. Bu durumdaki kişinin aklı bir karış havada oluyor. Üç sene tanışma dönemi olmadan evlenmek hiç akıl karı değil. Aşkın ömrü üç yıl diye kitap bile var. Ve evliliklerin en kritik yılları da 3, ve 10. seneler. Bi soluklan, bakalım önce. Hem de uzuun bir soluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

İlk tanışmadaki sıcaklık her zaman sürmüyor. Bu durumdaki kişinin aklı bir karış havada oluyor. Üç sene tanışma dönemi olmadan evlenmek hiç akıl karı değil. Aşkın ömrü üç yıl diye kitap bile var. Ve evliliklerin en kritik yılları da 3, ve 10. seneler. Bi soluklan, bakalım önce. Hem de uzuun bir soluk.

Alıntıları Göster
    10 gün evlilik için erken ama yaşı yaşını tutuyo ve yukarda bi arkadaşın dediği gibi yaş 35 olmuş bu yaştan sonra bulacaklarında hemen hemen aynı olur gibi yinede çocuk sorun olmaz diyorsan tamam ve iş sende bitiyo ailenin tepkisini boşver sen evleneceksin onlar değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

Alıntıları Göster
    Hocam ben evliliğe pek sıcak bakmasam da, bence de acele etme.Önce bi bak yasak olması dolayısıyla mı sana çekici geliyor, senle gönül mü eğlendiriyor, geçici bir heves mi sorularına cevap bul

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSociaLFume

Hocam ben evliliğe pek sıcak bakmasam da, bence de acele etme.Önce bi bak yasak olması dolayısıyla mı sana çekici geliyor, senle gönül mü eğlendiriyor, geçici bir heves mi sorularına cevap bul

Alıntıları Göster
    malum olaya ulaştıktan sonra aşk bitiyor
    tecrübe ile sabittir
  • quote:

Yaşı 29 ve 8 yaşında kızı var. Kanım çok kaynadı, çok seviyorum. Neden olmasın diyorum. Biliyorum ailem ve çevrem tepki verecek ama benim için en önemlisi sevmek. Siz değerli arkadaşlar da bir yol yordam gösterirse sevinirim. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mantık olarak bakamıyorum olaya.

yaşın 35 ise neden olmasın olabilirde pekala ama köyden görücü ile 18 yaşında kızı şehire getirmiyorsunuz.

Bir çok etmen var hepsinden önemlisi 8 yaşında bir çocuk var dolayısıyla aşk yanında sorumluluk alabileceğinize inanıyor iseniz acele etmeden sabır ile karşınıza çıkabilecek pürüzleri mümkün olduğunca herkesi buna ikna ederek aşıp, birbirinizi ve kendinizi daha iyi tanıyıp sonunda "yürür" der iseniz sonunu bağlarsınız.

Nacizane burada benim için öncelik 8 yaşındaki çocuk, çünkü büyüklerin hatalarının cezasını hep çocuklar çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

quote:

Yaşı 29 ve 8 yaşında kızı var. Kanım çok kaynadı, çok seviyorum. Neden olmasın diyorum. Biliyorum ailem ve çevrem tepki verecek ama benim için en önemlisi sevmek. Siz değerli arkadaşlar da bir yol yordam gösterirse sevinirim. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mantık olarak bakamıyorum olaya.

yaşın 35 ise neden olmasın olabilirde pekala ama köyden görücü ile 18 yaşında kızı şehire getirmiyorsunuz.

Bir çok etmen var hepsinden önemlisi 8 yaşında bir çocuk var dolayısıyla aşk yanında sorumluluk alabileceğinize inanıyor iseniz acele etmeden sabır ile karşınıza çıkabilecek pürüzleri mümkün olduğunca herkesi buna ikna ederek aşıp, birbirinizi ve kendinizi daha iyi tanıyıp sonunda "yürür" der iseniz sonunu bağlarsınız.

Nacizane burada benim için öncelik 8 yaşındaki çocuk, çünkü büyüklerin hatalarının cezasını hep çocuklar çeker.
    Sağolun arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyor, dikkate alıyorum.

