Şimdi Ara

EN İYİ İPTV SAĞLAYICI HANGİSİ ACABA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
729
Cevap
43
Favori
113.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...17...37
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar bir arkadaşımdan gördüm iptv kullanıyor ama dolu dolu bir iptv aldığı adama bir türlü ulaşamıyoruz babası almış arkadaşımın

İçersinde ki diziler filmler vs sürekli güncelleniyor hangi sağlayıcı bualamadık kanallar cideen çok falza en iyisi hangisidir en dolusu hangisidir yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• Yaklaşık 1 senedir hem tv, hem android telefon, hem de pc'de mpremium kullanıyorum. Dg premium kanalları canlı yayına göre maksimum 3-4 saniye gecikmeli olabiliyor. Memnunum, telegramdan alıyorum (rinastv diye aratırsınız). 2 hesap aldım biri tv için 4k'lı paket diğeri normal full hd paketti. 1 senede taş çatlasa 1-2 kere sorun olmuştur o da kısa süreli.

Burda bazılarının önerisi ile RinasTvden mpremium panel aldım derbi için test istedim vermediler ben de risk alıp 1 aylık alayım dedim. Derbi maçında bir kez bile takılmadı hayatımda ilk kez bir derbiyi sorunsuz izledim. Maçkolikten 4 saniye geriden geliyordu kıyas değildir belki ama tavsiye eden arkadaşlara teşekkür etmek için yazmak istedim. Umarım hep böyle gider gitmezse yorumu güncellerim
    30 Küsür yaşındayım ve sizlere 6 senelik iptv tecrübelerimi aktarmak istiyorum aklımda kalanlarıyla..
    Çoğu kişi gibi bende Google'dan bulduklarımla (guek,germany vs) ile başladım fakat ne yazık ki hepsi hüsran oldu. 1 sene sonra ekşisözlükte ofsayt yok diye bir telegram grubunu gördüm oraya katıldım. Panel yayıncıları vardı güven veriyordu oradan ucuz diye shark panel üyeliği aldım.(Ekoltv satıyordu) Bu arada Vestel smart TV ile başladım ama sonrasında mecbur android box aldım.
    Neyse konu dağılmasın Shark, Film dizi ekleme konusunda gayet iyiydi fakat maç yayınlarında ara ara problemler yaşadım ve gecikme süresi oldukça fazlaydı Raw yazıyordu yayınlarda ama değildi 45 saniye gecikme vardı.

Sonra evrenbox grubuna dahil oldum oradaki Murat bey sayesinde 5G ile tanıştım o zamanlar o satıyordu sahibi oydu. Gecikmesiz yayınları oldukça dikkattimi çekti Plus üyelik aldım 2 sene kullandım Avrupa maçları exxende olduğunda sorunlar başladı. Normal lig maçlarında da sorun yaşamaya başladım o dönem teknikler ile görüştüm çözüm bulamadılar benim gibi çok kişi vardı hatta maç sırasında sorun yaşayanlar için ayrı grup kurdular ne yazık ki faydası olmamıştı daha önceden sorunsuz 4K izliyordum oradan ama HD yayınlarda bile donmalar başladı teknikte çözüm bulamadı sorun benden de değildi mecbur yollarımız ayrılmak zorunda kaldı (şunu da söyleyeyim gruptaki üyelere köle gibi davranılıyordu o dönem eleştiri yapanı direkt şutluyorlardı üyelik kapatıyorlardı bazılarına iade geçiyorlardı.)

Daha sonrasında ufak bir titan deneyimim oldu.(Deal adlı kişiden almıştım sanırım) şuan belki iyidir ama denediğim dönem maçlarda büyük sorunlar yaşandı 5gden aldığım verimi hiçbir şekilde alamadım. Aynı filmden panelde çok sayıda bulunuyor bu 5gde de böyleydi içerik sayısını arttırmak için sanırım.

