Şimdi Ara

Dualshock ışık anlamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ışıkların anlamı nedir? Nerden anlayacağım şarj olup olmadığını ve dolu olduğunu? Bazen hepsi yanıp sönüyor bazen 1 i yanıyor.

• Hepsi yanıp sönerken kol etkileşecek cihaz arıyor demektir. Tek bir tanesi sabit yanıyorsa yandığı numaradaki player için aktif halde demektir. (Örneğin 2 yanıyorsa oyunda player 2 kimse onun kullanımındadır.)

Dolup dolmadığını anlamak için PS tuşuna basılı tut. Yazar sol alt köşede. doluyor veya tamamen dolu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 8 Haziran 2013; 17:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hepsi yanıp sönerken kol etkileşecek cihaz arıyor demektir. Tek bir tanesi sabit yanıyorsa yandığı numaradaki player için aktif halde demektir. (Örneğin 2 yanıyorsa oyunda player 2 kimse onun kullanımındadır.)

Dolup dolmadığını anlamak için PS tuşuna basılı tut. Yazar sol alt köşede. doluyor veya tamamen dolu diye.

Teşekkürler peki şarja soktuğumuzda TV ye bakmadan dolu olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?
  • şarj kablosunu ps3 e taktıktan sonra , eğer 1. controller ışığı yanıp sönmüyor ise şarjı dolmuştur demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

şarj kablosunu ps3 e taktıktan sonra , eğer 1. controller ışığı yanıp sönmüyor ise şarjı dolmuştur demektir.

Evet öyleymiş ben de şimdi baktım.
  • Ayrıca mesela 4 ile 3 ikisi de yanıyorsa o kumanda 7. anlamına geliyor. İki rakamı topluyorsunuz. PS3, 7 tane ds3 ü aynı anda bağlamaya izin veriyor.
  • bakalım ps4 te nasıl olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela TV ye bağladım PS3 kapalı şuan tüm ışıları yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor?
  • Şansal A kullanıcısına yanıt
    Şarj oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Şarj oluyor.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal A

Mesela TV ye bağladım PS3 kapalı şuan tüm ışıları yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor?

PS3 kapalı iken kol şarj olmaz. PS tuşuna basınca eşleşecek cihaz bulamadığı için 4 ışık yanar, bir süre sonra söner.

Diğer sorularını arkadaşlar cevapladığı için yazmaya gerek duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal A

Mesela TV ye bağladım PS3 kapalı şuan tüm ışıları yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor?

PS3 kapalı iken kol şarj olmaz. PS tuşuna basınca eşleşecek cihaz bulamadığı için 4 ışık yanar, bir süre sonra söner.

Diğer sorularını arkadaşlar cevapladığı için yazmaya gerek duymuyorum.

selam renkli yazan esrarengiz adam,peki kolu laptop'a baglayınca şarj oluyor mu?
    not:konsolu 2 hafta önce aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

selam renkli yazan esrarengiz adam,peki kolu laptop'a baglayınca şarj oluyor mu?

Bence sen daha esrarengizsin Joe.
    />
    Hayırlı olsun.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayardan şarj oluyor Dualshock 3.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ayrıca mesela 4 ile 3 ikisi de yanıyorsa o kumanda 7. anlamına geliyor. İki rakamı topluyorsunuz. PS3, 7 tane ds3 ü aynı anda bağlamaya izin veriyor.

Hocam mesela aynı anda 2 den fazla kol ile oynanabilecek oyunlar var mı?

Yani 3-4 kişiyle oynanabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Bence sen daha esrarengizsin Joe.
    />
    Hayırlı olsun.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayardan şarj oluyor Dualshock 3.

Oluyor ama tavsiye etmem. Aleti en iyisi PS3'ten şarj etmek.
    Ben pc'den şarj edeyim dedim nedense kendini kaybetti, PS3 görmemeye başladı, bir anda yanıp sönmeye başladı.

O yüzden her zaman konsoldan şarj edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Oluyor ama tavsiye etmem. Aleti en iyisi PS3'ten şarj etmek.
    Ben pc'den şarj edeyim dedim nedense kendini kaybetti, PS3 görmemeye başladı, bir anda yanıp sönmeye başladı.

O yüzden her zaman konsoldan şarj edin.

Ben de tavsiye etmem Günay reis. En iyisi PS3'ten şarj almasıdır.
    Kanıtlanabilmiş genel bir zararı yok ama daha önce de senin sorununa benzer sıkıntıları yaşamış bir kaç kişiye denk geldim.
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    THE CAVE

Split screen olmadan oynayabilirsiniz.

3 kişi destekler.
  • 123 yanıp sönüyor ne anlama gelir
  • Abi ben bişi sorcam bende dualshock 3 var ama şarjı yok ve ps 3 de pc de yok sarj etmek için ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.