• quote:

Sağolun arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyor, dikkate alıyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba. Beraberligimiz ciddi anlamda cok guzel ilerliyor. Birbirimizi cok seviyor ve cokta guzel anlasiyoruz. Ailem de yakinda ogrenecek. Umarim razi olurlar sevdimige kavusurum. Dualarinizi eksik etmeyin. Tesekkurler
  • quote:

Arkadaslar merhaba. Beraberligimiz ciddi anlamda cok guzel ilerliyor. Birbirimizi cok seviyor ve cokta guzel anlasiyoruz. Ailem de yakinda ogrenecek. Umarim razi olurlar sevdimige kavusurum. Dualarinizi eksik etmeyin. Tesekkurler

Gelmişsin 35 yaşına hala ailenden izin mi bekliyorsun ?Peh yakıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

buna saygı denir.Asli izin değilde meşrulaştırma niyetinde bir onay olduğundan eminim.Seni yetiştiren büyüklerine danışmak kötü birşey mi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresssma

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

buna saygı denir.Asli izin değilde meşrulaştırma niyetinde bir onay olduğundan eminim.Seni yetiştiren büyüklerine danışmak kötü birşey mi .

Alıntıları Göster
    Önemli olan işi tatlıya bağlayıpta yuva kurabilmek. Ama ailem razı olmasada ben kız'dan vazgeçmiyeceğim. Çok seviyorum. Ruh ikizimi, diğer yarımı bulmuşken kaybetmek istemiyorum.

• quote:

Önemli olan işi tatlıya bağlayıpta yuva kurabilmek. Ama ailem razı olmasada ben kız'dan vazgeçmiyeceğim. Çok seviyorum. Ruh ikizimi, diğer yarımı bulmuşken kaybetmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Sizin ve bayanın yaşı gayet normal. Tanışabilir ve görüşebilirsiniz. Yalnız biraz acele etmeyin. Birbirinizi tanıyın.

Kendine şu soruyu sor ama . Benden olmayan bir çocuğa ne kadar babalık yapabilirim ? diye
  • quote:

sapıkmısın olum
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Hakkınız var tabi. Ciddi düşünüyorum vede kız arkadaşımlar tartışıyoruz bu konuyu. En çekindiğimiz konu. Eski eşinin biz evlendindikten sonra ortaya çıkıp bizi rahatsız, huzursuz etmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-427C16E22

quote:

sapıkmısın olum
    Herkes zamana yaymış olayı ama bakın arkadaşlar 20 yaşında ol yada 25 yaşında ol yavaş yavaş tanı istersen 4 5 yılda tanı ama arkadaşımızın yaşı 35,yaş ne kadar ilerlerse seçim hakkı o kadar azalır neden annelerimizin çoğu erken evlendirmek istiyor bizi bu nedenle biz şu an rahat düşünüypruz ama 35 yaşına kadar bekar olarak gelsek eminimki hepimiz evlenmedik diye pişman oluruz ben 28 yaşındayım ve çok yalnızlık çekiyorum.Tamam bekarım karı dırdırırı o bu yok ama birazda geleceği düşünmek lazım annemiz nereye kadar yanımızda olacak,yada arkadaşlarımız tüm arkadaşlarım evli gezecek arkadaşım kalmadı.

Çapkınlık yapsan bu yaşa geldin millet evleniyor sen çapkınlık yapıyorsun derler onu diyenlerde bi yandan haklı ve bi kız bulsak şimdi biz zaten niyeti hemen evlilik olur 20 yaşların o güzel zamanlarını ne yazıkki geride bıraktık ya yalnızlığı seçecez yada evliliği başka seçeneğimiz yok.

• quote:

Hakkınız var tabi. Ciddi düşünüyorum vede kız arkadaşımlar tartışıyoruz bu konuyu. En çekindiğimiz konu. Eski eşinin biz evlendindikten sonra ortaya çıkıp bizi rahatsız, huzursuz etmesi.

demin hatalı oldu cevap amaçlı yazdım

` quaD.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.