Daha sonrasında yeni bir satıcı gördüm grupta Rinastv adında mpremium satıyordu yeni olduğu için başta güvenmedim sattığı paneli Google'dan araştırdım yorum var mı diye daha önceleri mgold olarak geçiyormuş panel sahibine kadar buldum ilk feed bunlardan çıkmış zamanında her neyse 1.5 sene öncede Rinastv'den mpremium almıştım oldum şuana kadar memnunum çünkü 5G'nin ilk döneminde aldığım kaliteyi burda buldum. Yayın gecikme süresi 3-4 saniye geliyor lig maçlarında. Güncel içerikler hemen ekleniyor. Geçmişe dönük film arşivi bence az sadece güncelliğe önem veriliyor. 5G gibi çok çalışanı olsa bence daha iyisini yaparlar. Ama dediğim gibi yayın konusunda şu an bana göre en iyisi umarım uzun süre buradan devam ederiz.

İyi forumlar arkadaşlar
    Vallaha çoğu kişinin telefonunda maçkolik yüklü maçkolik ten bildirim gelmeden golü izlemek isteyen ya 5g alacak yada mperemium
    Bu öyle karalama ile olacak iş değil 5g yi aldın bir nedenden dolayı beğenmedin veya açamadın insan gibi yaz ben izleyemedim diye adam zaten kullandığın süreyi düşüp iade ediyor misal Titan panel dolandırıcı değil misal vera timsah panel dolandırıcı değil
    Atıyorum Spectre panel dolandırıcı değil guek İPTV adıyla fulya altan diye biri satış yapıyor oda dolandırıcı değil mesela ticari panel dolandırıcı değil
    Şu bir gerçek en gecikmesiz yayını 5g ve mperemium veriyor 5g nin fiyatı yüksek ama vod fazla
    Mperemium da vod az ama güncel olan herşey var fiyatı düşük
    Kimse referans olmak istemez hocam tanımadığı insana,bazı iptvler vardır arkadaşını getir 1 ay hediye üyelik verelim falan derler düşün bunlarda öyle birşey yok yani ayrıca bunlarda android TV veya android box yada Apple TV tarzı cihazlara satış yapıyorlar artık,yani LG smart TV Samsung smart TV uygulamalarına satış yapmıyorlar
    Herhangi bir internet siteleri yok olanlarda sahte haberiniz olsun
    Size tavsiyem mpremium iptv, rex panel,ticari panel bunlara bakın
    Mpremiumun maç performansı ile 5g nin performansı aynı gecikme konusunda

%100 katılıyorum. 5g eskiden iyiydi Murat varken. Şimdi çoluk çocuk yönetiyor koca sistemi ve ne zaman bir dediğinize gıcık olup yayınınızı kapatacakları belli olmuyor. Büyük maçlarda falan zaten patlıyor, O zamanda verdiğin kazık paranın bi anlamı kalmıyor.

5g pişmanlıktır, direk uzak durun. Çoluk çocuğun gönlünü hoş edecem diye uğraşır durursunuz sonra,ergen tribi çekersiniz durduk yere :D

arkadaşlar gözünüzü seveyim şu konuyu sohbet yerine ve reklam yerine çevirmeyin. insanlar sizin yüzünüzden aradıklarını bulamıyor. davut kardeşim Forum sana aitmiş gibi sabah akşam şu konuya yorum yapıp sürekli bir şey eleştirmekten veya bir şey övmekten veya biriyle tartışmaktan vazgeç Allah aşkına ya. başka işin mi yok anlamıyorum veya sen bir şey satıyorsan söyle. her iki mesajdan biri sana ait. Bırak tavsiyelere bakalım. illa şikayet mi etmek lazım burda laf dalaşına girenleri anlamıyorum. Sırf tavsiyelere bakmak için girdim şuraya davutun mesajlara kadar her şey güzeldi sonrası full tartışma.

Kısa bir döneme kadar piyasada kaynak yayın veren birisi olarak — ki artık “birisi olarak” söyleyeyim — Davut6767, Echonight83 bu kadar detaya girmeleri demek, IPTV sektöründe aktif rol alıyorlar demektir.

