Şimdi Ara

Göztepe sahilde yürüyüş keyfi SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Göztepe sahilde yürüyüş keyfi SSli

• Oh mis gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

Tadını çıkaralım biraz İzmirin Göztepe sahilde yürüyüş keyfi SSli 

• Biz de Angara savanasında serinlemek için akasya ağacı arayalım.

• TEHET kullanıcısına yanıt

Hocam ben ankaraya yerleşmeyi düşünüyordum ama sanırım İzmiri bırakamayacağım Göztepe sahilde yürüyüş keyfi SSli 

• Şu kız erkek oturanları uyar hocam. Dinimizde öyle bişey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arapaşığı A kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam bir daha görünce uyaracağım umarım dayak yemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yel Yemek İçin Parka Gitmek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 sene evvel icq dan ayarladığım izmirli gızla randevuya islamboldan uçağa atladığım gibim gitmiştim

gız havalimanından aldı beni karşıyaka sahilde bir kafeye gittik gece yarısıydı

kalacağım yeri sordum bana sana otel ayarladım orada kalırsın deyince ben seninle kalmaya geldim demiştim

gız daha seni tanımıyom ne o ilk geceden senle kalacağımı mı zandın deyince tepem attı hınçla masadan kalktım sinirle yürümeye başladım

bu arada gız telefonla aradığı halde açmadım sms attı geri dön dedi cevap vermedim

öyle sinirlenmiştim ki havayolu firmasını arayıp pazar gecesi olan uçuşu 8 saat sonrasına fiyat farkı ödeyerek aldım

ardından konak a kadar yürüyerek körfezi geçmeye karar verdim zira gece karanlığında karşıyakadan gördüğüm ışıklar bana yakın gelmişti ancak otobandan bozma o sahil yolunda yürünecek adam gibim kaldırım bilem yoktu

yaklaşık 2 saat yürüdükten sonra askeriyenin orada aklım başıma geldi ve bu yolun yürüyerek gidilmeyeceğini anladım

gördüğüm ilk taksiyi çevirip adnan menderes havalimanına gitmek üzere bindim

nasıl bir sinir varsa havalimanı girişindeki mob da yangın çıkmış tam taksi ile önünden geçerken patladı o sıcaklığı ensemde hissettim ama taksi durmadan devam ettiği için sorun yaşamadım

sabahın üçünde barakadan bozma havalimanına vardım ve 8 deki uçuşa kadar o rahatsız guru tahtadan ibaret bankların üzerinde uyumaya çalıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

14 sene evvel icq dan ayarladığım izmirli gızla randevuya islamboldan uçağa atladığım gibim gitmiştim

kalacağım yeri sordum bana sana otel ayarladım orada kalırsın deyince ben seninle kalmaya geldim demiştim

gız daha seni tanımıyom ne o ilk geceden senle kalacağımı mı zandın deyince tepem attı hınçla masadan kalktım sinirle yürümeye başladım

bu arada gız telefonla aradığı halde açmadım sms attı geri dön dedi cevap vermedim

öyle sinirlenmiştim ki havayolu firmasını arayıp pazar gecesi olan uçuşu 8 saat sonrasına fiyat farkı ödeyerek aldım

ardından konak a kadar yürüyerek körfezi geçmeye karar verdim zira gece karanlığında karşıyakadan gördüğüm ışıklar bana yakın gelmişti ancak otobandan bozma o sahil yolunda yürünecek adam gibim kaldırım bilem yoktu

yaklaşık 2 saat yürüdükten sonra askeriyenin orada aklım başıma geldi ve bu yolun yürüyerek gidilmeyeceğini anladım

nasıl bir sinir varsa havalimanı girişindeki mob da yangın çıkmış tam taksi ile önünden geçerken patladı o sıcaklığı ensemde hissettim ama taksi durmadan devam ettiği için sorun yaşamadım

sabahın üçünde barakadan bozma havalimanına vardım ve 8 deki uçuşa kadar o rahatsız guru tahtadan ibaret bankların üzerinde uyumaya çalıştım

Üzüldüm hocam :(

Bu olaydan sonra mı sıcak fırsatlarda takılmaya başladın :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

14 sene evvel icq dan ayarladığım izmirli gızla randevuya islamboldan uçağa atladığım gibim gitmiştim

CSB!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.