Şimdi Ara

-_-DSMART-_- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÖNCELİKLE APARTMANINIZDA MERKEZİ SİSTEM OLUP OLMADIĞINI VE DAİRENİZE TÜRKSAT 3A UYUMLU BİR KABLO GELİYORMU DİYE SORUN.TÜRKSAT VAR İSE MODÜL Ü TV'NİZİN MODÜL KISMINA TAKIP KULLANABİLİRSİNİZ.ÇANAKTAN GELEN KABLOYU DA TV NİZİN RECEIVER GİRİŞİNE TAKACAKSINIZ.OLAY BU KADAR.MODÜLÜ 190 TL KARŞILIĞINDA BİMEKS,DARTY VE TEKNOSA MAĞAZALARINDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.BAŞKA HİÇBİR ŞEKİLDE MASRAF ÖDEMEYECEKSİNİZ.2 YIL BOYUNCA PAKET YÜKLÜ İÇİNDE BİTTİĞİNDE DE İSTER YÜKLE DEVAM ET İSTERSENİZ KULLANMAYIN.

MODÜL ALMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ AKTİVASYON İÇİN BENİ ARAYABİLİRSİNİZ.

İYİ GÜNLER...
  • muratk8844 M kullanıcısına yanıt
    O zaman maxi+HD modülü 279 tl alıp, birde modül girişli receiver almak daha mantıklı.
    Teşekkürler cevap için.

Ek: Peki Teknosa da 190 tl satılan 2 yıl giriş paketi modülün üzerine 2 yıl maxi+HD paket almak istersek yine 500 tl midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 27 Eylül 2013; 17:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    zincirmagaza kanalında olduğum içib fiyatlar ile ilgili kesin bilgi bize verilmemektedir.Size önerim 0850 266 00 00 ı aramanız bana sorduğunuz soruyu onlara yöneltmeniz ama şöyle diyeyim ben size.MAXI paketi 2 yıllığına peşin alırsanız eğer indirimli olarak 850 tl ye alıyorsunuz.siz giriş paketini satın almış oluyorsunuz modülü alarak.bu da dsmartın sisteminde 340 tl verdiğiniz ve giriş paketini zaten aldığınız anlamına geliyor.bu sebeple %90 ihtimal yine 500 tl ye yakın bir ücret ödeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratk8844

ARKADAŞLAR MERHABA BEN D-SMART SATIŞ VE ÜRÜN YETKİLİSİYİM İSMİM MURAT.

D-SMART ABONELİKLERİ İLE AKLINIZA TAKILAN BİR SORUN OLURSA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.ABONELİK YAPTIRMAK İÇİN DE BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ Kİ,ŞAMPİYONLAR LİGİ,UEFA AVRUPA LİGİ,LA LİGA,TURKISH AİRLİNES EURO BASKET LİGİ,MOTO GP,FORMULA,NBA VS.. GİBİ BİRÇOK SPOR KANALLARI D-SMART'TA BULUNMAKTADIR.

MAÇLARI İZLEMEK İÇİN ALABİLECEĞİNİZ EN ALT PAKET MAXI PAKET'TİR.PAKET FİYATLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;

GİRİŞ PAKETİ:16 TL
    DİZİ PAKETİ:20 TL
    SİNEDİZİ PAKETİ:30 TL
    MAXI PAKET:45 TL
    MEGA PAKET:55 TL

BİR DE BAHSETMEK İSTEDİĞİM KONU,D-SMART MODÜL OLAYI: KENDİ İÇERİSİNDE UYDU CİHAZI OLAN TV'LERE UYUMLU OLAN D-SMART MODÜL BİMEKS,TEKNOSA VE DARTY MAĞAZALARINDA 190 TL'YE SATILMAKTADIR.MODÜL İÇERİSİNDE GİRİŞ PAKETİ BULUNMAKTADIR.YANİ 13 ADET HD KANAL BULUNMAKTADIR VE PAKET 2 YIL SİZİN OLACAKTIR.HERHANGİ BİR ABONELİK ÜCRETİ VERİLMEYECEKTİR DAHA SONRASINDA.2 YIL BOYUNCA 190 TL KARŞILIĞINDA GİRİŞ PAKETİ İZLEYECEKSİNİZ.

PAKET İÇERİKLERİ VE DAHA FAZLASIwww.dsmart.com.tr ADRESİNDE BULUNMAKTADIR.ORADAN BAKIP AKLINIZA YATAN BİR PAKET OLDUĞU ZAMAN VE ABONELİK YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİZ ZAMAN SADECE BENİ ARAMANIZ VEYA MAİL ATMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.HEMEN DÖNÜŞ YAPARIM.İNTERNET+ D-SMART SATIŞI İLE İLGİLİ DE BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

BİLGİLERİM;

CEP TEL:0538 430 23 29

MAİL ADRESİM:muratkirteke@gmail.com

-_-DSMART-_-

Fuul paket kayıtlı 2 yıllık nekadar

• 2 yillik peşin fiyati 1050 tl veya ayda 55 tl.