Neremden mi uyduruyorum bunu? Kimse tutup “Yok, abi, bu kimmiş, paneli kimmiş, kim yayın verenmiş, kim bayisiymiş anlayamazsınız kardeşim” diyemez. Yıllardır verdiğim kaynak yayınları “ben basıyorum” diye satanlar oldu. Bugün A markasıyla, yarın B markasıyla satış yapıyorlar. Ayrıca yok “ana paneldeki yayın ne ise bayideki de aynıdır” arkadaşım. Server’ın sahibi buna pembe, ona sarı yapmaz çünkü adam bayisidir. Bayi satarsa server sahibi kazanır. Kendini ve bayiyi neden sabote etsin?

Kısacası, başı boksa sonu da boktur. Yani bayi sorunluysa ana panelde de sorunludur.

Ha, bir de gelelim böyle milleti yedikleri bir satış trajedisi, osuruktan yalanları PANEL PANEL!

Kardeşim, kullanılan hepi topu panel dediğiniz, bildiğiniz XUI, Xtream Codes, 1Stream dediğiniz web panelleri. Bu paneller, yıllardır Xtream Codes denilen bu web script sahibinin Interpol baskını ile kapandı ve o sırada versiyon 1’den 2’ye geçerken 1’in dosyaları içeriden sızdırıldı. Xtream Codes tarafından o sırada hatta 2 geliyordu ki ekran görüntüleri ve betaları verilmişti, “geliyoruz” diyerekten onu da verdiler.

Bulgaristan’daki elemanlar el altında sızdırdı ki, inat olsun birileri bu işi yapsın da “Bak, biz değiliz işin sorumlusu, biz yapmıyoruz” demek için. Çünkü o sırada salaklar, o ana kadar verdikleri lisanslı satışta admin panellerini kendi server’ları üzerinde yürütüyorlardı. Yani kısacası siz dosyalarla kendi server’ınıza base yapıyı, core motor dosyalarını kurarken direkt bu adamlar xtream-codes.com üzerinde, işte 8sd7f6sd78f6.xtream-codes.com gibi bir panel adresi create ediyordu sana. Sen de gidip oradan bağlanıp kendi server’ındaki sistemi manage edip yönetiyordun.

Zaten Europol ve Interpol da buna dayanarak “Kardeşim, sende ise admin, sensin bu işte naneyi yiyen” diye geçtiğinde, bunlar da o paneli piyasaya sızdırdılar ki “Biz olsak nasıl yürüteceğiz? Hepimiz takipteyiz” muhabbeti yaptılar. Bir de yasalar inat olsun diye.

Neyse vesselam, o zamandan bu zamana bu Xtream Codes’u XUI diye bir Arap eleman ele aldı, geliştirdi, kodları tazeledi, decode etti, geliştirdi. Başkası geldi eline aldı, sonra birisi geldi ambalajı değiştirdi, temasını biraz daha içine bir şeyler ekledi. Var olan script o zamandan bu zamana geldi, geldi, ama hep var olan dosyalar güncellenerek; yani sıfırdan yazılmadı.

Birkaç tane denendi ama onlar da bizim işimize yaramadı, kullanıcı ile bizler barışamadı ve kendilerini güncelleyemedi, öyle kaldı. Basit, sorunlu, sıkıntılı ve açıkları bol olanlar.

Şimdi 3-5 tanesi de çıktı. Birkaç yazılımcı buldu, bir tema koydu üzerine, yine aynı yazılımı aldı, geliştirdi üzerinden. Yani kimse, “Ulan, bu Ferrari’yi sıfırdan, temiz malzeme, temiz gereçlerle sıfırdan yapayım” demedi. Gelen eski hurdayı aldı, restorasyon ve güncelleme yaparak geldi.

Hatta birileri de dedi ki, “Lan bunun adı Uza Yeriği olsun, biz kerize ne satsak?” derken yok dediler Titan olsun, yok Çüken olsun, yok Rex olsun diye sizi yiyorlar arslanlar. Bok aynı, ama renk farklı.

