Şimdi Ara

Dualshock 3 PC ye Bağlama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dualshock 3 pcye bağlanıyormuş bunun hakkında sormak istediğim oyunlarda kopma falan oluyormu performansı nasıl ?
    tuşları tanıyormu kısaca performansından bahsedermisiniz
    ben normalde logitech f710 alıcaktım almışken ps3 te kullanmak istiyorum ikiside ayrı gamepad almak istemiyorum f710 ps3 te çalışıyormuş ama
    bazı oyunlar hareket sensörlüymüş sorun olurmuş yani almışken hem pcde hemde ps3 te rahat bir şekilde kullanmak istiyorum
    hareket sensörü sorun olmucaksa direk f710 alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 2 Şubat 2011; 23:02:42 >

• Sakın bağlama derim,ben bağlamıştım pc'ye Devil May Cry 3 için.
    Bir süre sonra tekrar ps3'e taktım tuşlarda gecikmeler oluyodu,sonra değiştirmek zorunda kaldım ds 3'ü.
  • teşekkür ederim benim kafam hep f710 gidiyor ama hareket sensörlü bir oyun multiplayer oynarken sorun falan olur kafama o takıldı
  • mavi ekran hatası çok yaşadım ds3 pc de kullanmaya çalıştığımda. yararından çok zararı oldu.
  • bu logitech f710 hangi oyunlarda sorun yapar
  • başka yorum yapabilcek arkadaş varmı özellikle logitech f710 kafama çok takıldı
  • Walla hem ps3 te hem pc de kullanıyorum çok uzun süredir ve ne ds3 ten kaynaklanan nede pc de mavi ekran hatası veren hatalarla karşılaşmadım.
    Biraz karışık bir işlem ds3 ü pc ye tanıtmak ama doğru driverları yükleyip doğru şekilde ayarlamaları yaparsan sorunsuz kullanırsın en önemli nokta bluetooth un (notebook yada usb bt) 2.0+EDR veya 2.1+EDR destekli olmasıdır bu protokolleri desteklemiyorsa bazı sorunlarla karşılaşabiliyorsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • masaüstü için tavsiye edebilceğiniz bluetooht varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dLife

masaüstü için tavsiye edebilceğiniz bluetooht varmı

Ben resimdeki ürünü kullanıyorum (logitech LBT-UA400C1LBT) desktop pc de ve mükemmel uyumluluk sunuyor ama TR de bulunması epey zor.
    Notebooktada cihazın kendi bluetooth modülünü kullanıyorum.

Sende verdiğim linkteki ürünü alabilirsin 2.0+EDR desteği var...

http://www.hepsiburada.com/Liste/neotech-edr-bluetooth-usb-dongle-vista-uyumlu/ProductDetails.aspx?productId=bd700978&categoryId=319

• teşekkürler tuşları otomatik tanıyormu peki
  • quote:

teşekkürler tuşları otomatik tanıyormu peki

Tabiki

Ama gerekli programı ve programın içinden çıkan driverı pc ye install etmen gerekiyor sonrasında zaten programın içinde bulunan joystick profillerinden seçerek işlemi tamamlıyorsun yada kendin custom profil oluşturuyorsun ama ds3 le en iyi uyumluluk sağlayan jostick profili xbox360 joystiğinin profilidir.

Gereken programı araştırıp bulabilirsin...
  • çok soru sordum ama bu son :) pc ye tanıtmak için ps3 te tanıttığımız gibi usb yi bağlıcakmıyız gamepad te ? ve o usb sayesinde oluyormu şarj pcde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 4 Şubat 2011; 1:12:31 >
  • quote:

çok soru sordum ama bu son :) pc ye tanıtmak için ps3 te tanıttığımız gibi usb yi bağlıcakmıyız gamepad te ? ve o usb sayesinde oluyormu şarj pcde

Pcyede ds3 ü tanıtmak için usb kabloyu takacaksın aynı şekilde pcden şarjda olabiliyor...
  • Kusura bakmayın konu baya eski ama

aynı anda iki dualshock3 ü kablosuz olarak pcye bağlama imkanımız var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.