Şimdi Ara

Düğün iptal oldu , teslim alınmayan mobilyaların parası iade edilmiyor , kampanyaya destek ver (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
11
Favori
15.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bellonanin merkezini arayıp konuştunuz mu? Onlar ne diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schlimazi

Bellonanin merkezini arayıp konuştunuz mu? Onlar ne diyor?
    Bayi ile halledin sorununuz diyorlar.
  • jmalinie J kullanıcısına yanıt
    Bellona'nın iade politikası ile igili çok şikayet var. Ancak baktigim kadarıyla mağazadan yapılan satışlarda hukuken iade yok, sadece internetten yapılan satışlarda cayma hakki var. Bellona da buna dayanarak iade almıyor. Yapacak bir şey yok gibi.
  • Kimse de sormamış düğün niye iptal?
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazıyor.
  • O zaman sende biraz çirkef davranıcan, ürünlerin geldiği zaman en küçük ayrıntısına kadar incele, bir sorun olursa sakın teslim aldım kağıdını immzalama, hatta tutanak tuttur, sonra ayıplı mal satıldığına dair bildirimde bulunup para iadesini iste, kabul etmezlerse ki etmezler tüketici mahkemesine git belgelerin ve resimlerle onlar halleder.
    Ürünler sorunsuz sıkıntısız, hasarsiz gelirse yapacak bişey yok
    Çoğu zaman gelen mobilyalarda illa bir sıkıntı çıkar diye dedim ama şansına bir sorun çıkmazsa yapacak bişey yok 😄
  • Bu olmamış yakışmadı bellonaya . Boykot ediyorum
  • Hocam 7 gün kala ürün iptal edilmez,belki ellerinde hazır vardı belki de yeniden yapıldı bunu kanıtlayamazsın.
  • Yazık yav adam hem nişanlısıysa ayrılmış hem de 11 bin tl borca girmiş
  • sen bu urunu simdi almadin ve sana ileride alabilirsin dediler demek ki adamlar elindeki urunu satabilir ama parayida vermek istemiyorlar o zaman onlarla anlasma yap parayi alma ileride baska bir urun alabilme hakkin olsun
    bence mahkemeye verin, tüketici hakem heyeti, 3 bin tl üstüne bakmıyordu sanıyorum yada onlar bakıyor ama mahkemeye yonlendırıyordu , teslım alınmayan mobılyanın parasını neden ıade etmez bı fırma bu kadarda cakallık olmaz
    tekrar yazıyorum kesınlıkle mahkemeye verin , mahkeme ücretleriyle birlikte kazanırsanız fırmaya odetırsınız
  • Mahkeme çözer bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Mahkeme çözer bu işi
    Biride çıkıp dememiş ki düğün neden iptal oldu.
  • 11.000 bin tl domanin yanında hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 5 Eylül 2015; 11:51:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

iyi la senden naber
    Bu arada,

https://www.sikayetvar.com/bellona/mobilya-ev-tekstili/mobilya/urun-iade
  • Ben de ps4 almistim da sıkıntılı çıktı iade almadi sony,tuketici haklarina verdim.telefon alcaktim xperia z5i bekliyodum ama almayacam.hatta sirf musteri memnunuyeti dolayisiyla eskiden hic sicak bakmadigim iphone alacam.bu konu ile de mobilya konusunda ufaktan karar verdim
  • Siteyi aç hocam korkacak bir durum yok destek oluruz
  • Gecmis olsun.
  • Sikayetvar.com ve change.org konu aç biz destek olalım.
    Tüketici mahkemesinde başvurunu yap.

Zaten bu tur konularda mahkeme durumu anlarlar. Avukatımız tatilde bugün Döncek gelsin bilgi alırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.