Şimdi Ara

DÜĞÜNDE DAMADA 100 LİRA TAKARKEN REZIL RÜSVA OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi gün bi akrabanin dügunune gittik gecen sene falandi heralde annem 100 lira verdi bana al sen de bunu tak dedi tmm dedim hayatimda hic takı takmamiştim . Sonra taki kuyruguna gectim cok heyecanliydim herkes gelinle damadin yanindaki igneci kizdan bi tane igne alip paraya batirip sora gelin ya da damada takiyorlardi bende sira bana gelene kadar o igne nasil o kagidi tutuyor nasil oluyo da kagit kayip dusmuyo igneyi taktiktan sora yamultuyolarmi napiyolar diye dusunuyordum. Sira bana yaklasmisti iyice. onumdeki amcayi pür dikkat izledim once igneyi aldi sonra paraya batirdi sonra damadin yakasina yillardir bu isi yapiomus gibi once batirdi igneyi sora azcik ilersinden geri cikardi boylelikle para ordan dusmuyor saglam bi sekilde duruyordu . Ve artk o an gelmisti igneci kizdan bitane igne aldim elimdeki 100 tlye batirdim sonra igneyi damadin yakasinda bos buldugum biyere batiriym derken biraz ileri gittim ve adamin memesine igne batirdim adam aa dur dur dedi bende ayy battimi dedim senpatik bi sekilde gulmeye calisarak. Herkes beni bekliyordu arkamda ziraat emekli maas kuyrugu vardi heyecandan utancimdan kipkirmizi olmustum bi kez daha denedim igneyi batirdim cikardim bu kez batirmadim damadi ve gelini tebrik edip defolup gidicektim ki tamda korktugum gibi para igneden kaydi dustu igneci kiz para dustu dedi bende benimkimi heee diyip şık takim elbiselerimle egildim aldim yerden tekrar taktim tekrar düştu insanlar artik dayanamjyordu bütun salon isi gucu birakmis beni izliyordu sonra aldim parayi elimle ikiye katladim bayramda yigenine bayram harcligi veren babacan dayilar gibi damadin pantolonunun cebine 100 lirayi sikistirdim o da reflex olarak ya ne gerek vardi kocaman adam olduk gibisinden egildi utandi bende elimle omuzuna al al genc adamsin dercesine vurdum ve yerime geçtim sonra annem dediki oglum sen ne yaptin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• puhaHa

edit:

DH doğal CSB 2016 ödülü

DH basit ama etkili bitiş cümlesi 2016 ödülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 17 Şubat 2016; 0:38:00 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin. Meme ucuna iğne sokan adam

• Ben de kuzenimin düğününde altını takayım derken altın düşmüştü neyse boş gitmeyim bari demiştim ve iğneyi takıp uzaklaşmıştım
    altını bulmakla uğraşamazdım çok kakabalıktı muhtemelen kadınlardan biri almıştı

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hll knk olmuş bu
  • Tutabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önden damadın meme ucunu yalasaydın böyle olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Tutabilir.

Senin her yorumunu gördugümde tipin ve yılmaz morgül birde 15 yasinda oldugun aklıma geliyor daha fazla dayanamıycam blok

• Cidden baya güldüm hll knk iyi yazmışsın

• Sende bir csb ışığı var

• beğendim, uzun zaman oldu eğlenceli entry görmeyeli
  • Güzeldi
  • hll knk

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.