Şimdi Ara

dsmart, superonline, biri hangi dsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. 2005ten beridir ta 128kbitten beridir ttnetliyim. nice kampanylar oldu değiştirmedim. biraz tutucuyumdur. ama ttnet illallah dedirtti. en çok beni ilgisizlikleri deli ediyor. santralle aramda 25 m var ama pingim 200lerde geziyor arıyorum 3-4 gün 40-70 arası sonra yine aynı. hız desen öyle keza (evimizin hattı 4 sene önce yernilendi) arıza kaydı açıyorum 15 gün hergün arıyorum gelen yok ama bana ulaşmadan evde olmadığım da geliyor.

ilk olarak dsl dışında bir hizmete erişebi,lme şansım yok.

dmart, biri yada superonline a geçecem. bunlardan hangisini önerirsiniz? hizmetleri nasıldır?

dsmartın kampanyası iyi gibi ama bunlara 24 ay taahhüd olacağından emin olmak istiyorum.

• arkadaşım o yazdığın ıss ler hepsi ttnetin altyapısını kullanıyor..yani fark eden bişe olmayacak..hattaa ttnetten çok çok daha alakasız-ilgisiz ve bilgisiz bir müşteri hizmetleri topluluğu ile uğraşacan..

maalesef ttnete devam etmelisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

arkadaşım o yazdığın ıss ler hepsi ttnetin altyapısını kullanıyor..yani fark eden bişe olmayacak..hattaa ttnetten çok çok daha alakasız-ilgisiz ve bilgisiz bir müşteri hizmetleri topluluğu ile uğraşacan..

maalesef ttnete devam etmelisin..

aynı altyapı olduğunu biliyoryum. fakat çopk ilgisizler. pinglerim yüksek arıyuorum yada sosyal medya ile ulaşıyorum 1-2 gün gerçekten iyi sonbra yerlerde sürünüyor. port değiştirttim (en azından öyle dediler) hep aynı. geçici birşekilde çözülüyor ama yine aynı. santralle aramda 25m var diyer belirttikçe hız düşüklüğünüz santrale olan uzaklığınızdır deyip duruyorlar

kablo netten çok memnundum. senelerce kullandım okuldayken, hatta ablamda evinde kullanıyor oldukça sorunsuz ama şu mecburiyet yok mu

• Dsmart i tavsiye etmem. Ben gectm ttnette herhangi bir sorun yoktu Dsmartta hız 4 mbitn üstüne çıkmıyor. Neymiş hattımda problem varmis ttnette oyle birsey yoktu ve aynı kablolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart la ttnet i denedim. TTnet kötünün iyisi. Yoksa türkiyedeki hiç bir iss den bir bok olmaz. Maalesef acı ama gerçek. Tek derdi para olan insanlardan hizmet bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.