Şimdi Ara

Düğün Salonu Kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Gün önce nişanlandım gel gelelim bugün ani bi kararla düğün tarihi ve tutulacak salon kızın ailesi ile konuşulmamasına rağmen babam gidip salon tutmuş 250 tl kapora vermiş. Kız tarafı diyorki o salonu biliyoruz o salon küçük,nişanlımda üzülüyor diyorki neden biz beğenip karar vermiyoruz ailen kimseye bişey danışmadan hemen salon seçip tarih belirliyor. Kızın abisi bizim taraf o tarihe gelemez filan diyor ayrıca neden bizle konuşulmadan tarih belirlenmeden baban salon tutmuş ki diyor ki bence haklı. Sonra kız tarafı baya kalabalıklar küçük bir salon istemiyorlar nişanı yaptığımız salonu yapabiliriz hem orayı daha ucuzada ayarlarız diyorlar ki tanıdıkları olduğu için baya ucuza ayarlamışladı. Şimdi ne yapıcağımı şaşırdım ben gidip kaporası verilen salondan kaporayı aldım salonu iptal ettirdim babamla kötü oldum, ayrıca kızın sözünü dinliyormuşum gibi oldu. Şimdide nişanlım ailen beni istemiyor baksana diyip duruyor kendi kendine üzülüyor ne yapmak lazım bu gibi durumlarda. ?

• Benim turkce zayif okuyamadim fransizcasi yok mi
  • Babanın yaptığı çok yanlış ayrıca konuyu buraya açma yoksa csb konu dışı özele aç
  • Düğün salonunda kavga videosu vb birşey bekleyerek girdim ve çıktım.
  • Beter ol şu forumda bi tane adam gibi mesajın var o da bu konudaki
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Anlamadım ?
  • Baban yanlış yapmış kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin Düğün Konvoyu
    15 yıl önce açıldı
    ATARİ SALONU MUHABBETLERİ
    14 yıl önce açıldı
    DÜĞÜN SALONUNDA ÇALIŞMAK.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam babanız hazırlıklardan sıkılmış hemen torun istiyor heralde

Nisanlini aksam yemeğine çağır , ailenin o kızı dislamadigini goster ,aradaki buzlari eritirsiniz
  • açık olurak kız tarafının dediğini yapmışsın daha ilk günlerden.. ailen ne diyorsa onu yap..
  • Kaporayı almışsın ona şaşırdım ben olsam vermem sonuçta kanuni bir hak , olay için babanla konuş kızmalık bir durum yok asıl senin ona kızman lazım karşıya haber vermeden salon tutulup gün alınır mı , kızlar gebelde hep ailen benden hoşlanmıyor tavrında takılır aklına bir kere düştüyse düzelmez yapacak bişey yok.

• csb
  • Kızı yolla gelsin.
  • Dugun salonunda kavga var sandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Ne kadar salak saçma şeyler abi bunlar yemin ederim başım ağrıyor sinirden kimi mutlu edeyim ? ailemi yoksa kızın ailesini mi ? Altı üstü düğün salonu tutulacak bu kadar sorun neden oluyor ki . keşkeler keşkeler ah ah.
  • bildiğini oku o ne der bu ne der yaparsan, işler iyice bka sarar
  • Allah sabir versin.

Nisanlilik, dugun, dugun sonrasi...

Ne kiz, ne kizin ailesi, ne damadin ailesi, hicbirisi damat kadar ezilmiyor.

Kiz, ailesi ne derse onu yaptirmaya calisir, kizin ailesi bir anda kraliyet ailesine donusup hicbir seyi begenmez, damadin ailesi ogullarini kizin yonetmesini istemez.

Ve damat, garibim herkes ona yuklenir. Bi yandan ailesini kirmamaya ugrasir, diger yandan kizin tribini ceker. Kizin ailesini memnun etmeye ugrasir. Yine de kimseye yaranamaz. Ailesin gozunde kilibik, kizin gozunde ana kuzusu oluverir.

Guzel kardesim, bu yollardan gecmis, ezilmis bir insan olarak sana tavsiyem ; kimseyi takma, durumun neyi elveriyorsa onu yap. Sert ol ve gerekirse bu isten vazgecebilecegini herkesin kafasina kazi. Hatta yerinde olsam nikah salonu ve sade bir dugun. Emin ol kafan da az agriyacaktir.

Ne yaparsan yap, en luks oteli de tutsan, en guzel yemekleri de yedirsen, mutlaka memnun olmayan birileri cikacaktir.

Dugun, 3 saatlik bir eglenceden ibaret. O 3 saat icin herkes birbirini kiriyor. Sonunda ne oluyor biliyor musun?

Dugun bittiginde herkes evine gidiyor, dugun borc ile yapilmissa takilan altinlari bozdurup borc odeme derdine dusuyorsun. Senin annen sunu yapti, baban soyle dedi dirdirlarindan kurtulamiyorsun.

Kisaca ozetlemek gerekirse; bu dongunun en zayif halkasi olan damat, yani sen, sakin kendini ezdirme ve kimseyi memnun etmeye ugrasma

• baban hatalı
  • Kapofayi nasil aldiniz?

• Ahh ellerim titriyor ahh
  • Düğünden önce topla aileleri konuşsunlar canının sıkılması gereken konular daha gelmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.