Şimdi Ara

DSmart Kanal Bilgileri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.. Ayın 15 inde ttnet denen sömürgeci zihniyete olan taahhütümün bitmesi üzerine dsmart full paket hd + 8 mbps'e kadar limitsiz internete geçtim smile adsl adı altında. Gayet de memnunum. Özellikle - ilk ay sebebiyle de olabilir :) - 50 gb'a kadar olan adil kullanım olayını 110 gb'a kadar gelmeme rağmen henüz uygulamadılar. Üstelik smile ile altyapısı aynı ttnetin. Fazla uzatmayacağım :) İnternetten zaten memnunum fakat bu DSmartta bazı kanalların kanal bilgileri gelmiyor. Program saatleri falan bilgi yok diyor. Buna bir çözüm bulabilen var mı ?

• normal uydu ile turksatta info alamadıgın kanalları dsmartada alamazsin belki.. sonucta dsmart tursttan yayın yapiyor aynı frekansları kanalları ekrana getiriyorun infosu olan kanal var olmayan kanal var? pek işin ustasi değil ama bu sebepten olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

normal uydu ile turksatta info alamadıgın kanalları dsmartada alamazsin belki.. sonucta dsmart tursttan yayın yapiyor aynı frekansları kanalları ekrana getiriyorun infosu olan kanal var olmayan kanal var? pek işin ustasi değil ama bu sebepten olabilir..

öyle bir şey olursa bunun adı dijital platform olmaz tembel platform olur :) D-Smart'In görevi, info bilgisi olan/olmayan ayırt etmeksiniz her kanalın infosunu tek tek yazmak değil mi? Bence evet...bu onların görevi...hangi filmin yönetmeni kim, kimle kim maç yapıyo, belgeselin adı ne, yayının adı ne bunların bilgisini girmek ve müşteriye ulaştırmak d-smartın görevlerinden sadece biridir diye düşünüyorum...

sonuçta d-smart dediğimiz platform sizin/bizim evin salonu kadar bir alana kurulmuş yanyana 20-30 pcden oluşan bir sistem..pclerin içinde havuz var ve playlist şeklinde filmler/belgeseller/yayınlar akıyor... onlar akarken, neyin aktığı, neyin yayınlandığı bilgisini girmekte İNSANA, yani dsmart çalışanına düşmüyor mu? d-smart'I bizzat yerinde gördüğüm için söylüyorum bunu..

• ben arada bir karşılaşıyorum. cihazı açıp kapatınca düzeliyor.

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

normal uydu ile turksatta info alamadıgın kanalları dsmartada alamazsin belki.. sonucta dsmart tursttan yayın yapiyor aynı frekansları kanalları ekrana getiriyorun infosu olan kanal var olmayan kanal var? pek işin ustasi değil ama bu sebepten olabilir..

öyle bir şey olursa bunun adı dijital platform olmaz tembel platform olur :) D-Smart'In görevi, info bilgisi olan/olmayan ayırt etmeksiniz her kanalın infosunu tek tek yazmak değil mi? Bence evet...bu onların görevi...hangi filmin yönetmeni kim, kimle kim maç yapıyo, belgeselin adı ne, yayının adı ne bunların bilgisini girmek ve müşteriye ulaştırmak d-smartın görevlerinden sadece biridir diye düşünüyorum...

sonuçta d-smart dediğimiz platform sizin/bizim evin salonu kadar bir alana kurulmuş yanyana 20-30 pcden oluşan bir sistem..pclerin içinde havuz var ve playlist şeklinde filmler/belgeseller/yayınlar akıyor... onlar akarken, neyin aktığı, neyin yayınlandığı bilgisini girmekte İNSANA, yani dsmart çalışanına düşmüyor mu? d-smart'I bizzat yerinde gördüğüm için söylüyorum bunu..

ben dsmart kullanıcı değilim ama bu yazdıklarınız zaten türksatın dsmart frekanslarında yer alan kanallar için info bilgisi mutlaka vardir, diger kanallar yanı dsmartın frekans bilgisi disinda olanlar yanı sizin deyiminizle havuz dısında olanlar bagımsız kanallar bunları sadece yukarıdan ne bilgi geliyorsa dsmart cihazı o bilgiyi senin tv ye aktarmakla sorumlu (mudahale etmeden edemeden) diye dusunuyorum.. dogrumu yapiyorlar peki tabiiki hayir dediğiniz gibi a dan z ye platformlarda tüm kanallar infolu olmalı henuz oyle birsey yok nezaman olur supheli :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.