Şimdi Ara

DSLAM Kilidini Kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattıma 100/5 vdsl paket tanımlı ama dslam yüzünden hat değerlerim aşağıdaki şekilde.
    http://imgim.com/3581inciq5924896.png

Bu lanet olası dslam kilidini en rahat ne şekilde kaldırtabiliriz bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. Bu hız neyine yetmiyor diyenler çıkacaktır, ben 100 mbit için para ödüyorum ve hattımda 100 mbit için müsait o yüzden daha düşük hız almak istemiyorum.

Not: İnternet hattım tt değil ama altyapı tt.

• Eskiden bu forumda yardımsever insanlar vardı. Şimdi garip garip insanlar doluşmuş. Biri iptal ettir diyor diğeri 100 alıp nabıcaksın diyor. Burası dalga geçme yeri değil arkadaşlar. Böyle yorum yapacaksanız hiç yapmayın.
  • 78 kilidine ve 88 kilidine takıldım ben. İlk 100 mbps pkaete geçtiğimde 78 mbps kilidindeydim. Çok uğraştım kaç tane arıza kaydı açtım. Abartmıyorum en az 3 ay uğraştım. Sonra bir gece modem dsl ışığı gitti geldi 88 mbps olmuş. Dedim bu olduysa diğeri neden olmuyor diye bide 100 mbps için çok uğraştım. Yine bi sonuç alamadım. Sonra o malum upload değerlerin düşürüldüğü gece otomatik 100 mbps tanımlanmıştı bana. Sana önerim türknet kullanıyorsan forumdaki desteğe ğpm at derdini söyle anında geçiş yapıyor. Benim hattım o zamanlar dandik modemle 100 mbps de kopma yaşanıyordu ben kendii isteğimle 88 e geri çektirmiştim.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Okullar tatil iş güç te yok ya boş boş oturup milleti nasıl cinnet geçirtirim derdindeler.
  • akerol A kullanıcısına yanıt
    Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim hocam. Gıbırnet'e geçtim 1 hafta oldu memnunum ama şu dslam olayı çıktı başımıza. Mh ile görüştüm telekoma konuyla alakalı mail attık ama %80 olumsuz sonuçlanır dedi bende kendim uğraşayım istedim belki bir faydası olur.
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Telekom mailinden medet bekleme. Onlar hizmet aldığınız iss ile irtibat kurun diyor. Aşağı yukarı türknetle sistemleri aynıdır. Sen direkt forumdaki desteğe bi pm at belki yapabilir bişiler. Aslında çok basit bir işlem. Ben sabah 9 gibi atmıştım türknetdesteğe mesaj mesajı 11 gibi gördü anında yaptı. gördükten sonra 2 dk bile sürmedi yani. İnşallah talebinizi yerine getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökkubbe

Bu mesaj silindi.
    Öyle söz dinleyeceksin tabii ibrikçi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    ne yeri beyfendi burası devlet dairesi mi
    İşte bende kendileriyle görüştüm ancak telekoma mail attıklarını söylediler pek umudum yok ne yazık ki. Keşke daha kolay bir yol olsaydı paramızla rezil oluyoruz bu telekom yüzünden ne maillere cevap veriyorlar ne de taahhüt ettikleri hizmeti adam gibi sağlıyorlar. Madem kilidi açmayacaksın o zaman 100 lük paket sattırtma
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Kamu kuruluşu

---

Edit: Kilidini kaldırsanız bile fazlasını almaz hat, kopma yapar. Uğraşmayı gerektirecek bir durum yok diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 19 Ağustos 2020; 2:42:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla aynı değerlere sahibiz. 88 kilidinde iken 13 snr değeri alıyordum. Şu an 7 lerde alıyorum bir kere kopmadı. Biraz da modem kaynaklı.

Snr değerini elle stabil değere alırım önemli olan dslam kilidi kalkması :) Zaten kabine uzaklığım 10 metre sıkıntı olursa kablo yenilerim kablolar biraz eski şuan
    Tamamen katılıyorum, benim gözlemlediğim (bazı sahalarda) huawei veya bazı modemler snr düşük olsa da kopma yapmayabiliyor (diğer modemler hakkında bilgim yok). Tabiki başka etkenlerde var.
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Anladım, benim değerlerde bunlar. Elaman tanıdıktı bağlarken 100 aldığımı söyledim sadece, kilit varmıydı bilmiyorum
    DSLAM Kilidini Kaldırmak
    Hat değerlerinin muhabettini başka bir forum içinde yapmıştık. Mükemmel değerler. Ama dikkatimi çeken bir şey var. 102400 olması gereken değer 100012 değerinde. Çok öenmli değil uğraşılacak bişi de değil. Sadece gözüme takıldı. Nedendir acaba bir bilgin var mı?

Hattınız muazzam Keşke tanıdıklar olmadan işler yürüse bizde kullanabilsek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.