Şimdi Ara

Dste olmasını, istediğiniz oyunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruyu şöyle genişleteyim. Ds in teknik kapasitesi malum. Bu kapasitenin altından kalkabileceği ve Ds platformuna artı değer katabileceğini düşündüğünüz oyunları yazın.

Aklıma ilk gelen iki oyun için bile birçok ds satılacağına eminim.

1-Diablo.

Touch screenin avantajlarını düşünürsek bağımlılık yaratan bu oyun DS te olsa süper olurdu. İlk çıkan oyunun pentium 60 ta bile çalıştığı düşünülürse çalışmaması gibi bişey teknik olarak zor bence. yüzük,zırh,silah hastalığı derken saatleri harcarız bu oyunla tekrar. Gerçi paraya para demiyen blizzardin buna yanaşacağını zannetmiyorum

2-SWOS

Sensible world of soccer i amigadaki tarzıyla güncel bir veritabanıyla ds te oynamak ta bence müthiş olurdu. Fifa, pes vs. oyunları saçma sapan şekilde bu alete taşıyacaklarına efsaneyi bu platformda diriltebilirler bence. Kaldıkı sensible soccerin snes versiyonu ve codemasters in ds platformuna yaptırdığı oyunlar var. Yapılmasını ihtimal dahilinde görüyorum.

Aklıma gelen iki oyun şimdilik bu.

Fantastik bir konu oldu belki biraz ama herkes bazı oyunları ds inde görmek ister ;)

• road rash böyle zevkli bir oyun ds e yakışırdı

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Diablo süper olur...

eski nickim gizemcahit
  • Aklımda DS lite almak var ama alınca sıkılıp bir köşeye atarım diye korkuyorum. Hem Ps3'üm hem de Xbox360'ım var, yanına DS alsam nasıl olur. Brain Training oyunu çok ilgimi çekiyor ayrıca RPG oyunları çok hoş gözüküyor, alsam pişman olur muyum?
  • ps3 ve xbox360 var fakat wii n yok.Hıım kabaca şöyle bi bakınca ne yazıkki ds seni tatmin etmez.Bi hevesle alırsın ama kenara koyarsın.Belki o dediği noyunlar sana güzel gelebilir(ki güzeller bana göre :) ) ama dikkat et bence bunlar senin içnin heves sonradan pişman olma bol bol youtubede vidolarını izle ds oyunlarının öle karar ver.
  • dostum wiiyi almadığına göçre büyük bi ihtimalle beğenmiyosundur zaten wiiyi beğenmediysende dside büyük bi ihtimalle beğenmezsin el konsolu olarak bende şimdiye kadar yapılmış en iyi makina ama sendeki makinalar hep grafik üstüne kurulu cihazlar dsde grafik arka planda olduğu için seni tatmin etmeyebilir.ama sadece zelda için bilede alınabilir onuda söyleyeyim

eski nickim gizemcahit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wii almamamın nedeni grafiği kötü olması değil. Beğendiğim bir konsol ama şu an biraz pahalı, o kadar param yok, seneye almayı düşünüyorum. DS alma niyetim var ama sene sonunu bekleyecem herhalde. 150$'a Zelda temalı özel versiyon çıkacakmış iki oyun hediyeli, yıl sonu arkadaşım Almanya'dan gelecek belki ona getirtirim.

Dste olmasını, istediğiniz oyunlar?
  • dostum neresi pahalı ya sıfırını 340liraya verrim ntsc-u versiyon :D
    ama bu arada grafik senin için gerçektende önemli değilse asıl amacın eğlence olduğunu düşünenlerdensen kesinlikle ds aldığın için pişman olmazsın

eski nickim gizemcahit
  • Baldurs Gate
    Fallout
    Icewind dale

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Evet... Baldur's Gate
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • tabii ki gta
    vice city grafikleriyle süper olurdu.

Bi de Bioshock
  • God Of War,Ico,Black çıksa iyi olurdu.Koray.83 arkadaşımıza bir sesleniş de bulunursam Zelda Phantom Hourglass'ı yeni bitirdim mükemmel bir oyundu şu anda bir boşlukta gibiyim Ds'te hangi oyunu açsam onun zevkini vermiyor.Ama şu aralar Dementium The Ward ve Hotel Dusk kasıyorum ikiside beni 3 hafta götürecek oyunlar zaten sınav haftası hangi arada oynayacaz dimi .

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • bence paper mario,god of war ve tabiki devil my cry olmalı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.