Şimdi Ara

Dudak çatlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedeni soğukmudur bilinmez son günlerde dudağım çatlıyo. Gülerken bile acı çekiyorum. Daha önce başına gelenler varsa kullandıkları bir yöntem veya bir krem önerebilirmi ?

• arko krem yaglı
  • Benimde 3 gün önce dudağım çatlamasıştı dediğin gibi gülerken bile acı çekiyordumNemlendirici krem kullan geçer.
  • 2 yıldır yaz kış dudagım çatlıyor gece yatmadan önce nivea nın kremini sürüyorum gün boyu rahatım hiç çatlak olmuyor sürmessem başlıyo catlaklar nivea al bence gayet iyi renksiz olanı var mavi onu al
  • Bepantem iyi gelıyor.
  • Neutrogena - Lip Moisturizer /// alışveriş merkezlerinden alabilirsin(ben carrefourdan almıştım)aynı problem bendede oluyordu senelerdir bir sürü lip-stick denedim tam anlamıyla geçmedi bu lip'i kullandığımdan beri hiç çatlamadı dudaklarım yatmadan ince bi kapaka gibi sürüyorum 1 günde büyük ölçüde geçiriyor...istersen dışarı çıkmadanda ince bir tabaka halinde sürebilirsin...
  • Evet niveanın lip caryleri bu konuda gayet iyi.Ayrıca akşamları yatmadan dudaklarına bal sürüp 15 dk beklettiğinde,ve bunu 1-2 gün tekrarladığında bayağı yararı oluyor dudaklara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Damak Derisinin Soyulması
    17 yıl önce açıldı
    burun estetiği
    geçen hafta açıldı
    Sırttaki çatlak izleri?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sebamed lip stick öneririm
  • birini dudaklarindan op(Kız olsun ama) dudagin islanir bir sureligine çatlamaz dudaklarin(Ciddiyim ben ole yapiyom)
  • ilk defa oldu bendede:') off:'( kuruyunca berbat oluyo:'(
  • kesinlikle ne nivea ne bir başka ürün son zamanlarda ülkemize de gelmiş olan Blistex adlı dudak koruyucu gerçekten mucizevi bir ürün..
    sürdüğünüz anda farkı hissediyorsunuz
  • valla bi nemlendiric sürde ne sürersen sür. ben çatlayınca bepanten sürüyürorum sabaha bişey kalmıyor
  • Teşekkürler cevaplar için nivea kullanıcam galiba. Zaten genelde çatlamaz ama işte son dönemde çatlamaya başladı bakalım geçer umarım. Geçmezse Neutrogena veya Blistex alırım artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

birini dudaklarindan op(Kız olsun ama) dudagin islanir bir sureligine çatlamaz dudaklarin(Ciddiyim ben ole yapiyom)

tukuruk daha kotu gelır çatlaklara tuzlu olması bakımından.
  • vallahi bende sıklıkla oluyor bir tane krem kulladım aşırı çatlağı 2 günde kapattı
    quote:

blistex
    süper birşey
  • yaz kış dudakları çatlak gezen biri olarak en sonunda bu sene blistex aldım, eczacı hanımefendi de tavsiye etmişti ve hakkaten süpermiş ve şahane bir tadı var
  • Ya cidden bende çok muzdaripim bu sorundan.Sanırım tek çözümü yumuşatıcı tarzı krem veya ruj.
  • Merhaba, Uzun süredir ben de aynı dertten müzdaribim çok forum gezdim araştırdım fakat anlık çözüm dışında bir şey bulamadım. Kendim ürünleri denerken en çok memnun kaldığım ürün Trendyoldan Jami Beauty markalı dudak maskesi oldu sanırım düzenli kullanımda etkisini gördüm gerçekten. Sabah kalkınca normalde paramparça olan dudaklarımdan kurtulduğuma çok mutluyum. Umarım sizinde işinize yarar. İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.