Şimdi Ara

-_-DSMART-_-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASKERLİK HİZMETİNDEN DOLAYI ARTIK ARANIZDA OLAMAYACAĞIM D-SMART İLE İLGİLİ HER KONUDA;

WWW.DSMART.COM.TR VE YA 0850 266 0 266 ADRESLERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SAĞLICAKLA KALIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratk8844 -- 27 Ekim 2013; 1:25:48 >

• Murat Bey ben 2007 yılı üyelerindenim,şu anda maxi paket üyesiyim fakat ntvsporsmart izlemek için hd yayına geçmek için aradığımda değiştir kampanyası olduğunu söylediler; bende 2007 yılında belirli bir ücret karşılığında makineyi aldığmı böyle bir kampanyanın bana bir yararı olmayacağını defalarca belirtmeme rağmen başka bir seçenek sunmadılar ve 45 liraya yeniden üye olun gibi saçma fikirler ürettiler, siz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yoksa maxi paketi de 1 hafta içinde iptal ettirmeyi düşünüyorum,cevabınız için şimdiden teşekkürler.
    1.si NTVSMARTSPOR dediğimiz kanal Sporextra dediğimiz ayrı bir pakette sunulmaktadır ve bu paket turkish airlines adlı diğer bir kanalla beraber toplamda 2 kanaldan oluşmaktadır.Aylık ödemesi 10 tl'dir.Yani HD herhangi bir pakete geçseniz dahi bu kanalı izlemek istiyorsanız ayrıca dahil etmek durumunda kalıyorsunuz.
    2. olarak şöyle bir durum var; Eski uyduları 360 tl ye sayıyor D-Smart, size aylığı 25 tl den oluşan 25 kanalı HD olarak veren güzel bir paket veriyor.

Veya elinizdeki cihaz sizde kalacak onu başka bir tv niz varsa onda değerlendireceksiniz yerine aşağıdaki seçenekleri kullanarak yeni bir abonelik oluşturmanız gerekecektir:

GİRİŞ PAKETİ HD:16 TL
    DİZİ PAKETİ HD:20 TL
    SİNEDİZİ PAKETİ HD:30 TL
    MAXI PAKET HD:45 TL

BUNLARDAN HERHANGİ BİRİNİ ALIP ÜZERİNE DE 10 TL EKSTRA VERİP, NTVSPORSMART IN OLDUĞU PAKETİ ALABİLİRSİNİZ...

SON OLARAK ŞÖYLE BİRŞEY VAR:
    TEKNOSA,BİMEKS,DARTY MAĞAZALARINDA 340 TL YE SATILAN AKTİVASYON BEDELİ ALINMAYAN TEK FİYATLI CİHAZLAR SATILMAKTADIR.HD BİR CİHAZ OLMAKLA BERABER İÇERİSİNDE 24 AY BOYUNCA İZLEYEBİLECEĞİNİZ GİRİŞ PAKETİ MEVCUTTUR.340 TL PEŞİN OLARAK İLGİLİ MAĞAZAYA ÖDENDİKTEN SONRA HERHANGİ BİR ABONELİK ÜCRETİ VEYA EKSTRA BİR ÜCRET ÖDEMEYECEKSİNİZ.24 AY SONUNDA DA İÇERİSİNDEKİ PAKET BİTSE DAHİ SİZ CİHAZI HD OLARAK TEKRAR KULLANMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ.BUNU DİLERSENİZ DSMART PAKETİ YÜKLETEREK YAPABİLİRSİNİZ DİLERSENİZ DE TÜRKSAT,HOTBİRD,EUROSAT... GİBİ UYDULARI KULLANARAKTA..BU CİHAZIN ÜZERİNE DE NTVSMARTSPOR UN OLDUĞU PAKETİ 200 TL KARŞILIĞINDA 2 YILLIĞINA ALABİLİRSİNİZ.

ÖNÜNÜZDEKİ SEÇENEKLER BUNLARDIR...UMARIM FAYDALI OLUR.

• BİMEKS,DARTY VE TEKNOSA MAĞAZALARINDA SATILAN FİYATI 340 TL OLAN D-SMART HD CİHAZI SATIŞTATIR.

CİHAZ HD OLUP İÇERİSİNDE GİRİŞ PAKETİ MEVCUTTUR.24 AY BOYUNCA PAKET SİZE VERİLMEKTEDİR.CİHAZ 24 AY SONUNDA SİZE KALMAKLA BERABER DİLERSENİZ DSMART'IN HERHANGİ BİR PAKETİNİ YÜKLEYİP DEVAM EDEBİLİRSİNİZ,DİLERSENİZ TÜRKSAT,HOTBİRD,EUROSAT,ARABSAT.... GİBİ İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR UYDU YÖNÜNÜ KULLANARAKTAN HD OLARAK İZLEYEMEYE DEVAM EDERSİNİZ.

GİRİŞ PAKETİ ŞUAN İÇİN TOPLAM 300 KANALDAN OLUŞMAKTADIR BUNUN 13 TANESİ HD OLARAK VERİLMEKTEDİR.BU SAYILAR DEVAMLI ARTMAKTADIR KESİNLİKLE AZALMAMAKTADIR. PAKET İÇERİKLERİNEwww.dsmart.com.tr ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

İLGİLİ MAĞAZALARDAN KREDİ KARTINA TAKSİT İLE ALABİLİRSİNİZ.340 TL DIŞINDA HERHANGİ BİR ÜCRET KESİNLİKLE ÖDEMEYECEKSİNİZ.EVİNİZE GÖTÜRÜN,TÜRKSAT UYDUSUNA BAĞLAYIN VE DSMART'IN KEYFİNİ SÜRÜN.İÇERİSİNDEN HD KABLOSU DA ÇIKMAKTADIR.

ÜSTELİK CİHAZI ALDIĞINIZDA İLK AY TÜM KANALLAR HEDİYE
    İLK 6 AY DA LA LİGA HEDİYE VERİLMEKTEDİR.

DAHA NE OLSUN,ÜSTELİK AKTİVASYON DA ÜCRETSİZ.ALAN MÜŞTERİLERİMİZ BANA ULAŞABİLİRLER AKTİVASYON İŞLEMİ İÇİN.

SAYGILAR....

• quote:

Orijinalden alıntı: muratk8844

BİMEKS,DARTY VE TEKNOSA MAĞAZALARINDA SATILAN FİYATI 340 TL OLAN D-SMART HD CİHAZI SATIŞTATIR.

CİHAZ HD OLUP İÇERİSİNDE GİRİŞ PAKETİ MEVCUTTUR.24 AY BOYUNCA PAKET SİZE VERİLMEKTEDİR.CİHAZ 24 AY SONUNDA SİZE KALMAKLA BERABER DİLERSENİZ DSMART'IN HERHANGİ BİR PAKETİNİ YÜKLEYİP DEVAM EDEBİLİRSİNİZ,DİLERSENİZ TÜRKSAT,HOTBİRD,EUROSAT,ARABSAT.... GİBİ İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR UYDU YÖNÜNÜ KULLANARAKTAN HD OLARAK İZLEYEMEYE DEVAM EDERSİNİZ.

GİRİŞ PAKETİ ŞUAN İÇİN TOPLAM 300 KANALDAN OLUŞMAKTADIR BUNUN 13 TANESİ HD OLARAK VERİLMEKTEDİR.BU SAYILAR DEVAMLI ARTMAKTADIR KESİNLİKLE AZALMAMAKTADIR. PAKET İÇERİKLERİNEwww.dsmart.com.tr ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

İLGİLİ MAĞAZALARDAN KREDİ KARTINA TAKSİT İLE ALABİLİRSİNİZ.340 TL DIŞINDA HERHANGİ BİR ÜCRET KESİNLİKLE ÖDEMEYECEKSİNİZ.EVİNİZE GÖTÜRÜN,TÜRKSAT UYDUSUNA BAĞLAYIN VE DSMART'IN KEYFİNİ SÜRÜN.İÇERİSİNDEN HD KABLOSU DA ÇIKMAKTADIR.

ÜSTELİK CİHAZI ALDIĞINIZDA İLK AY TÜM KANALLAR HEDİYE
    İLK 6 AY DA LA LİGA HEDİYE VERİLMEKTEDİR.

DAHA NE OLSUN,ÜSTELİK AKTİVASYON DA ÜCRETSİZ.ALAN MÜŞTERİLERİMİZ BANA ULAŞABİLİRLER AKTİVASYON İŞLEMİ İÇİN.

SAYGILAR....
    murat bey yukarıda ntvspor smart hd ve turkish airlınes eurolig diye bir kanal var demişsniz bizde ntvspor smart hd var ama basket kanalı yok neden acaba modullü üyeyim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

murat bey yukarıda ntvspor smart hd ve turkish airlınes eurolig diye bir kanal var demişsniz bizde ntvspor smart hd var ama basket kanalı yok neden acaba modullü üyeyim bu arada

Alıntıları Göster
    murat bey telekom adsl kullanıyorum dsmartın 1+1=1 kampanyasından faydalanıp hem internetim hem dsmart maxi pakete geçmek istiyorum fiyatı şuan ödediğim adsl ücreti ile bir oluyor 69tl.

size sormak istediğim soru ise şu. telekom adslden dsmarta geçiş yaparken internetim kopsun istemiyorum çünkü iş yapıyorum kesintisiz geçiş oluyormu acaba bu tip bir geçişte?