Maxı paket+limitsiz internet+kablosuz modem+aktivasyon = 74 tl.

Seyir zevki ve internetin keyfine varacaginin garantisini veriyorum.

• d-smart gibi bir illete 2 yıl baglı kalmak zorundayım.bu firmaya odedigim hic bir kurusu helal etmiyorum.2007 yılında avrupa kupası macları icin cihaza dünyanın parasını verip almıstım 1 sene zor seyrettik yeni bir kanal acıp avrupa kupası maclarını oradan verdiler seyredemedik.o zaman bu zaman bir daha buasmayacagım diye yemin etmistim nasıl tongaya dustum bilmiyorum mart ayında 2 senelik tahhüt vererek, internet dahil olmak üzere maxi hd pakete üye olduk bir kac ay sonra ntvsmartspor diye bir kanal cıkardılar ispanya ligi ve eoruleag basket maclarını oraya verdiler ve yılbasından sonra seyredebilmek icin utanmadan ekstra para talep ettiler.insallah en kısa sürede batarlar , sözüm ona 2 sene boyunca alırken izleyebildigim spor karsılasmalarını sorunsuzca izlyeyebilecektim.daha 3 ay dolmadan la liga ve euroleag gitti , bakalaım 2 sene sonunda elimde ne kalacak

dip not:burada konu olan benim icin para degil , bir türlü verilen sözlerin yerine getirilmeyisi ve kelime oyunları ile nasıl daha fazla kandırabiliriz anlayısıdır

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: muratk8844

Bildiğim kadarıyla kesinti olacaktır.Şöyle ki siz dsmart net paketlerinden birine başvurmadan önce ttnet aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekmektedir ki dsmart ta sistem de başka yere aboneliğinizi görmeyip işlem alabilsin.TTNET teki aboneliğinizi kapatacaksınız öncelikle daha sonra dsmarta başvuracaksınız 5 iş günü içerisinde kurulum tamamlanmış olacaktır.Daha detaylı ve kesin sonuç için 0850 266 00 00 ı arayınız...

hocam peki bu kesintisiz geçiş taahütü verilir genelde interneti başka firmaya taşıma konusunda. dsmartın böyle bir hizmeti yok mu?

arkadaşım ben aynen senin dediğin gibi geçiş yaptım (aynen cep tel taşıması gibi).hiç kesinti olmuyor sana mesaj geliyor ve yeni bilgilerini modeme giriyorsun o kadar.bütün işlemleri dsmart yapıyor kuruluma gelen servis sana gereken evrakları imzalatıyor.(murat bey dsmart bayisi olan bir kişinin bunları bilmesi gerekmezmi)çook garip bir durum.

• Selam,

mevcutta digitürk kullanıyorum fakat FOX LİFE ve smart spor için D-smart almayı düşünüyorum. Evde çanak yok binanın ortak Digitürk çanağı var. Sizce en uygun nasıl üye olabilirim ? İç dış kurulum masrafları kaça patlar ? TV de modül girişi de mevcut. Receveir ile modül arasında görüntü farkı yoksa modül de alabilirim.

dizi paketi + hd + smart spor yeterli olacak.

d-smart aboneliği düşünüyorum 1+1 ama kampanyada bazı konular net değil..

isteğim 8mb sınırsız internet, Turkish airlines lig ve birde discovery ama 1+1 bluspor paketinde discovery yok diye biliyorum artık onsuz olacak..

fiyat 59 tl görünüyor bu fiyata aktivasyon dahil mi?

kablosuz modem ve hd uydu alıcı veriyorlar mı?, bluspor da uydu bağlantısına ihtiyaç var mı? net üzerinden mi bağlantı, görüntüyü tv ye aktarabilir miyim pc olmadan

bu kampanyadaki internet yalın mıdır? telefon kullanmak istemediğim için ilave 10 tl öder miyim ?
    1+1 bluspor dışında başka paket önerirmisiniz

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 8 Ekim 2013; 14:58:07 >

internet dışında sadece taahütsüz alıcı ile maxi paket alsam turkish airlines league i izleyebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratk8844 -- 8 Ekim 2013; 17:05:25 >

MAXI PAKETİ İSTER ABONELİK YAPTIRARAK AYDA 45 TL YE ALIN,İSTERSENİZ 850 TL KARŞILIĞINDA 2 YILLIĞINA ALIN.