Senelerdir kullandığım, yayın bastığım, kurduğum Xtream Codes denilen yazılım aynı yazılım işte. Gelen 3-5-10 yenilik vs. oluyor, oluyorsa oluyor, olmuyorsa kalıyor. Diğerleri zaten hepsi aynı zıkkım. Yani Rex deyip itekliyorlar, Titan deyip itekliyorlar, itekliyorlar ama sağlam itekliyorlar. Hepsi satış, ambalaj, strateji kardeşim.

Basırsan parayı, alırsan sağlam 5-10-20 Gbit server’lar, bunları destekleyecek load balancer’lar; bir de bu ucuz yolu VPS değil de dedicated yapıp geçersen, işin içine bir de bunu 2-3 değil, minimum 15-20 balans ile yaparsan dünyayı kaldırırsın, donmazsın, çökmezsin vesselam.

Şimdi Rextir, zıkkımdır, Titandır, yemeyin bunları. Ayrıca yukarıda ilk dediğim gibi, şimdi bu gibi “Yok, sahibi böyle demiş, yapmış, bayisi bu etmiş” falan diyorsa ya çok sıkıyordur ya da bu işi yapan adam kendisidir arkadaş.

Ok?

Merhaba güzel kardeşim bu kadar agresif yorumlarını görünce dayanamadım ben de mpremium kullanıyorum aktif olarak fakat şu an iki ayrı s sport kaynağı mevcut ve s sport Info kanalları var hangi maç neredeyse onu gösteriyor ve o kanala girince kesinlikle o maç oluyor. Belki önceden dediğin gibi bir durum olmuştur tabiki fakat şuan ssport yayınlarında hiçbir aksaklık bulunmuyor. Ayrıca gecikme konusuna da değinmek istiyorum üye grubunda Digitürk kullanan arkadaşlar kıyaslama yapıyor ve yorumda bulunuyor bazen 3 bazen 4 saniye çıkıyor. Ben ise Digitürk bulunmadığından dolayı Tod ile kıyaslamıştım ve yayın 10 saniye TOD'dan önde geliyordu.

• bende arıyorum, tavsiyesi olan yok mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telegram aramaya ' bobtvgroup ' yaz. Test almadan üyelik alma, 12 saat test veriyorlar, maçlarda 90 dakika açık, adamlar şeffaf. Sonra zaten memnun kalırsın, alırsın. Çok kalitelidir, akıcıdır, hızlıdır.

• 5g iyidir ancak o kadar kişiye referans olup üye yaptık ki sanki sayı artınca donmalar başladı.

• En iyi ip tv diye bir şey yok sanırım. paneller zaman zaman iyi zaman zaman kötü.

Ama bir de lig başlarken ortaya çıkanlar var. onlar büyük ihtimal gidici.

kalıcı ve eski satıcılar tercih edilmeli

5g de bir efsane oldu sanırım. onlardan da memnun olmayan çok.

maçlar için çok verimli donmasız olanlar piyasada ciddi olanlar.

diğerleri tırt maalesef.

benim de var kullandığım. ona ekstra olarak belki bir kaç arkadaş bir kaç kişi olursa çok kullanıcılı panellerden ortak kullanabilirim. daha ekonomik oluyor böyle

kesintisiz yayın. ben çok memnunum. yıllardır kullananlar var. hiç sorun yaşamıyorlar.

sıfır donma diyebilirim.

• sayın arkadaşlar yıllardır iptv kullanıp sonunda bıktıktan sonra digiturke e geçtim full+full paketteaylk baint connect dhil uydu alıcılı pakete 292 TL ücret veriyorum 4k maçları izliyorum sizde bence böyle birşeye geçin ugraşmayın inanın şuan 1500 -2500 TL arasında iptv fiyatları paranızla rezil olmayın derim

DM Atıp Yardımcı olabilirim yada sitemi inceleye bilirsiniz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

samsung ve lg tv için hizmet vermiyoruz dediler. tavsiye var mıdır?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.