Şimdi Ara

DUAL CORE SİSTEM+X 540+YAZICI+MODEM+MONİTÖR+MOD ÜRÜNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA MASAÜSTÜ SİSTEMİMİ ACİLEN ELDEN ÇIKARMAK DURUMUNDAYIM SEBEBİ LAPTOP ALMAK İSTEMEMDİR
    SİSTEM STABİL VE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR VE MÜKEMMEL BİR SİSTEMDİR FORUMDAN EVİMİ ZİYARET EDEN BİRKAÇ ARKADAŞIM İSTENİLDİĞİNDE SİSTEM HAKKINDA REFERANS OLABİLİR YADA SİSTEM YERİNDE YANİ EVİMDE GÖRÜLÜP DENENEBİLİR YANINDA BİRÇOK EXTRASI VARDIR EXTRA DERKEN KASTIM X540 SES SİSTEMİM BİRKAÇ ADET FAN VE TAMAMEN ŞEFFAF OLAN LEDLİ FANI ÜZERİNDE OLAN YAN KAPAĞIDIR
    ZATEN İLANDADA BELİRTİLMİŞTİR
    TAKAS YOKTUR TAKAS YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
    AYRICA PARÇALARI TEK TEK SATMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM
    SİSTEME AİT ELİMDEKİ MEVCUT FATURALAR VE KUTULARIYLA TESLİM EDİLECEKTİR

CPU Türü---------------DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz ----------------TIKLA

Anakart----------------Asus P5LD2 SE --------------------------------------------TIKLA

Kasa-------------------COOLER MASTER Centurion CAC-T05 390W ---------------TIKLA

Ram--------------------2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) KINGSTON------------TIKLA

Kablosuz---------------A4-TECH RK-870D X SLIM KLAVYE + OPTİK MOUSE--------TIKLA

Ekran Kartı-------------NVIDIA NGeForce 8500 GT (512 MB)----------------------TIKLA

Ses Kartı---------------Creative SB Live! 24-bit (SB0410) 7.1--------------------TIKLA

HDD--------------------SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)---------TIKLA

DVD Rom---------------LG DVD SUPER MULTİ RW 2 ADET--------------------------TIKLA

Ses Sistemi-------------Logitech X 540 5+1---------------------------------------TIKLA

Modem-----------------ORIGO DSR TI 01------------------------------------------TIKLA

Fan Kontrol-------------NZXT SENTRY 1 -------------------------------------------TIKLA

Kasa İçi UV ışık---------UV 5 adet Revoltec-Akasa----------------------------------------TIKLA

Bellek Soğutucu--------Thermaltake Cyclo----------------------------------------TIKLA

UV Mavi ip--------------Sese Duyarlı İp NEON 1 ADET------------------------------TIKLA

Kablo 1-----------------UV sata kablo----------------------------------------------TIKLA

Kablo 2-----------------UV ide kablo-----------------------------------------------TIKLA

YEŞİL İP NEON 1 ADET

Monitör---------------LG Flatron 710S [17" CRT] STUDIOWORKS MONİTÖR GRİ RENKTEDİR

Yazıcı------EPSON Stylus C46 Series( 3-4 ADET RENKLİ-SİYAH KARTUŞU MEVCUTTUR AMBALAJINDADIR HEDİYEDİR)
    BİR KAÇTANE 8CM-12CM BOYLARINDA TT FAN ŞEFFAF FAN V.S
    KASA İÇİ PROFESYONEL TARZDA BOYALIDIR (fıstık yeşil)
    ELİMDE 1 ADET DE TAMAMEN ŞEFFAF YAN KAPAK VARDIR KAPAKTA ŞEFFAF LEDLİ FAN VARDIR KAPAK HEDİYEDİR
    sisteme istediğim fiyat 930 ytl dir makul bir pazarlık payı vardır ama lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım
    sağlıcakla kalın

resimler temsilidir.....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 13 Nisan 2008; 18:38:35 >

• pm
  • Coskun Abının sıstemını Ben Gordum Gercekten Harıka Bır Sıstem Alacak Arkadasa Sımdıden Hayırlı Olsun

•  DUAL CORE SİSTEM+X 540+YAZICI+MODEM+MONİTÖR+MOD ÜRÜNLERİ

Arkdaslar Resımler Temsılı Resımlerdır. Alacagınız Uruner Hakkında Bılgı Sahıbı Olabılmenız Acısından Tarafımndan Eklenmıstır Sıstem Coşkun Abıme Aıttır.

• BARBAROS BU YAPTIĞINA NE DENİRKİ BİLMİYORUM
    BUNU BU FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA ÖRNEK OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM
    TEK KELİME SEN GERÇEKTEN HARİKASIN
    BU SİSTEM SATILIR SATILMAZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
    BU İLAN BAŞKASININ OLABİLİR BENİM OLABİLİR O DA ÖNEMLİ DEĞİL

AMA ÖNEMLİ OLAN BİR ŞEY VARKİ ŞU YAPTIĞINDIR
    KEŞKE HERKES SENİN GİBİ ARKADAŞLARINA YANİ SAHSEN TANIDIĞI YADA FORUMDAN OLAN ARKADAŞLARINA BÖYLE YARDIM ETSE KEŞKE ETSE DE
    SATIŞ İLANLARINA GEREKSİZ YORUMLAR YAPAN YADA BENZER TAVIRLARDA BULUNANLAR BUNDAN BİR PAY ALSA KEŞKE BARBAROSUM KEŞKE
    TÜM FORUM SAKİNLERİNE SAYGILARIMLA.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 11 Nisan 2008; 23:17:10 >
  • AYRICA PM LER CEVAPLANDI
    SATIŞA DEVAM
    TAKAS YOKTUR ARKADAŞLAR TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM VE PARÇALARI TEK TEK SATMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM
    BİLGİNİZE
  • Bilgisayarın birebir resmi olsaydı keşke...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE MAnN

Bilgisayarın birebir resmi olsaydı keşke...

onuda yaparız ınsallah tahmını olarak bu guzel parcaların bır arada oldugu harıka bır sıstem dusunun tamamen gorsellıgı performanstan odun vermeden sunan bır sıstem

Coskun abı ne demek yardımım dokundu ıse ne mutlu bana umarım ıstedıgın gıbı olurda laptopuna kavusursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 12 Nisan 2008; 19:03:38 >
  • arkadaşlar bana gore sisteme istenen para çok tuzlu pahalı dünkü yorumlarımın hepsi silinmiş (nedeni siz bulun)hiç bi hakeret ve aşağlıyıcı yorum yoktu Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ibaresi koyulmasın ozaman yonetim tarafından sıfır kalite bakımındanda bundan daha iyi sistemi 20 lcd lik monutorle 1000ytl -1200ytl komle sistem toplarsınınz crt lik 1.8 lik bir sisteme değmez...
  • hala devam ediyorsun PES VALLAHİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.