Sakın diyim sakın... Sakın sakın. Git kendini nereye vuruyorsan vur uzaklaş ama o kadınla birlikte olma.
Hayatını yakma.
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
Yaşı 29 ve 8 yaşında kızı var. Kanım çok kaynadı, çok seviyorum. Neden olmasın diyorum. Biliyorum ailem ve çevrem tepki verecek ama benim için en önemlisi sevmek. Siz değerli arkadaşlar da bir yol yordam gösterirse sevinirim. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mantık olarak bakamıyorum olaya.
10 gündür tanıdığın bir insandan hoşlanmanız hormonlarınızın etkisinde de bir şey de olabilir. Ya da anlık bir hoşlantı / şıpsevdilik.
Ayrıca kızı seni kabul edecek mi? 8 yaşında demişsin, kız yakında ergenliğe girecek.
Ayrıca iyi bir baba olabilecek misin o çocuğa? Çocuk olmasa bir ihtimal derim ama kimse 10 günlük tanışmaya evlenmez. Evlenen zaten hayatıyla kumar oynamış demektir.
10 gün değil 2 aydır beraberiz.
Dediğim gibi. 2 ayda çok uzun bir süre değil. Evlilik dediğin ciddiyet, sorumluluk ister.
Üstelik kadının çocuğu var. Bu da 2 kere düşünmesi demek. Çocuğunu riske atamaz sonuçta.
Toplumun ne dediği önemli değil. Önemli olan sizin ne yapabildiğiniz. Kıza iyi bir babalık yapabileceğini gösterirsen evlenebilirsin bence.
Hayat bu. Evlilik ille de 2 bekar arasında gerçekleştirilecek diye bir kaide yok.
Herşey olumlu giderse yılbaşına doğru yada yeni yılın ilk aylarında nişanlanırız diye umuyorum.
Sizin için hayırlısı olur inşallah. Ne diyelim.
Hakkınız var, biraz daha zaman lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme