Bildirim
DigiTürk DCR DT 9002 Uydu Alıcısı Türksat 4A Kurulum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turksat 4A ya geçiş ertelendi, cihazınızı normal bir şekilde kullanmak için DIGITURK Kurulumu seçeneğine tıklayıp kullandığınız uyduyu seçip tarama yapmanız yeterli olacaktır. -
Suan ATV KanalTürk Vs Kanallar Yok Tarama Yaptıktan Sonra Kanallar Gelirmi Fabrika Ayarına Getirip Temiz Bir Şekilde Kanal Aramasını Yapmamı Tavsiye Edermisiniz ??? -
Menüden digiturk kurulumu yaptın mı? -
Hayır Hiçbirsey Yapmadım Belirtilen Günden Sonra Bu 4A Su Gunden Itıbaren Frekanslarınız Degısecek Dedıklerı Gun Bahsi Gecen Kanallar Vs. Yayın Yok -
şuan herhangi bir değişiklik yok frekanslarla ilgili, tekrar kolay kurulum yapıp güncelledikten sonra gelecektir bahsi geçen kanallar eğer yin sinyal alamazsanız çanak antenle veya lnb kablosuyla ilgili sorun var demektir. -
Şuan Cihazı Fabrika Ayarına Getirdim Ve Anten Kurulumundan Kanal Aramayı Baslattım Manuel Aramdan Ve Digitürk Kurulumu Yparım Birazdan -
Uydu daha aktif değil. -
Frekans Ve Oranları Gırdıgımde O Yuzden Sınyal Alamadı Demek ? ? ? -
Evet erteledi türksat geçişi. -
Ne zaman 4A'ya Gecıs Yapılacak Bir Bilgin Varmı ? -
Tarih belli değil hala digi abonesimisin diginin eutelsat uydusuda varda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 20 Temmuz 2014; 18:17:07 > -
Peki O Halde Tesekkürler... -
Yo Hayır Abone Değilim... -
bu cihazı ayarlayabilen oldu mu. ben önce kanalların yarısını buldum ancak sonra 500 lere kaydettiğini görünce fabrika ayarlarına dön dedim tüm kanalları silmiş olduk. bu kez turksat 2a/3a gibi bir uydu yeri geldi. sonra yapamadım.
ayarlayabilen varsa yardım bekliyorum. -
arkadaşım kanaların yarısını bulmayı nasıl başardın bize de yardım et. -
quote:
Orijinalden alıntı: haKannEfrEt
bu cihazı ayarlayabilen oldu mu. ben önce kanalların yarısını buldum ancak sonra 500 lere kaydettiğini görünce fabrika ayarlarına dön dedim tüm kanalları silmiş olduk. bu kez turksat 2a/3a gibi bir uydu yeri geldi. sonra yapamadım.
ayarlayabilen varsa yardım bekliyorum.
Ben Kanalların Tümünü Buldum Nasıl Yapıldıgı İle İlgili Bir Video Cekip Fabrika Ayarları Olsun Frekans Ayarlamaları Olsun Hepsini Videoya Cekip Video Linkini Sizinle Paylasacagım
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdal-74
arkadaşım kanaların yarısını bulmayı nasıl başardın bize de yardım et.
Kardeşim Cihazı Fabrika Ayarlarına Getirip Yeniden Kurulum Yapıp Videoya Alacağım Linki Sizinle De Paylaşıcam Takipte Kalın Akşama Linkleri Atarım -
valla turksatta bulundu ama digiturk mode a geçince hepsi gelmiş. artık digiturk mode da kullanıyoz 22. kanaldan başlıyoruz izlemeye yan odada. :) -
HaykoCepkinG 3 gün oldu receiver bana ben receivere bakıyor video bekliyoruz hacı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi iptv
- tod müşteri hizmetleri
- digiturk görüntü var ses yok
- bein connect wifi ile bağlanamıyorum
- digitürk kutu iade edilmezse ne olur
- türksat frekans
- digitürk kimin
- tod açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X