EN SON İHTİMAL DE ŞU; BİMEKS'LERDE 299 TL KARŞILIĞINDA SATILAN MODÜL VAR.%10 HEDİYE ÇEKİ DE VAR ALDIĞINIZDA.O MODÜLÜ ALIRSANIZ 1 YILLIK MAXI PAKET VERİYOR SİZE.TURKİSH AİRLİNES YIL SONUNA KADAR HEDİYE.AKTİVASYON ÜCRETSİZ ONU BEN YAPIYORUM ÇÜNKÜ.TV NİZİN İÇERİSİNDE UYDU CİHAZI VAR İSE BU MODÜLÜ KULLANABİLİRSİNİZ.

ÖNÜNÜZDEKİ SEÇENEKLER BAŞLICA BUNLAR..

MAXI PAKETİ İSTER ABONELİK YAPTIRARAK AYDA 45 TL YE ALIN,İSTERSENİZ 850 TL KARŞILIĞINDA 2 YILLIĞINA ALIN.

EN SON İHTİMAL DE ŞU; BİMEKS'LERDE 299 TL KARŞILIĞINDA SATILAN MODÜL VAR.%10 HEDİYE ÇEKİ DE VAR ALDIĞINIZDA.O MODÜLÜ ALIRSANIZ 1 YILLIK MAXI PAKET VERİYOR SİZE.TURKİSH AİRLİNES YIL SONUNA KADAR HEDİYE.AKTİVASYON ÜCRETSİZ ONU BEN YAPIYORUM ÇÜNKÜ.TV NİZİN İÇERİSİNDE UYDU CİHAZI VAR İSE BU MODÜLÜ KULLANABİLİRSİNİZ.

ÖNÜNÜZDEKİ SEÇENEKLER BAŞLICA BUNLAR..

YANİ AYDA 30 TL ÖDEYEREK SEYREDEBİLİRSİNİZ.DİĞER MASRAFLAR TEK SEFERLİK ÖDENECEK OLAN ŞEYLER.DİGİTÜRK EUTELSAT TAN YAYIN VERDİĞİ İÇİN O ÇANAKLA D-SMART'TAN YAYIN ALAMAZSINIZ.

D-SMART TÜRKSAT 2A,3A DAN YAYIN ALIR SADECE.MODÜL SİZE UYMAZ UĞRAŞTIRIR.

ÇÜNKÜ MODÜL ALIP ÜZERİNE Bİ DÜNYA ŞEY YÜKLETECEKSİNİZ VE HEPSİ PEŞİN ÖDEME OLARAK ALINACAK.
    SÖYLEDİKLERİNİZ DE DOĞRULUK PAYI VAR AMA BEN BAYİİ KANALINDA DEĞİLİM SATIŞ ELEMANI'YIM ZİNCİRMAĞAZA KISMINDA.NET BİLGİ VEREMEDİM O AN KUSURA BAKMAYIN SATIŞ ODAKLI ÇALIŞIYORUM KURULUM DETAYLARI İLE ÇOK BİLGİ SAHİBİ DEĞİLDİM.BEN DE ÖĞRENDİM ŞİMDİ DAHA DETAYLI.

ELEŞTİRİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=66&d=d-smart-hd-paketi

Limkini verdiğim superonline-d.smart kampanyası hakkında danışmak istemiştim.

Mesela kampanya detaylarında D.smart kurlumu için 30 tl denmiş.

KKuruluma uydu cihazı ,çanak ,kablolama dahil mi?

Ayrıca 1 yıllık abonelikten sonra DS'yi iptal edersek cihaz ve çanak geri mi alınıyor?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

30 TL AKTİVASYON BEDELİDİR.YANİ CİHAZI GETİRDİKLERİ ZAMAN KÜÇÜK BİR İÇ KURULUM VE KANALLARI AÇMA BEDELİ OLARAK ALINAN BİR BEDEL.

AYRICA KURULUM İÇİN D-SMART A KURULUM BEDELİ ÖDENECEKTİR DENİLMİŞ.BAHSETTİĞİ ŞEY ''DIŞ KURULUM'''DUR.

DIŞ KURULUM: TÜRKSAT UYUMLU BİR ÇANAĞA SAHİP OLMAYAN MÜŞTERİLERE YAPILIR.ÇANAK + KABLO +LNB + KURULUMLARI BEDELİDİR.ZATEN HALİ HAZIRDA BİR TÜRKSAT ÇANAĞINIZ VAR İSE SİZDEN BU BEDEL ALINMAZ.O ALT YAPI YOK İSE BUNU D-SMART YETKİLİLERİ YAPAR VE BEDELİ İSTER.

ÇANAK KURULUMU YAPTIRMAK DURUMUNDAYSANIZ 12 AY'IN SONUNDA ÇANAK SİZDE KALACAK.O SİZİN OLUYOR KİMSE ALMIYOR.

AMA UYDU CİHAZI MÜLKİYETİ D-SMART'A AİTTİR.12 AY'IN SONUNDA DEVAM ETMEZSENİZ UYDU CİHAZI SİZDEN ALINIR.

ANLAMADIĞINIZ BİR KONU OLURSA SORABİLİRSİNİZ
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.