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

murat bey telekom adsl kullanıyorum dsmartın 1+1=1 kampanyasından faydalanıp hem internetim hem dsmart maxi pakete geçmek istiyorum fiyatı şuan ödediğim adsl ücreti ile bir oluyor 69tl.

size sormak istediğim soru ise şu. telekom adslden dsmarta geçiş yaparken internetim kopsun istemiyorum çünkü iş yapıyorum kesintisiz geçiş oluyormu acaba bu tip bir geçişte?

Alıntıları Göster
    279,00 TL KDV dahil
    D-Smart Modül (12 Ay Maxi + HD Paket)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul-maxi--hd-paket-.aspx

189,99 TL KDV dahil
    D-Smart Modül (24 Aylık Giriş + HD Paketi)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-modul--24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx#photos

La liga ve şampiyonlar ligi izlemek için hangisi f/p ürünü acaba?
    (digitürk kapatmayı düşünüyorum,549 tl MM kampanyasına rağmen)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    10 ay önce açıldı
    DİGİTURK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

279,00 TL KDV dahil
    D-Smart Modül (12 Ay Maxi + HD Paket)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul-maxi--hd-paket-.aspx

189,99 TL KDV dahil
    D-Smart Modül (24 Aylık Giriş + HD Paketi)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-modul--24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx#photos

La liga ve şampiyonlar ligi izlemek için hangisi f/p ürünü acaba?
    (digitürk kapatmayı düşünüyorum,549 tl MM kampanyasına rağmen)

Alıntıları Göster
    Ben şu anda sd yayın izliyorum, bu makineyi alıp taksam hd yayını alabilirmiyim yoksa hd yayını alabilmek için farklı bi anten,lnb vb. şeylere ihtiyacım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: predator92

Ben şu anda sd yayın izliyorum, bu makineyi alıp taksam hd yayını alabilirmiyim yoksa hd yayını alabilmek için farklı bi anten,lnb vb. şeylere ihtiyacım var mı?

Alıntıları Göster
    ben şuan tivibu kullanıyorum ama int hızımı dusurdugu için baska bi platforma geçmek istiyorum.ne tavsiye edersin çok tv izleyen birisi değilim annem ablam falan izliyo arada.fazla bişeye gerek yok yani
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla kesinti olacaktır.Şöyle ki siz dsmart net paketlerinden birine başvurmadan önce ttnet aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekmektedir ki dsmart ta sistem de başka yere aboneliğinizi görmeyip işlem alabilsin.TTNET teki aboneliğinizi kapatacaksınız öncelikle daha sonra dsmarta başvuracaksınız 5 iş günü içerisinde kurulum tamamlanmış olacaktır.Daha detaylı ve kesin sonuç için 0850 266 00 00 ı arayınız...
  • şampiyonlar ligi,uefa avrupa ligi, nba ve daha fazla spor kanalları için 12 ay geçerli maxı paket içerikli 279 tl olan modülü kullanmanız gerekmektedir.La liga ayrı bir pakettir onu da izlemek isterseniz üzerine ekstra yükletmeniz gerekmektedir ve ayrıca bi maliyet ödemek durumunda olacaksınız.2 yıl geçerli la liga paketi 200 tl dir.Bimeksten peşin olarak aldığınız için modülü üzerine abonelik yapamıyorsunuz.alacağınız paketin peşin fiyatını ödeyip 2 yıl boyunca izliyorsunuz.Sonuç olarak şöyle söylim 279 tl ye satılan maxı paketli modül harika bir fiyattır.normalde maxı paketin aylık fiyatı 45 tl dir.ona göre hesabınızı yapabilirsiniz..
    EVET.340 TL KARŞILIĞINDA SATILAN HD DSMART CİHAZINI ALDIĞINIZ TAKDİR DE TEK YAPMANIZ GEREKEN ONU TÜRKSAT UYUMLU BİR ÇANAĞA BAĞLAMAK.BU KADAR...EKSTRA BİR LNB VEYA ÇANAK GİBİ ŞEYLER GEREKLİ DEĞİL.ŞUAN Kİ CİHAZINIZI ÇIKARIN YERİNE BU CİHAZI TAKIN VE İZLEYİN.İÇERİSİNDE GİRİŞ PAKETİ 24 AY BOYUNCA SİZİN OLMAKTA + İLK AY TÜM KANALLAR ÜCRETSİZ+ İLK 6 AY LA LİGA HEDİYE.

BİMEKS,DARTY VE TEKNOSALARDA VAR SADECE PİYASADA.
    ÇOK BİŞEY İZLEMEYECEKSEN VE HER AY AYLIK BİR ÖDEME YAPMAK İSTEMİYORSAN BİMEKS,DARTY VEYA TEKNOSA MAĞAZALARINDA SATILAN,FİYATI 340 TL OLAN CİHAZI AL KULLAN.İÇİNDE BELGESEL DE VAR FİLM DE YERLİ VE ULUSAL KANALLARDA..

