Şimdi Ara

Dste olmasını, istediğiniz oyunlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Dementium The Ward'ın konusu nedir?

Açıkçası Chapter 5'teyim oyun hikaye başlangıcı bakımından ''0'' fakat,diğer bütün yönleri iyi sonradan da çıkabilir hikayenin kokusu biraz daha kasmayalıyım kendimi, bunaltı veriyor bana böyle oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 7 Kasım 2007; 18:07:43 >
  • herkese begendigi bilgisayar oyunlarini yaziyor da ds bildiginiz gibi oyle psp gibi guclu bir alet degil(kotu birsey olarak soylemiyorum) daha cok eski nes snes oyunlarina bakmak lazim oyun ararken, ve ps1 rpglerine.
  • haklısınız ama yapılsa iyi olurdu dokunmatik oynanabilecek olarak hmm

mesela psp için lokopoko mu öyle bi oyun var böyle sümük gibi canavarları zıplatıyosun falan onun ds için olanı güzel olurdu.onun haricinde gta serileri veya (biraz salladım ama:D:

half lifeın 3 boyutlusu tipler gerçek adamlardan alınma sese göre hareket ediyo küfret diyosun küfrediyo adamın kafasına vur diyosun vuruyo dokunmatik olarakda adam görev bitirdikten sonra kafasını okşayıp mamasını verirsin sonra dokunmatik ekran için silahların içine mermi sürükleyip tetiği çekme flan olabilirdi ama çok istese bi 100 yıl sonra falan belki yapabilirler

• ne yaptin yahu??

loco-roco cok guzel oyundu olabilir ama dokunmatik ekran pek bir ise yaramamis olur.

Internet uzerinden oynanan tahmin etme oyunlari olabilir, pictionary gibi
  • pictionary wi-fi'de süper olur , yalnız single modu olmaz gibi..
  • evet single olmaz o yuzden icinde birkac o tur oyun bulunan baket konulabilir, amiral batti, mastermind, scrabble, connect 4, dama, satranc, ve go . Cok guzel olurdu. Ah buldum, rogue squadron lazim her nintendo konsolunda olmus olur boylece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 8 Kasım 2007; 5:56:07 >
  • football manager olsa herhalde makinayı birakmazdım
    bi de gun die bi oyun vardı o da güzel olurdu

Arcanum*****

Özellikle arcanum olsa yemekten kesilir bunu oynardım. Pc'de daha güzel oyunlar olunca insan oynamıyor ama konsolda tadı başka olur.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • hmm arcanum da cozunurluk yetmez ki ekran da cok az yer gozukur, yani belki arcanumu nintendolasmis surumu olabilir :D
  • Colin mcrae rally güzel olurdu. Ngage de oynuyordum ve bayaa iiydi. Ds e çok daha iyisi gelebilir.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.