Şimdi Ara

Dualshock 4 Şarj olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadan reset tuşuna bastım.Sarı ışık yanıp anında sönüyor.Usb kablo takılıyken çalışıyor çeker çekmez kapanıyor ne yapabilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Kolunuz Şarj Olmuyorsa Ne Yapmalısınız?

PS4 oyun konsolunuz için kullandığınız DualShock 4 kolunuzun şarj olmaması, oyun deneyiminizi kesintiye uğratan sinir bozucu bir sorun olabilir. Neyse ki, bu sorunu gidermek için uygulayabileceğiniz birkaç basit adım vardır.

Adım 1: Farklı Bir Kablo veya Adaptör Kullanın

Bazen sorun, arızalı bir şarj kablosu veya adaptöründen kaynaklanabilir. Farklı bir kablo veya adaptör kullanarak kolunuzu şarj etmeyi deneyin.

Adım 2: USB Bağlantı Noktanızı Değiştirin

Kolunuzu şarj etmek için kullandığınız USB bağlantı noktası çalışmayabilir. Farklı bir USB bağlantı noktası deneyin ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Adım 3: Kolu Resetleyin

Kolunuzdaki küçük bir düğmeyi iterek kolu resetlemeyi deneyebilirsiniz. Bu düğme genellikle kolun arkasında bulunur ve küçük bir iğne veya kürdan kullanılarak basılabilir.

Adım 4: Kolun Pilini Kontrol Edin

Kolunuzun pili zayıf veya hasar görmüş olabilir. Pili çıkarın ve hasar olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse pili değiştirin.

Adım 5: Kolun Şarj Portunu Temizleyin

Kolun şarj portu toz veya kirle tıkanmış olabilir. Şarj portunu pamuklu bir çubukla nazikçe temizleyin.

Adım 6: PS4 Sistem Yazılımını Güncelleyin

PS4 sistem yazılımınızın güncel olmadığı durumlarda şarj sorunları yaşayabilirsiniz. Sistem yazılımınızı en son sürüme güncelleyin ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Hâlâ Çalışmıyor mu?

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, kolunuzda daha ciddi bir sorun olabilir. Profesyonel bir onarım servisine başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emir kullanıcısına yanıt
    kablosunu takıp şarj etmen lazım.

PS4'ü kapattıktan sonra şart etmeye çalışmıyorsundur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

kablosunu takıp şarj etmen lazım.

PS4'ü kapattıktan sonra şart etmeye çalışmıyorsundur umarım.

tabiki hayır.Açıkken fişe takıp şarj etmeye çalışıyorum.Çeker çekmez kapanıyor.Pc de de sarı ışık yanıyor bir süre sonra kapanıyor.Şarj olmamış.Ps4 ü sıfırlayacağım olmazsa yeni gamepad alma yolu gözüktü
  • arkadaşlar ben de şarj olmama problemi yaşıyorum, hem de iki kolda birden. önce uyumlu şarj soketiyle soketi değiştirdim olmadı, flex kabloyu değiştirdim olmadı, en son yeni batarya aldım, batarya yarı dolu geldi, kol gayet sağlıklı çalışıyor, ancak yine şarj olmuyor malesef, en son olarak pc ye bağladım, usb aygıtı tanınmıyor, cihaz arızalı gibi bir uyarı verdi, sorun nerde olabilir acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldcrash

arkadaşlar ben de şarj olmama problemi yaşıyorum, hem de iki kolda birden. önce uyumlu şarj soketiyle soketi değiştirdim olmadı, flex kabloyu değiştirdim olmadı, en son yeni batarya aldım, batarya yarı dolu geldi, kol gayet sağlıklı çalışıyor, ancak yine şarj olmuyor malesef, en son olarak pc ye bağladım, usb aygıtı tanınmıyor, cihaz arızalı gibi bir uyarı verdi, sorun nerde olabilir acaba??
    Kola reset attınızmı. Olmaz ise Başka bir ps4 ile şarj etmeyi deneyiniz.
  • Her micro usb uyumlu olmayabiliyor. Bazı kablolar sadece şarj ediyor ama ps'e bağlantı kuramıyor. Bazıları şarj etmiyor, sadece os'e bağlantı kuruyor.

Orjinal kablosu yada aynı ayarda bir kablo ile denemenizi önetirim. Tabi batarya ömrününde önemi var. Farklı ps4 kolu ile kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    reset attım evet, orjinal bir kablo arıyorum şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldcrash

reset attım evet, orjinal bir kablo arıyorum şimdi
    Merhaba hocam PS4 kolları ne yaptınız bende de aynı sorun var şarj oluyor gözüküyor ama şarj olmuyor. mikro USB kısmını değiştirdim bataryayı değiştirdim Siz bir çözüm buldunuz mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky83 S kullanıcısına yanıt
    yenisini aldım hocam, oburler aynen duruyor. ana kart kaldı bi değiştirmedik, daha da uğraşmadım
  • Çakma usb kablolar ile,hem oynarken hemde şarj halindeyken asla oynamayın.board çöp olut kolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 17 Mayıs 2020; 13:10:38 >
  • Ben powerbank de şarjda unuttum
    Ertesi gün cihaz aşırı ısınıyordu ve şarj olmuyordu

Tamir ettirdim sanayi mh feza da şuan sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sky83

Merhaba hocam PS4 kolları ne yaptınız bende de aynı sorun var şarj oluyor gözüküyor ama şarj olmuyor. mikro USB kısmını değiştirdim bataryayı değiştirdim Siz bir çözüm buldunuz mu

Alıntıları Göster
    dualshockun bataryasınımı değiştirdiniz oluyor mu öyle? kaç para ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.