TİVİBU CİHAZLARI İNTERNETTEN YAYIN ALIR,İNTERNET HIZINI ETKİLEDİĞİ GİBİ AYRICA HD KALİTESİ GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜDÜR.KULLANAN AKRABAMDA GÖRDÜM BİZZAT.D-SMART'IN 340 TL LİK CİHAZININ DIŞINDAKİ HER PLATFORM A HER AY ÜCRET ÖDERSİN AYRICA ABONELİK BİTTİĞİNDE DE ELİNDEN ALIRLAR CİHAZI DEVAM ETMEK İSTEMEZSEN..

BU CİHAZ HER ZAMAN SENİN OLUYOR.PAKET BİTSE DAHİ TAK İSTEDİĞİN ÇANAĞI İZLEMEYE DEVAM ET...

Bildiğim kadarıyla kesinti olacaktır.Şöyle ki siz dsmart net paketlerinden birine başvurmadan önce ttnet aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekmektedir ki dsmart ta sistem de başka yere aboneliğinizi görmeyip işlem alabilsin.TTNET teki aboneliğinizi kapatacaksınız öncelikle daha sonra dsmarta başvuracaksınız 5 iş günü içerisinde kurulum tamamlanmış olacaktır.Daha detaylı ve kesin sonuç için 0850 266 00 00 ı arayınız...

hocam peki bu kesintisiz geçiş taahütü verilir genelde interneti başka firmaya taşıma konusunda. dsmartın böyle bir hizmeti yok mu?

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • kendim hd kutu alip modul uyelik yapsam mantikli olur mu

icinde maxi paket olan hd kutu 340 lira mantiklimi

ve internet modullu aboneye verilir mi

burada maxi pakete 25-30lira ya alan var bana mh internet ile 73 veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zaris

ISS geçiş işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapılırsa kesintisiz hizmet alabilirsin hocam. Bundan faydalanabilmen için şu anda hizmet aldığın ISS hizmetinin senin adına kayıtlı olması gerekir. Evrakların D Smart'a ulaştıktan sonra 3 iş günü içerisinde geçiş işlemin tamamlanır. Senin iptal ettirmene gerek kalmadan D Smart halleder. Yalnız diğer taraftan herhangi bir cezai bedel yansıtılacaksa da yansır.

• Merhaba. Uydu alicilu tv aldik fakat daha once hicbirsey kullanmadik. Yani konuya yabanciyim. Giris paketi bizim icin yeterli. Acaba modulu alsam uzerine baska masrafim olacak mi? 12 katli bir binadayim canak anten ortak mi oluyor?

ÇOK BİŞEY İZLEMEYECEKSEN VE HER AY AYLIK BİR ÖDEME YAPMAK İSTEMİYORSAN BİMEKS,DARTY VEYA TEKNOSA MAĞAZALARINDA SATILAN,FİYATI 340 TL OLAN CİHAZI AL KULLAN.İÇİNDE BELGESEL DE VAR FİLM DE YERLİ VE ULUSAL KANALLARDA..

TİVİBU CİHAZLARI İNTERNETTEN YAYIN ALIR,İNTERNET HIZINI ETKİLEDİĞİ GİBİ AYRICA HD KALİTESİ GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜDÜR.KULLANAN AKRABAMDA GÖRDÜM BİZZAT.D-SMART'IN 340 TL LİK CİHAZININ DIŞINDAKİ HER PLATFORM A HER AY ÜCRET ÖDERSİN AYRICA ABONELİK BİTTİĞİNDE DE ELİNDEN ALIRLAR CİHAZI DEVAM ETMEK İSTEMEZSEN..

BU CİHAZ HER ZAMAN SENİN OLUYOR.PAKET BİTSE DAHİ TAK İSTEDİĞİN ÇANAĞI İZLEMEYE DEVAM ET...

Peki bu 340 tl cihazın üzerine maxi+HD paket almak istersek ödeyeceğimiz tutar nedir?

YANİ NORMALDE AYLIĞI 45 TL OLAN MAXI PAKET BU CİHAZI ALDIKTAN SONRA 20 TL YE DÜŞMEKTEDİR.AMA CİHAZIN ÜZERİNE YÜKLETECEĞİNİZ İÇİN 2 YILLIK YÜKLEYİP PEŞİN ÜCRET ALIYORLAR.NU CİHAZIN ÜZERİNE HER AY 20 TL AYLIK VERİP MAXI YE GEÇMEK OLMUYOR.İSTEDİĞİ ZAMAN GEÇİYORSUN 500 TL KARŞILIĞINDA..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.