Şimdi Ara

Duası kabul olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorgulatıyorum bir dakika

• mesela çok küçükken çocukken hep şöyle dua ederdim allahım bi odam bisikletim bilgisayarım kaykayım scooterım falan olsun diye o zamanlar durumumuz pek iyi değildi şimdi çok şükür iyi hepsini de aldım harbiden namazdan sonra hep kaza bela verme allahım diye dua ederim ailemden vs küçük hastalıklar dışında bir şey olmadı çok şükür hep şükrederim daha azla yetinip fazlasını istemekle evet istediğim dualar genelde kabul oluyor mesela geçen gün sıkılmıştım baya yalnızlıktan vs bana allah dostu insanlarla tanışmayı nasip eyle diye nur mektebini buldum binlercesiyle tanıştım hem de şuan halimden memnunum çok şükür saçma sapan işler için pek dua etmem mesela arabam olsun son model telefonum olsun vs diye şükretmem genelde istediğim zaman allah yolunda isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the chandrian -- 25 Temmuz 2017; 2:59:42 >

• Acılarım dinsin huzura varayım diye dua ettim olmadı.Öldür beni madem mutluluk vermiyorsun diye dua ettim yine kabul olmadı.Sanırım sesimi duyan kimse yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Acılarım dinsin huzura varayım diye dua ettim olmadı.Öldür beni madem mutluluk vermiyorsun diye dua ettim yine kabul olmadı.Sanırım sesimi duyan kimse yok.

Sen bir ara sinirsiz yememismiydim

• Bur keresinde Kuran okumayı yeni öğrendiğim zamanlar Türkiye'nin maçı vardı kazansın diye Yasin Suresini okudum ama kaybettik :(
    Bir de umutlanmistim okursam kesin kazanırız diye düşünüyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Acılarım dinsin huzura varayım diye dua ettim olmadı.Öldür beni madem mutluluk vermiyorsun diye dua ettim yine kabul olmadı.Sanırım sesimi duyan kimse yok.

Dingonun ahırımı la burası sınırsız yiyip geri gel çık dışarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Ben hiç bir zaman sınırsız yemedim.

1 yıldır foruma girmiyordum.Bir iki güne tekrar gideceğim merak etmeyin.

• bunu ben de çok sorarım. hatta sana dua ettim diyenlere bana işlemiyor derim,bana dua et diyene de olduğunu görmedim ama ederim diyorum. tevekkül bile etkisiz bende. hele en son çok sağlam çalıştığım teze geçiş öncesi son geçemediğim derste ilk sınavdan batırınca artık dedim tescillendi. hani gereğini yapmayıp arsız çocuk gibi şu olsun,bu olsun desem anlarım hak etmediğimden. neyse zaten çıkar amaçlı dua etmekte garip gelir hep. artık başkaları için ediyorum, olmazsa da o düşünsün
  • Var. Örnek vereyim 5 sene onceki ygs istediğim netler tr 30+ mat 30+ fen 30+ sosyal 20+
    Ders olarak fen mat iyi olsada türkçem çok kötüydü ygs dısında 30+ net hiç yapmamıstım. Neyse ygsye girdim çok kötü geçti mat ve fenden 26 net civarı yaptım sosyal yetişmedi 10 soru faln çözdüm. Sonra türkçeyi kontrol etmedim moralim bozuldu.Ben tr 30 gelsin diye dua ediyordum. Sınav açıklandıgında 36 yapmısım ben bile inanamadım.
  • arada oluyor bu kadarına da şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Ben hiç bir zaman sınırsız yemedim.

1 yıldır foruma girmiyordum.Bir iki güne tekrar gideceğim merak etmeyin.

Anaa sen yaşıyor musun

Hoşgeldin ve güle güle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Müslümanken çok dua ederdim birçoğu olmadı

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    teist ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

teist ?

Şuan deistim

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    deist ile teist arasındaki fark tam olarak nedir?

• Temiz ve samimi bir yürekle gittiğiniz hiçbir kapıdan boş dönmezsiniz. Edeple gelen, lütufla karşılanır.

• Dua edip varlığı yada yokluğu belli olmayan bir şeyden yardım istemek yerine, o iş için hayatta hareket etmek daha mantıklı ve daha çok sonuç veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

deist ile teist arasındaki fark tam olarak nedir?

teizm , tanrıcılık : tanrının varlığına, insanlara din gönderdiğine inanan bir düşünce akımıdır. tüm varlıkların yaratıcısı olan bir tanrıya inanılır. tanrı

insanlar ve dünya işleri ile devamlı ilişkidedir. teist tanrıya , dine ve peygamberlere inanır.

deizm , yaradancılık : mantık ve doğa kaynaklı, dinleri reddeden tek tanrı inancıdır. dinler reddedildiği için peygamberler,kutsal kitaplar, sevap, günah, ibadet, dua, kader, ahiret, cennet, cehennem, vs. gibi kavramlar bu inanışta yoktur. deizm de sadece evrenin işleyişi için doğa kanunlarını koyan, insana ve doğaya karışmayan bir tanrıya inanılır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.