Şimdi Ara

Düğün için İzmir'e gidiyorum. Mutlaka yap dediğiniz bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutlaka yapılması gereken, yapmassan pişman olursun dediğiniz bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egoist takıl, o şans bir daha ayağına gelmez.İzmir'in kızları çok güzel yaaaa'dan başla ortalarda 2 modern şehir yaa fırlat bitirişi denizi yeterle yap
  • kumru ye

özledim şerefsizim!
  • İzmir'e bir kere bile gelmeden Troll abilerinden duydukları şeyleri papağan gibi ötenleri dinlemeyerek başlayalım bu işe.Düğün ne tarafta onu söylerseniz yakın yerlerden bir şeyler söyleyebiliriz size,cevabınızı bekliyorum mutlaka.

Karşıyaka tarafına gelirsen sahildeki barlarda bira fıstık yapabilirsin,midye seversen yiyebilirsin.Bira içmiyorum dersen normal kafelerde oturabilirsin.Para harcamıyım dersen normal sahile git çök farketmez.Bostanlıya gel,akşam 9 dan sonra mümkünse.Ortam güzel oluyor,gezersin.Yemek istersen tavsiyeler verebilirim bütçene göre.

Alsancak tarafındaysan kordon'a gitmekle başla.
  • Onlara niye muallak olduklarını sor

• mutlaka çekirdeğe çiğdem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeceilker -- 7 Ağustos 2015; 11:29:48 >
  • İzmirde çekirdek=çiğdem / simit=gevrek / boyoz denen yiyeceğin de yağlısı ve yağsızı varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alsancakda rakkas var. bira turşu yap. kordonda bira midye yap. evde bir cigara sar sabaha hangover zati. ama dugun yalan olur

• izmir'de hergün sela hergün düğün ne saçma bi şehir
  • Ulan yorumlara bak anasını satayım 5 yorumdan 28 i bira içerikli mesajlar izmirli miyiz papua yeni gineli mi belli değil

• boyoz ye, millete ilk defa insan görmüş gibi bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.