Şimdi Ara

Dul ve çocuklu bayan'a aşık oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşı 29 ve 8 yaşında kızı var. Kanım çok kaynadı, çok seviyorum. Neden olmasın diyorum. Biliyorum ailem ve çevrem tepki verecek ama benim için en önemlisi sevmek. Siz değerli arkadaşlar da bir yol yordam gösterirse sevinirim. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mantık olarak bakamıyorum olaya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dul ve Çocuklu Bir Kadına Aşık Oldum: Nasıl Üstesinden Gelirim?

Bir dul kadına aşık olmak, hem duygusal hem de pratik zorluklarla dolu karmaşık bir durum olabilir. Bu zor zamanı aşmanıza yardımcı olmak için bazı ipuçlarını bir araya getirdik:

• Gerçekliğin Farkında Olun: Bu ilişkinin zorluklarını kabul etmek önemlidir. Dul bir kadının, kaybettikleriyle başa çıkmak için zamana ve desteğe ihtiyacı olabilir.

• Sınırlarınızı Belirleyin: Kadınla ve onun çocuklarıyla olan etkileşimlerinizde saygılı ve uygun sınırlar koyun. Onun yas tutma sürecine saygı gösterin.

• Sabırlı ve Anlayışlı Olun: Bu süreç hem sizin hem de kadının kendisi için zaman alacaktır. Sabırlı ve anlayışlı olun, acele etmeyin.

• Destek Sistemi Oluşturun: Arkadaşlarınızdan, ailenizden veya bir terapistten destek alın. Bu zor dönemde onların duygusal desteğine ihtiyacınız olabilir.

• Kendinize Odaklanın: Bu durumda kendi duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Kendinize zaman ayırın, sevdiğiniz şeyleri yapın ve kendi mutluluğunuzu bulun.

• {Evli Birine Aşık Oldum Nasıl Kurtulurum} Sorunuzu Düşünün: Bu ilişkinin uzun vadede sürdürülebilir olup olmayacağını düşünün. Kadının ve çocuklarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun.

• Profesyonel Yardım Alın: Bu duygularla başa çıkmak çok zorlayıcıysa, profesyonel yardım almanızı öneririz. Bir terapist, duygularınızı yönetmenize ve bu zor durumu aşmanıza yardımcı olabilir.

Unutmayın, bu bir süreçtir ve zamanla üstesinden geleceksiniz. Sabırlı olun, kendinize odaklanın ve destek arayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne kadar ve ne kadar zamandır tanıdığın önemli. İster bakire olsun ister dul, tanımadan etmeden büyük bir karar verirsen büyük bir kumar oynamış olursun.
  • 10 gün oldu tanışalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yaşı 29 ve 8 yaşında kızı var. Kanım çok kaynadı, çok seviyorum. Neden olmasın diyorum. Biliyorum ailem ve çevrem tepki verecek ama benim için en önemlisi sevmek. Siz değerli arkadaşlar da bir yol yordam gösterirse sevinirim. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mantık olarak bakamıyorum olaya.

sen kaç yasındasın ?
  • quote:

10 gün oldu tanışalı

10 gün de insan aşık olur mu yahu
    ne yaptın sen kardeş bi dur bi soluklan bi sakinleş
  • Aynısı başıma geldi yaşı ve kızının yaşıda birebir aynıydı. Beni yakışıklıda bulurdu. 2 sene önce falan ben 18 dim o yüzden olmaz daha küçüksün demişti. Şimdi 31 yaşında ama haala genç ve güzel görsen 20 yaşında dersin. Of be kabuk bağlayan yaram kanadı.

Edit: Biz 10 gün değil 1 yıl falan konuşmuştuk. Bütün gün konuşurduk akşama kadar. Aynı köydeniz o vesileyle tanışmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 4 Haziran 2013; 13:27:52 >
  • Bu kadın kaç yaşında sen kaç yaşındasın birde erken değil mi Dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 10 günde aşık olunur mu ? hoşlantıdır yada belli özellikleri hoşuna girmiş olabilir bunu aşk zannediyor olabilirsin. Ha aşık oldum diyorsan ileride keşke dememek için katlanman gerekiyor. Bu olayları yaşamış arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktık muhakkak
  • aşık değilsindir aşık olduğunu sanıyorsundur.bilmiyorum yaşın kaç ama bu devirde şıpsevdiler oldukça çoğaldı.gerçek aşk zamanla olur 1-2 yılda öyle hemen olmaz.bende aşık oldum.hatta ayrılalı 1,5 yıl oldu ama hala unutamadım.senin durumun hoşlantıdan ibaret sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Aynısı başıma geldi yaşı ve kızının yaşıda birebir aynıydı. Beni yakışıklıda bulurdu. 2 sene önce falan ben 18 dim o yüzden olmaz daha küçüksün demişti. Şimdi 31 yaşında ama haala genç ve güzel görsen 20 yaşında dersin. Of be kabuk bağlayan yaram kanadı.

Edit: Biz 10 gün değil 1 yıl falan konuşmuştuk. Bütün gün konuşurduk akşama kadar. Aynı köydeniz o vesileyle tanışmıştık.

Kastamonu neresinden
  • Eğer seviyorsan tüm engelleri aşarsın fakat bu çocuk ilerde sorun olabilir.Sen kızla evlenince çocuğun babasıyla kavga edebilirsin,hatta ölüme kadar gider.Veya çocuk büyüdüğünde sürekli kavga edersiniz yine bela gelir başına.Yine de senin bileceğin iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Aynısı başıma geldi yaşı ve kızının yaşıda birebir aynıydı. Beni yakışıklıda bulurdu. 2 sene önce falan ben 18 dim o yüzden olmaz daha küçüksün demişti. Şimdi 31 yaşında ama haala genç ve güzel görsen 20 yaşında dersin. Of be kabuk bağlayan yaram kanadı.

Kastamonu neresinden

Pınarbaşı.

• evlenene lafım olmaz ama ben olsam hayatta evlenmezdim.
  • hayırlısı be gülüm
  • Yaşım 35, ilk görüşte vuruldum. 10 gün içinde 4 kez buluştuk.
  • quote:

Yaşım 35, ilk görüşte vuruldum. 10 gün içinde 4 kez buluştuk.

hiç evlenmediniz sanırım bu yaşınıza kadar.evlenmeyi düşündüğünüz kişinin dul olması değil sorun olan çocuğu olması ilerde problem yaratır gibime geliyor.
  • 35 yaşındaysan zaten bundan sonra bulacağın bayanların %80 i önceden evlenmiş olacaktır diye tahmin ediyorm. moral bozmak gibi olmasın geç kalmadın mı?
  • quote:

Yaşım 35, ilk görüşte vuruldum. 10 gün içinde 4 kez buluştuk.

Yaşında uygunmuş zaten birini bul artık kaç yaşına gelmişsin. Azıcık tanış bekle 2-3 ay ama fırsatı kaçırma elinden.
  • quote:

Yaşı 29 ve 8 yaşında kızı var. Kanım çok kaynadı, çok seviyorum. Neden olmasın diyorum. Biliyorum ailem ve çevrem tepki verecek ama benim için en önemlisi sevmek. Siz değerli arkadaşlar da bir yol yordam gösterirse sevinirim. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mantık olarak bakamıyorum olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Haziran 2013; 15:23:38 >

• quote:

10 gün oldu tanışalı

10 günde tanıdın aşık oldun evlenmeye karar verdin

Aman üstad bu işler ciddi acele etme
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.