Şimdi Ara

DUBLEX EVDE İNTERNET HIZ SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dubleks bir evde kalıyorum. Türk Telekom VDSL paket kullanıyorum. Modemin olduğu alt katta internet hız değeri 25-30 mb arası. Üst katta ise 3-4 mb'e kadar düşüyor. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?? Sinyal güçlendirici alsam sorun çözülür mü?
    Kullandığım modem ASUS DSL-AC51 modeli.


    Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.



  • 1 adet router alıp kablolu bağlantı sağlarsanız alt kat ile aynı hızı alırsınız kablosuzda bağlayabilirsiniz ama kablolu bağlantı çok daha sağlıklı olucak o yüzden kablolu bağlamanızı tavsiye ederim
  • Daha önce hiç router kullanmadığım için soruyorum. Routerı kablolu bir şekilde kurulumunu yaptıktan sonra kablosuz olarak kullanabilir miyim? Ve router üst katta mı kalmalı yoksa alt katta mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdrhn34

    Daha önce hiç router kullanmadığım için soruyorum. Routerı kablolu bir şekilde kurulumunu yaptıktan sonra kablosuz olarak kullanabilir miyim? Ve router üst katta mı kalmalı yoksa alt katta mı?
    ister kablolu kullanabilirsin ister kablosuz, üst kata götür test et alt kata götür ters et tercihini yap:) 80-100 TL'di ortalama ev içi routerler 200 liralara gelmiş çook acil değilse alma çok pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.